Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokładnie za rok będzie się liczył angielski i będą wgl testy podzielone na każdy przedmiot, słyszałam że mają być przez 5 dni ale nie wiem czy to prawda

Posted

greatmadwomen napisał(a):
dokładnie za rok będzie się liczył angielski i będą wgl testy podzielone na każdy przedmiot, słyszałam że mają być przez 5 dni ale nie wiem czy to prawda

mam nadzieje, że nie :scared:

Posted

greatmadwomen napisał(a):
dokładnie :) Lecz niektórzy trzęsą gaciami że i tak będą napisane punkty więc i tak szkoła zobaczy ile się miało, lecz to się naprawdę nie liczy, mój kolega dwa lata temu podpisał się i wyszedł, a dostał się do dobrego liceum :)

Nie do końca się z tym zgadzam;-) Moja córka w zeszłym roku szła do Liceum i jak najbardziej punkty z anglika były brane pod uwagę;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Nie do końca się z tym zgadzam;-) Moja córka w zeszłym roku szła do Liceum i jak najbardziej punkty z anglika były brane pod uwagę;-)

ale z anglika gimnazjalnego, czy testów predyspozycji?

Posted

[quote name='anka11']FOTY FOTY FOTY!

:lol::lol:

a pff... :D

[quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]Witam się :multi:
Shark jest śliczny, uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: piękne psiska
[/FONT]

tak jak z resztą astki :loveu:

[quote name='ahedok']Klauduś, dawaj zdjęcia Sharka, bo Cię najedziemy z Irysem i :hmmmm: i cośtam :D

czekam :diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
ja przeczytałam nadziejemy:roflt: I zastanawiałam się na co nadziejecie:roflt:

:scared: hihih

Saththa napisał(a):
No ładne rzeczy się tu wyprawia widze :evil_lol:

oj tam... :siara:

ahedok napisał(a):
o nie nie, nadziewać nikogo nie będziemy, to nie ładnie :nono:

co innego najechać kogoś ze swoim olbrzymkiem, to jest szczyt kultury :siara:

szczyt, szczytów :evil_lol:

Posted

ja przeczytałam nadziejemy I zastanawiałam się na co nadziejecie

:-o Doginka Ty masz zawsze zarąbiste komentarze, zawsze jak je widzę to oczy mi wychodzą ze zdziwienia[?] albo się śmieję :evil_lol:

a co do najechania przynajmniej psy by skorzystały

Posted

i dlatego Klaudia musi nas najechać, w końcu my jesteśmy we dwie we Wrocu

ja z braku doczekania się jej wizyty chcę do niej pojechać w tym tyg tylko, że przewoźnik[pks] nie odpisuje czy można z psem jechac :roll: jak chcesz to możesz się zabrać ze mną :eviltong: (o ile jest możliwość przewozu psów)

Posted

anka11 napisał(a):
ja z braku doczekania się jej wizyty chcę do niej pojechać w tym tyg tylko, że przewoźnik[pks] nie odpisuje czy można z psem jechac :roll: jak chcesz to możesz się zabrać ze mną :eviltong: (o ile jest możliwość przewozu psów)

oo a kiedy konkretnie?

i tak rodzice się nie zgodzą :(

Posted

21 albo 22, trzy godzinki się tam jedzie bez przesiadek żadnych. Można też pociągiem, ale przesiadka w legnicy, a ja znając życie nie ogarnę na peronach, więc się boję :D

ale to będzie jeden dzień, masz trochę czasu na spytanie się (no i nie wiadomo jak z psami w autobusie..) ;)

Posted

anka11 napisał(a):
:-o Doginka Ty masz zawsze zarąbiste komentarze, zawsze jak je widzę to oczy mi wychodzą ze zdziwienia[?] albo się śmieję :evil_lol:

Oj tam, czasem mi się coś śmiesznego uda naklikać;-)
Saththa napisał(a):
Wy tu gadu gadu a zdjęc ani widu ani słychu :)

No właśnie:mad: