Tekla64 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 las macie ciekawy a chlopaki sa niespozyte jak widze hihih Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Fides79 napisał(a):oooooo jaka duża porcja pięknych zdjęć Kolega Labek bardzo fajny a taplanko w rzece też niezłe :p super się chłopaki w zawilcach prezentują :) a z tym wiatrem to wszędzie jakas masakra :shake: bo my jak rzucamy zdjecia to porządnie :D ja zapomniałam jak sie te kwiatki nzywaja (a pozatym jestem slepa) i mowilam ze to przebisniegi :D:D Tekla64 napisał(a):las macie ciekawy a chlopaki sa niespozyte jak widze hihih ten 'laso-park' jest w środku miasta :evil_lol: ale bardzo zadko odwiedzany przez ludzi i psy ... tępy naród.. lepiej pod blok na siku :shake: Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ahhh ilez zdjęć :) Super :loveu: Te wodne musze się prezyznać, że z dziką satysfakcją oglądałam :evil_lol: CZekam na więcej :) I koniecznie dajcie znać jak bedziecie w szczecinie to przyjadę;) Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Saththa napisał(a):Ahhh ilez zdjęć :) Super :loveu: Te wodne musze się prezyznać, że z dziką satysfakcją oglądałam :evil_lol: CZekam na więcej :) I koniecznie dajcie znać jak bedziecie w szczecinie to przyjadę;) ty poprostu się cieszysz moją porażką :obrazic: więcej będzie :) a znać damy :) nie martwta się :D Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ty poprostu się cieszysz moją porażką :obrazic: więcej będzie :) a znać damy :) nie martwta się :D Porażką? Jaka porażką? Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 no, no , no bo się cieszyłaś, Sharki był utaplany :( hahahah :D Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no, no , no bo się cieszyłaś, Sharki był utaplany :( hahahah :D A bo miło widziec, ze nie tylko Tazz lubi wodę;) I się tapla;) Ja się już gdzies u siebie żaliłam, że to jakis koszmar, że obok wody obojętnie nie przejdzie :evil_lol: i zostałam poinformowana, że to nie tylko Tazz ale u Ciebie na zdjęciach widzę;) i U Tekli chyba Done tez widziałam hmmm Więc ja nie tak złośliwie;) Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 mój zdążył wyschnąć i ta jego radość zrekompensowała brudność ;-) Quote
Korenia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Świetnie, że Sharki ma takiego kolegę, z którym może poszalec :) Quote
ahedok Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no i zaczyna się cyrk na kółkach :) tam dalej woda była dość głeboka (dla psa ) zn nie dużo dalej ... jakieś 4 m ;) i Tomi (labek na zdj) rozpędził się i wpadł tam , zakryło go całego, koleżanka w panice już biegnie do wody po niego ja też, ale wynurzył się i dopłynął sam :-o :angryy: my padłyśmy na zawał, a chłopkaki jakby nigdy nic powrócili do zabawy :shake: co wy takie panikary, labki ponoć uwielbiają pływać :D a zdjęcia śliczneeeeee :) Quote
Culineo Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ahedok napisał(a):co wy takie panikary, labki ponoć uwielbiają pływać :D a zdjęcia śliczneeeeee :) uwielbiają, ale któż wie czy potrafią? :D Quote
eria Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_1892.jpg las robi wrażenie ;) Fajne macie towarzystwo spacerowe ! :) Quote
Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Las jakby wyjęty z horroru:crazyeye: http://i1028.photobucket.com/albums/...I/IMG_1892.jpg Po psach widać, że dobrze się bawiły:lol:;-) Quote
Tekla64 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 hej hej leniwie w niedzilny wieczor sie witam i o zdjecia pytam Quote
kiti7 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Sliczne fotki:loveu::loveu:http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_1896.jpg oddawaj patyka :) Jak ładnie sie bawia chłopaki:loveu: nieskonczona ilosc energii:lol: Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 klaudusia0219 napisał(a):uwielbiają, ale któż wie czy potrafią? :D jak uwielbiają, to pewnie potrafią, bo inaczej co to za zabawa by była, tonąć w rzece? :D Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):jak uwielbiają, to pewnie potrafią, bo inaczej co to za zabawa by była, tonąć w rzece? :D Zalezy kto co lubi :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):Zalezy kto co lubi :evil_lol: haha, podejrzewasz labki o masochizm?! :diabloti: Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):haha, podejrzewasz labki o masochizm?! :diabloti: Hmmm wiesz, życie mnie nauczyło, że labki lubią różne dziwne zabawy. Wpaddanie w całym pędzie w ludzia... w inne psy... musza to lubić skoro tak robią :D Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm wiesz, życie mnie nauczyło, że labki lubią różne dziwne zabawy. Wpaddanie w całym pędzie w ludzia... w inne psy... musza to lubić skoro tak robią :D a to mutanty :D Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):a to mutanty :D To boli jak cholera jak rozpedzony lab na Tobie zaparkuje :shake: Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):To boli jak cholera jak rozpedzony lab na Tobie zaparkuje :shake: nie wiem jak z labem, ale rozpędzony Irys często na mnie parkuje, a jak jest miły akurat to tylko mi siada na stopach także znam ten ból :D Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):nie wiem jak z labem, ale rozpędzony Irys często na mnie parkuje, a jak jest miły akurat to tylko mi siada na stopach także znam ten ból :D Oooo a to dziwne bo słyszałam teorie, że sznupy na ludzi nie wpadają... :) I przy Tazzie się sprawdza:) Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):Oooo a to dziwne bo słyszałam teorie, że sznupy na ludzi nie wpadają... :) I przy Tazzie się sprawdza:) on nie wpada przypadkiem, on wbiega we mnie w kangurzych podskokach to chyba taka zabawa..:D Quote
Recommended Posts