Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj sie nie doczekalam ale juz obejrzalam

cykor to on ma prawo byc nim sie nie oswoi nim nie przepracuje co z czym do czego i po co, ty to bys chciala coby juz wszystko znal a tak sie nie da potrzeba czasu i wielu wielu doswiadczen coby sie strachu przed nowym pozbyc poza tym on jeszcze mlodziutki i nie wie na co go stac i ile moze wiec sie ie dziw sam siebie musi poznac by zmezniec , bedzie dobrze[ ale z konmi uwazaj bo jednak moga uszkodzic powaznie].
zdjecia super i sama widzis zja szyko sie z woda oswoil a ze jeszcze nie chcial plywac zrobi to jak bedziesz sama siedziec w jeziorze albo jak juz nabierze pewnosci ze wie co robic z woda ino nic na sile sam musi do wielu rzeczy dojsc dojrzec!
piekny jest a bedie jeszcze piekniejszy!!

Posted

greatmadwomen napisał(a):
pięknie wygląda w nowej obroży :loveu: nareszcie nie wielka kolczata :multi:

heheh ;)

Doginka napisał(a):

eee ja tytuł z 2 albo 3 dni temu zminiłam :cool3:

a zdjątka to tak jakoś rekompensata za słabe domowe, bo spała ciapa :oops:

Posted

ahedok napisał(a):
no warto było poczekać na fotki
pies bez oczu i z kitą zamiast ogona hym, skąd ja to znam? :D

pewnie, że warto :D
a twój dalej nie ma oczu ! :D:D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
...eee ja tytuł z 2 albo 3 dni temu zminiłam :cool3:

Ja się tak nie bawię. Ty nic nie qmasz:roflt:
Dawaj foty Sharka;-)(juz wiem gdzie jestem;-))

Posted

Doginka napisał(a):
Ja się tak nie bawię. Ty nic nie qmasz:roflt:
Dawaj foty Sharka;-)(juz wiem gdzie jestem;-))

no właśnie nie kumam :roflt: a zdjęcia dopiero byłyyyy :D

a ja się muszę pochwalić, że mimo, że egzamin mam za rok to zrobiłam próbny z angielskiego i mi wyszło 47\50 hihih jestem bosem :P

Posted

do szkół językowych się liczy i chyba do klas z profilem angielskim. Ja się baaardzo cieszę że się nie liczy :D Wy będziecie mieć gorzej bo będziecie mieć podzielone na części.....

Posted

czyli jeśli ktoś, np. będzie szedł do klasy ogólnej to też może sobie olać te testy z anglika? trochę nie czaje :oops:

ale w ogóle ta nowa podstawa jest trochę przerażająca - cieszę się, że nie jestem rok młodsza heh

Posted

może ja wyjaśnię: do klas dwujęzycznych jest osobny egzamin wstępny, a ten gimnazjalny z anglika się do niczego nie liczy, ale trzeba się podpisać, można chyba nawet punktów nie zdobyć żadnych :)

Posted

dokładnie :) Lecz niektórzy trzęsą gaciami że i tak będą napisane punkty więc i tak szkoła zobaczy ile się miało, lecz to się naprawdę nie liczy, mój kolega dwa lata temu podpisał się i wyszedł, a dostał się do dobrego liceum :)

Posted

może ja wyjaśnię: do klas dwujęzycznych jest osobny egzamin wstępny, a ten gimnazjalny z anglika się do niczego nie liczy, ale trzeba się podpisać, można chyba nawet punktów nie zdobyć żadnych

ale mi chodzi za rok jak będą pisać, wtedy już będzie się do czegoś liczył..chyba?
i dlatego pytam czy nie trzeba będzie robić już osobnych do lo tylko to będzie jakby ten taki sprawdzający przed dostaniem się do niego

dzięki.... ; /

ommmmom :D

Posted

szkoła nie może na to patrzeć, bo szkoła wgl na nic nie "patrzy", jest system, punkty i koniec

a w przyszłych latach będzie się liczyło do punktów rekrutacyjnych, ale wątpie, żeby szkoły dwujęzyczne zrezygnowały z testów predyspozycji, bo to nie ten poziom zupełnie :D