Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
w koncu i tu dotarlam a tu prosze taka uczta zdjeciowa!!!! brawo i w koncu dotrzymane obietnice!!! hihihi

chlopak slicznie rosnie i coraz pikniejszy sie robi
ale jednak ja wole te juz zrobione , Tazzik tez byl kudlaczem a teraz prosze jak bardzo elegancki sie zrobil
twoj tyz wypieknieje jeszcze po odfutrzeniu
zdjecia i Sharki na nich piekny jest , i oko ma i jeszcze taki szczylek prawdziwy cudny okres i smiesznie wsio rosnie raz lapy raz glowa a raz reszta hihihi dopiero zas pod koniec sie wsio wyrowna

ja też wole ostrzyżone sznupki, ale czekam aż p. Basia będzie miała chwile czasu na nas :D

a teraz to wgl on taki niewymiarowy hihih :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']ja też wole ostrzyżone sznupki, ale czekam aż p. Basia będzie miała chwile czasu na nas :D

a teraz to wgl on taki niewymiarowy hihih :D
To piekny czas :) Za duża głowa, za długie łapy :loveu: wspominam z rozrzewnieniem :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
już mniej rozkosznie jak się wytrze w spodnie :D

Wiem coś o mniejszej brodzie, ale Twoim spodniom nie zazdroszczę po tym gąszczu brodzichowym z wielkiej głowy:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
Wiem coś o mniejszej brodzie, ale Twoim spodniom nie zazdroszczę po tym gąszczu brodzichowym z wielkiej głowy:roflt:

ale za to u Ciebie są 3 głowy :diabloti: chociaż nie wiem co gorsze :D:D hihih

Posted

ariss napisał(a):
uczta zdjęciowa była wyborna:loveu: obejrzałam wszystko, choć nie czytałam:oops:
kiedy się do fryzjera wybieracie?:razz:

wybaczamy :D
a wybieramy się ... jakoś w tym miesiącu chyba :))

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
już mniej rozkosznie jak się wytrze w spodnie :D

:evil_lol: to zdecydowanie musi byc mniej rozkoszne hahaha,ale znam ta przyjemnosc:lol:

Posted

no i zaczyna się cyrk na kółkach :)

tam dalej woda była dość głeboka (dla psa ) zn nie dużo dalej ... jakieś 4 m ;) i Tomi (labek na zdj) rozpędził się i wpadł tam , zakryło go całego, koleżanka w panice już biegnie do wody po niego ja też, ale wynurzył się i dopłynął sam :-o
:angryy:
my padłyśmy na zawał, a chłopkaki jakby nigdy nic powrócili do zabawy :shake:

Posted

było szaleństwo !!!!!

i szkolenie przez mua :D (generalnie na tym zdj mnie troche zlali, ale to był taki moment :evil_lol:)

grzeczny Tomi :multi:

grzeczny Sharki :multi:

Posted

jaaa jaka fajna ta rzeczka a takie brodzenie taplanie to calkowita frajda dla naszych sznupiastych choc i z plywaniem tez jest super
ale sie nabawily , naszalaly , nacieszyly
piekny spacer mieliscie i macie fajne zdjecia

Posted

wczoraj w parko - lesie klimat był trochę mrozczny... :ghost_2: było bradzo cicho, wiał mocny wiatr który co chwila ustawał, psy biegały cicho, co chwiła drzewa skrzypiały (?! to było dziwne ) , wgl miały bardzo straszne kształty i liście podrywały się do tańca.. jak w horrorze :look3: !!

Posted

Tekla64 napisał(a):
jaaa jaka fajna ta rzeczka a takie brodzenie taplanie to calkowita frajda dla naszych sznupiastych choc i z plywaniem tez jest super
ale sie nabawily , naszalaly , nacieszyly
piekny spacer mieliscie i macie fajne zdjecia

no mieliśmy :) hihihi a pływali też chociaż nas to tak nie bawiło jak ich :D

Posted

oooooo jaka duża porcja pięknych zdjęć
Kolega Labek bardzo fajny a taplanko w rzece też niezłe :p
super się chłopaki w zawilcach prezentują :)

a z tym wiatrem to wszędzie jakas masakra :shake: