Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sory ale proszę:

http://www.psy24.pl/4398-Wplyw-rodza...anie-psa-.html

NIe ma sensu w necie znajdziesz to co będziesz chciała

już kiedyś czytałam ten artykuł ;) ja nie jestem za niczym, obydwa sposoby są dla mnie złe i żadne od siebie nie jest lepsze. ogólnie to chodziło mi o to, że jak ktoś sobie coś wymyśli to nie musi zmieniać zdania nawet jeśli podać mu milion argumentów, ale już mniejsza ;P
a co do samego linku - spytałam się wcześniej czy chce to poczytać i jej wysłałam.

no i kurde, tak długo mnie nie było i dalej ni ma fot.. :<

Posted

anka11 napisał(a):
już kiedyś czytałam ten artykuł ;) ja nie jestem za niczym, obydwa sposoby są dla mnie złe i żadne od siebie nie jest lepsze. ogólnie to chodziło mi o to, że jak ktoś sobie coś wymyśli to nie musi zmieniać zdania nawet jeśli podać mu milion argumentów, ale już mniejsza ;P
a co do samego linku - spytałam się wcześniej czy chce to poczytać i jej wysłałam.

no i kurde, tak długo mnie nie było i dalej ni ma fot.. :<

Artykuł jest super ze względu na zdjęcia :) Na kolczatce z zebami a na obrozy/smyczy sie grzecznie wachaja:razz:

ahedok napisał(a):
ja nie miałam problemu, nie ściemniaj tutaj :D

Ja mam zawsze problem, musz ewrzucac po 6 fot nie wiecej bo inaczej czasem trwa to 2h i dalej nic z tego;)

Posted

anka11 napisał(a):
tak właśnie, a to nie na dogomani ktoś pokazywał? bo właśnie pamiętam, że wszyscy zwracali uwagę na te zdjęcia

A możliwe całkiem ;) bo artykul bardzo fajny i pewnie ktos go pokazał;)