Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak jak obiecałam zdjęcia z gór są :evil_lol: mało, ale zawsze coś :D

taka była brzydka pogoda :diabloti:

na początku ta góra wyglądała tak...:diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz021-1.jpg alez widok :loveu: zdecydowanie bardziej taka mi sie podoba :)

I snieg i źródełko i Futrzasta czarna Kula :lol: SUPeR:)

hihih dziękujemy :-P
a widok też mi się podobał, ale żeby fajnie było się tam wdrapywać na tą góre było to nie powiem :evil_lol:

( Shark nie miał kolców :lol: )

Posted

ahedok napisał(a):
jaki zarośnięty, ło matko :D

ślicznota :loveu:

dzięki :D
eee tam zarośniety... nieokrzesany :diabloti:

Saththa napisał(a):
Zauwazyłam :evil_lol::)

:evil_lol:

anka11 napisał(a):
ale wielgas!

jestem ciekawa jak będzie wyglądał po fryzjerze :cool3:

jaaa też :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):

a widok też mi się podobał, ale żeby fajnie było się tam wdrapywać na tą góre było to nie powiem :evil_lol:

Sharkiemu szelki, Tobie pas do trekkingu i zobaczysz co to pomoc psa przy wchodzeniu pod górę :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Sharkiemu szelki, Tobie pas do trekkingu i zobaczysz co to pomoc psa przy wchodzeniu pod górę :evil_lol:

pozbieram kase i się zaopatrze ;-)

kaho napisał(a):
Zdjecia fantastyczne, witac ze 'troche' sobie polaziliscie :cool3:;).
Cudny jest http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz028-1.jpg :loveu: a to dopiero jest wodne szalenstwo http://img850.imageshack.us/img850/3927/shark079.jpg;) :lol:.

trochę... :P
on o wodnym szaleństwie co nieco wie :evil_lol:

Posted

Fajna górska wyprawa :) Się "owsik" nałaził i pewnie trochę spokoju później było ;) I wodne fotki tez fajne, zmoczona sznaucerowa morda zawsze mnie bawi ;)

Posted

weszka napisał(a):
Fajna górska wyprawa :) Się "owsik" nałaził i pewnie trochę spokoju później było ;) I wodne fotki tez fajne, zmoczona sznaucerowa morda zawsze mnie bawi ;)

no spał, ale jak to ta czarna morda nie za długo :D w drodze powrotne się wyspał :-P
mnie bawią te nidźwiedzie łapy które potem są 'szczurze' :evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Zdjęcia faaajnee :multi:

Co mówią przepisy o psie w schronisku i na szlakach górskich?

nie mam pojęcia :niewiem: my to chyba nawet byliśmy w Karkonoskim Parku Narodowym (ta góra się chyba tam znajduje ) :-P
a do schroniska wszedł nikt nic nie mówił :D na szlaku górskim chyba można, bo spotkaliśmy tam jeszcze z 3 psiaki :)

Posted

witam po swietach i wsiego dobrego

zdjecia piekne, gorska wycieczka piekna jak kazda wedrowka gorska mimo ze pogoda byla troche nie fajna
a kiedy kudlacz zmieni sie w sznupa? a moze cos przegapilam???