Rumi. Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dokładnie za rok będzie się liczył angielski i będą wgl testy podzielone na każdy przedmiot, słyszałam że mają być przez 5 dni ale nie wiem czy to prawda Quote
Culineo Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 greatmadwomen napisał(a):dokładnie za rok będzie się liczył angielski i będą wgl testy podzielone na każdy przedmiot, słyszałam że mają być przez 5 dni ale nie wiem czy to prawda mam nadzieje, że nie :scared: Quote
kiti7 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%:loveu:boskie, wyglada jakby sie wybierał na ryby;) Fotki super,i az na takiego cykora nie wygląda:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 greatmadwomen napisał(a):dokładnie :) Lecz niektórzy trzęsą gaciami że i tak będą napisane punkty więc i tak szkoła zobaczy ile się miało, lecz to się naprawdę nie liczy, mój kolega dwa lata temu podpisał się i wyszedł, a dostał się do dobrego liceum :) Nie do końca się z tym zgadzam;-) Moja córka w zeszłym roku szła do Liceum i jak najbardziej punkty z anglika były brane pod uwagę;-) Quote
Tekla64 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kaludia stracilam kontakt z toba odezwij sie do mnie na GG albo nie hihihi Quote
ahedok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Doginka napisał(a):Nie do końca się z tym zgadzam;-) Moja córka w zeszłym roku szła do Liceum i jak najbardziej punkty z anglika były brane pod uwagę;-) ale z anglika gimnazjalnego, czy testów predyspozycji? Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ahedok napisał(a):ale z anglika gimnazjalnego, czy testów predyspozycji? Z egzaminu gimnazjalnego;-) Quote
ahedok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 o, to w regulaminie jest inaczej odrobinkę dziwne :D Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [FONT="Georgia"]Witam się :multi: Shark jest śliczny, uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: piękne psiska[/FONT] Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Klauduś, dawaj zdjęcia Sharka, bo Cię najedziemy z Irysem i :hmmmm: i cośtam :D Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='anka11']FOTY FOTY FOTY! :lol::lol: a pff... :D [quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]Witam się :multi: Shark jest śliczny, uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: piękne psiska[/FONT] tak jak z resztą astki :loveu: [quote name='ahedok']Klauduś, dawaj zdjęcia Sharka, bo Cię najedziemy z Irysem i :hmmmm: i cośtam :D czekam :diabloti: Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ahedok napisał(a):...bo Cię najedziemy ... ja przeczytałam nadziejemy:roflt: I zastanawiałam się na co nadziejecie:roflt: Quote
Saththa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Doginka napisał(a):ja przeczytałam nadziejemy:roflt: I zastanawiałam się na co nadziejecie:roflt: No ładne rzeczy się tu wyprawia widze :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 o nie nie, nadziewać nikogo nie będziemy, to nie ładnie :nono: co innego najechać kogoś ze swoim olbrzymkiem, to jest szczyt kultury :siara: Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Doginka napisał(a):ja przeczytałam nadziejemy:roflt: I zastanawiałam się na co nadziejecie:roflt: :scared: hihih Saththa napisał(a):No ładne rzeczy się tu wyprawia widze :evil_lol: oj tam... :siara: ahedok napisał(a):o nie nie, nadziewać nikogo nie będziemy, to nie ładnie :nono: co innego najechać kogoś ze swoim olbrzymkiem, to jest szczyt kultury :siara: szczyt, szczytów :evil_lol: Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ja przeczytałam nadziejemy I zastanawiałam się na co nadziejecie :-o Doginka Ty masz zawsze zarąbiste komentarze, zawsze jak je widzę to oczy mi wychodzą ze zdziwienia[?] albo się śmieję :evil_lol: a co do najechania przynajmniej psy by skorzystały Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 anka11 napisał(a):a co do najechania przynajmniej psy by skorzystały i dlatego Klaudia musi nas najechać, w końcu my jesteśmy we dwie we Wrocu :) Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 i dlatego Klaudia musi nas najechać, w końcu my jesteśmy we dwie we Wrocu ja z braku doczekania się jej wizyty chcę do niej pojechać w tym tyg tylko, że przewoźnik[pks] nie odpisuje czy można z psem jechac :roll: jak chcesz to możesz się zabrać ze mną :eviltong: (o ile jest możliwość przewozu psów) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 anka11 napisał(a):ja z braku doczekania się jej wizyty chcę do niej pojechać w tym tyg tylko, że przewoźnik[pks] nie odpisuje czy można z psem jechac :roll: jak chcesz to możesz się zabrać ze mną :eviltong: (o ile jest możliwość przewozu psów) oo a kiedy konkretnie? i tak rodzice się nie zgodzą :( Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 21 albo 22, trzy godzinki się tam jedzie bez przesiadek żadnych. Można też pociągiem, ale przesiadka w legnicy, a ja znając życie nie ogarnę na peronach, więc się boję :D ale to będzie jeden dzień, masz trochę czasu na spytanie się (no i nie wiadomo jak z psami w autobusie..) ;) Quote
Saththa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wy tu gadu gadu a zdjęc ani widu ani słychu :) Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Saththa napisał(a):Wy tu gadu gadu a zdjęc ani widu ani słychu :) :siara:.... no żartuje we wtorek powinno już coś być :D Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 anka11 napisał(a)::-o Doginka Ty masz zawsze zarąbiste komentarze, zawsze jak je widzę to oczy mi wychodzą ze zdziwienia[?] albo się śmieję :evil_lol: Oj tam, czasem mi się coś śmiesznego uda naklikać;-) Saththa napisał(a):Wy tu gadu gadu a zdjęc ani widu ani słychu :) No właśnie:mad: Quote
Recommended Posts