Culineo Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Tekla64 napisał(a):w koncu i tu dotarlam a tu prosze taka uczta zdjeciowa!!!! brawo i w koncu dotrzymane obietnice!!! hihihi chlopak slicznie rosnie i coraz pikniejszy sie robi ale jednak ja wole te juz zrobione , Tazzik tez byl kudlaczem a teraz prosze jak bardzo elegancki sie zrobil twoj tyz wypieknieje jeszcze po odfutrzeniu zdjecia i Sharki na nich piekny jest , i oko ma i jeszcze taki szczylek prawdziwy cudny okres i smiesznie wsio rosnie raz lapy raz glowa a raz reszta hihihi dopiero zas pod koniec sie wsio wyrowna ja też wole ostrzyżone sznupki, ale czekam aż p. Basia będzie miała chwile czasu na nas :D a teraz to wgl on taki niewymiarowy hihih :D Quote
kiti7 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_1786.jpg:loveu: ciapek hehe jak mu rozkosznie woda wycieka z pyszczka , sliczny maluszek:loveu: Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja też wole ostrzyżone sznupki, ale czekam aż p. Basia będzie miała chwile czasu na nas :D a teraz to wgl on taki niewymiarowy hihih :D To piekny czas :) Za duża głowa, za długie łapy :loveu: wspominam z rozrzewnieniem :D Quote
Culineo Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='kiti7']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_1786.jpg:loveu: ciapek hehe jak mu rozkosznie woda wycieka z pyszczka , sliczny maluszek:loveu: już mniej rozkosznie jak się wytrze w spodnie :D Quote
Doginka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 klaudusia0219 napisał(a):już mniej rozkosznie jak się wytrze w spodnie :D Wiem coś o mniejszej brodzie, ale Twoim spodniom nie zazdroszczę po tym gąszczu brodzichowym z wielkiej głowy:roflt: Quote
Culineo Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Doginka napisał(a):Wiem coś o mniejszej brodzie, ale Twoim spodniom nie zazdroszczę po tym gąszczu brodzichowym z wielkiej głowy:roflt: ale za to u Ciebie są 3 głowy :diabloti: chociaż nie wiem co gorsze :D:D hihih Quote
ariss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 uczta zdjęciowa była wyborna:loveu: obejrzałam wszystko, choć nie czytałam:oops: kiedy się do fryzjera wybieracie?:razz: Quote
Culineo Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ariss napisał(a):uczta zdjęciowa była wyborna:loveu: obejrzałam wszystko, choć nie czytałam:oops: kiedy się do fryzjera wybieracie?:razz: wybaczamy :D a wybieramy się ... jakoś w tym miesiącu chyba :)) Quote
kiti7 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 klaudusia0219 napisał(a):już mniej rozkosznie jak się wytrze w spodnie :D :evil_lol: to zdecydowanie musi byc mniej rozkoszne hahaha,ale znam ta przyjemnosc:lol: Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 no i zaczyna się cyrk na kółkach :) tam dalej woda była dość głeboka (dla psa ) zn nie dużo dalej ... jakieś 4 m ;) i Tomi (labek na zdj) rozpędził się i wpadł tam , zakryło go całego, koleżanka w panice już biegnie do wody po niego ja też, ale wynurzył się i dopłynął sam :-o :angryy: my padłyśmy na zawał, a chłopkaki jakby nigdy nic powrócili do zabawy :shake: Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 dorwalimy kija :cunao: nosz kurzy podnóżek... CZEKAJ ! :D i taki byłem czysty :mad: Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 tak magicznie było w lasku :ghost_2: potem wparował jeden szogun... :razz: zaraz potem drugi.. i zaczęło się :mad: Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 było szaleństwo !!!!! i szkolenie przez mua :D (generalnie na tym zdj mnie troche zlali, ale to był taki moment :evil_lol:) grzeczny Tomi :multi: grzeczny Sharki :multi: Quote
Tekla64 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jaaa jaka fajna ta rzeczka a takie brodzenie taplanie to calkowita frajda dla naszych sznupiastych choc i z plywaniem tez jest super ale sie nabawily , naszalaly , nacieszyly piekny spacer mieliscie i macie fajne zdjecia Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 wczoraj w parko - lesie klimat był trochę mrozczny... :ghost_2: było bradzo cicho, wiał mocny wiatr który co chwila ustawał, psy biegały cicho, co chwiła drzewa skrzypiały (?! to było dziwne ) , wgl miały bardzo straszne kształty i liście podrywały się do tańca.. jak w horrorze :look3: !! Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Tekla64 napisał(a):jaaa jaka fajna ta rzeczka a takie brodzenie taplanie to calkowita frajda dla naszych sznupiastych choc i z plywaniem tez jest super ale sie nabawily , naszalaly , nacieszyly piekny spacer mieliscie i macie fajne zdjecia no mieliśmy :) hihihi a pływali też chociaż nas to tak nie bawiło jak ich :D Quote
Culineo Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 i latały liście ... :shake: a potem było już 'normalnie' :) Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 oooooo jaka duża porcja pięknych zdjęć Kolega Labek bardzo fajny a taplanko w rzece też niezłe :p super się chłopaki w zawilcach prezentują :) a z tym wiatrem to wszędzie jakas masakra :shake: Quote
Recommended Posts