Culineo Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='ahedok']czyli wcale ;) kiedy do dyas'a?[/QUOTE] kiedy...? :siara: Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 pańcia się podziliła z pieskiem resztką loda :) a tu pies obronny pilnuje domu :evil_lol: narazie to tyle ;) Quote
ahedok Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='klaudusia0219']a tu pies obronny pilnuje domu :evil_lol:[/QUOTE] tak samo się śmiałam z mojego pare dni temu :eviltong: Quote
Doginka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A Pańcia nie wie, że pieskom nie wolno nic, co zawiera czekoladę bądź kakao?:mad: Widzę lody czekoladowe;-) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 eee tak obzerac sie nie wolno umiar we wszystkim zawsze wskazany a le te odrobinke mozna se podarowac jak zwykle wszytsko zalezy od psa, np moja Tekla w ogole nie rusza zadnych slodyczy a juz w ogole zadnej czekolady ale wiekszosc da sie zabic za slodkie pychotki nam tyz wieleu rzeczy nie wolno i co???? Quote
Rumi. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 moja sunia raz wyciągnęła całą tabliczkę czekolady i zjadła.... i żyje :razz: Quote
Korenia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='greatmadwomen']moja sunia raz wyciągnęła całą tabliczkę czekolady i zjadła.... i żyje :razz:[/QUOTE] Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :) Quote
Rumi. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Korenia']Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :)[/QUOTE] ja zawsze mleczną jem więc innej nie było :eviltong: własnie a co sie może psy stać gdy zje taką gorzką czekoladę w dużej ilości? Quote
strasznika Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 http://dogolandia.blox.pl/2009/11/Pies-i-czekolada-czyli-jak-szybko-zabic-pupila.html Quote
Rumi. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='strasznika']http://dogolandia.blox.pl/2009/11/Pies-i-czekolada-czyli-jak-szybko-zabic-pupila.html dzięki :) nie mam jakoś nawyku dawania czekolady ani słodyczy psu... nie rozumiem ludzi którzy dają, w końcu pies nie będzie miał przyjemności dużej z tego, bardziej wolałby mięso no i jest zdrowsze od czekolady ;) Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='ahedok']tak samo się śmiałam z mojego pare dni temu :eviltong: haha te nasze sznupasy :D [quote name='Doginka']A Pańcia nie wie, że pieskom nie wolno nic, co zawiera czekoladę bądź kakao?:mad: Widzę lody czekoladowe;-) wie wiem :D tylko dzisiaj szczególnie dostał :) [quote name='Tekla64']eee tak obzerac sie nie wolno umiar we wszystkim zawsze wskazany a le te odrobinke mozna se podarowac jak zwykle wszytsko zalezy od psa, np moja Tekla w ogole nie rusza zadnych slodyczy a juz w ogole zadnej czekolady ale wiekszosc da sie zabic za slodkie pychotki nam tyz wieleu rzeczy nie wolno i co???? no właśnie ;) [quote name='greatmadwomen']moja sunia raz wyciągnęła całą tabliczkę czekolady i zjadła.... i żyje :razz: na szczęście :p [quote name='Korenia']Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :) nooo :) [quote name='greatmadwomen']ja zawsze mleczną jem więc innej nie było :eviltong: ja też :evil_lol: [quote name='strasznika']http://dogolandia.blox.pl/2009/11/Pies-i-czekolada-czyli-jak-szybko-zabic-pupila.html zaglądasz do nas :multi::multi: Quote
strasznika Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='klaudusia0219'] zaglądasz do nas :multi::multi:[/QUOTE] prawie codziennie ;) Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 wkurzył mnie dzisiaj jak cholera :angryy: najpierw tak mnie dziabnął w palec, że myślałm, że się posikam (moja wina, bo mu przypadkiem jak go kładłam łapę przekręciłam ) a potem ścignął ze stołu kawałek pizzy ! :crazyeye: macie tu tego buraka ogóraka działkowego :shake: tu Pan vel długołapy :evil_lol: linka, bo biegała ciapa pio grządkach :angryy: Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 taką tata zamontował siatkę żeby ogrodzić trawe od grządek i piesek mógł luzem biegać :D Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 lecę poprzeszkadzać panu :diabloti: hej ! :razz: reszta ( aż 5 jeszcze :D ) jutro :P Quote
Culineo Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='strasznika']Świetny jest ten Twój ...sznaucero ruski briard :P hihi mój mutant wredny :loveu: Quote
eria Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ile zdjęć !!!! faktycznie 'ruski briard' jak się patrzy :D Pięknie mu pasuje ta żółta obróżka! Quote
Korenia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='greatmadwomen']dzięki :) nie mam jakoś nawyku dawania czekolady ani słodyczy psu... nie rozumiem ludzi którzy dają, w końcu pies nie będzie miał przyjemności dużej z tego, bardziej wolałby mięso no i jest zdrowsze od czekolady ;) No nie wiem :evil_lol: jak mój pies ma do wyboru mięso, a cukierka wybierze cukierka ;) albo mięso i ser wybierze ser, generalnie jej mięso nie potrzebne :diabloti: Quote
Rumi. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Korenia']No nie wiem :evil_lol: jak mój pies ma do wyboru mięso, a cukierka wybierze cukierka ;) albo mięso i ser wybierze ser, generalnie jej mięso nie potrzebne :diabloti:[/QUOTE] a do wyboru ser i cukierka? :razz: chodziło o to że są lepsze rzeczy i cukierki do szczęścia niepotrzebne ;) Quote
motyleqq Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 czy ten Twój pies widzi coś spod tej sierści? :evil_lol: a, witam się po raz pierwszy ;) Quote
Doginka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wiesz co, rób mu kucyka, albo przytnij na ukos tę grzywkę, bo ten pies w końcu oślepnie. Zapytaj psiego okulistę. Zazwyczaj takie fryzury, gdzie grzywka zasłania oczy stosuje się u psów na wystawie, ale na codzień oczy powinny być odsłonięte;-) Quote
Korenia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='greatmadwomen']a do wyboru ser i cukierka? :razz: chodziło o to że są lepsze rzeczy i cukierki do szczęścia niepotrzebne ;)[/QUOTE] Cukierek! :diabloti: ale ja mam dość mocno specyficznego psa :evil_lol: generalnie scheschir za 6 zł puszeczka 180 gram ją brzydzi :diabloti: Quote
Recommended Posts