Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eee tak obzerac sie nie wolno umiar we wszystkim zawsze wskazany a le te odrobinke mozna se podarowac

jak zwykle wszytsko zalezy od psa, np moja Tekla w ogole nie rusza zadnych slodyczy a juz w ogole zadnej czekolady ale wiekszosc da sie zabic za slodkie pychotki
nam tyz wieleu rzeczy nie wolno i co????

Posted

[quote name='greatmadwomen']moja sunia raz wyciągnęła całą tabliczkę czekolady i zjadła.... i żyje :razz:[/QUOTE]

Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :)

Posted

[quote name='Korenia']Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :)[/QUOTE]

ja zawsze mleczną jem więc innej nie było :eviltong:
własnie a co sie może psy stać gdy zje taką gorzką czekoladę w dużej ilości?

Posted

[quote name='ahedok']tak samo się śmiałam z mojego pare dni temu :eviltong:

haha te nasze sznupasy :D

[quote name='Doginka']A Pańcia nie wie, że pieskom nie wolno nic, co zawiera czekoladę bądź kakao?:mad:
Widzę lody czekoladowe;-)

wie wiem :D tylko dzisiaj szczególnie dostał :)

[quote name='Tekla64']eee tak obzerac sie nie wolno umiar we wszystkim zawsze wskazany a le te odrobinke mozna se podarowac

jak zwykle wszytsko zalezy od psa, np moja Tekla w ogole nie rusza zadnych slodyczy a juz w ogole zadnej czekolady ale wiekszosc da sie zabic za slodkie pychotki
nam tyz wieleu rzeczy nie wolno i co????

no właśnie ;)

[quote name='greatmadwomen']moja sunia raz wyciągnęła całą tabliczkę czekolady i zjadła.... i żyje :razz:

na szczęście :p

[quote name='Korenia']Pwewnie mlecznej ;) gorzej by było jakby to była gorzka :)

nooo :)

[quote name='greatmadwomen']ja zawsze mleczną jem więc innej nie było :eviltong:

ja też :evil_lol:

[quote name='strasznika']http://dogolandia.blox.pl/2009/11/Pies-i-czekolada-czyli-jak-szybko-zabic-pupila.html

zaglądasz do nas :multi::multi:

Posted

wkurzył mnie dzisiaj jak cholera :angryy: najpierw tak mnie dziabnął w palec, że myślałm, że się posikam (moja wina, bo mu przypadkiem jak go kładłam łapę przekręciłam ) a potem ścignął ze stołu kawałek pizzy ! :crazyeye:

macie tu tego buraka ogóraka działkowego :shake:

tu Pan vel długołapy :evil_lol:

linka, bo biegała ciapa pio grządkach :angryy:

Posted

[quote name='greatmadwomen']dzięki :) nie mam jakoś nawyku dawania czekolady ani słodyczy psu... nie rozumiem ludzi którzy dają, w końcu pies nie będzie miał przyjemności dużej z tego, bardziej wolałby mięso no i jest zdrowsze od czekolady ;)

No nie wiem :evil_lol: jak mój pies ma do wyboru mięso, a cukierka wybierze cukierka ;) albo mięso i ser wybierze ser, generalnie jej mięso nie potrzebne :diabloti:

Posted

[quote name='Korenia']No nie wiem :evil_lol: jak mój pies ma do wyboru mięso, a cukierka wybierze cukierka ;) albo mięso i ser wybierze ser, generalnie jej mięso nie potrzebne :diabloti:[/QUOTE]

a do wyboru ser i cukierka? :razz: chodziło o to że są lepsze rzeczy i cukierki do szczęścia niepotrzebne ;)

Posted

Wiesz co, rób mu kucyka, albo przytnij na ukos tę grzywkę, bo ten pies w końcu oślepnie. Zapytaj psiego okulistę. Zazwyczaj takie fryzury, gdzie grzywka zasłania oczy stosuje się u psów na wystawie, ale na codzień oczy powinny być odsłonięte;-)

Posted

[quote name='greatmadwomen']a do wyboru ser i cukierka? :razz: chodziło o to że są lepsze rzeczy i cukierki do szczęścia niepotrzebne ;)[/QUOTE]

Cukierek! :diabloti: ale ja mam dość mocno specyficznego psa :evil_lol: generalnie scheschir za 6 zł puszeczka 180 gram ją brzydzi :diabloti: