Gosiara Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Sunie Tola i Tosia mieszkają w budach. Tosią biega wolno,a Tola jest na łancuchu,bo ucieka :-( póki co nic im nie grozi,ale tak jak wczesniej Pani wspominałam za jakis czas przenosimy firme w inne miejsce i sunie trafia do schroniska. Obie sunie są łagone i bardzo przyjacielsko nastawione do ludzi :-) nie są tam szczęsliwe,są stęsknione człowieka,to nie są psy stróżujące. Sunie siedzą tam same,a człowieka widzą raz dziennie,wiec mysle,ze są nauczone do samotnosci i nie powinny miec lęku separacyjnego.Tola, to ta która jest na łańcuchu. Bardzo spokojna,łagodna sunia. Nie wiem ile ma lat,nie jest stara,ale młoda tez nie. Sunia nie jest duża,sięga kolan. Nie wygląda na chorą,nie jest też wychudzona. Tosia, jest młodą,radosną i energiczną sunią. Jest uległa,od razu kładzie sie na podłodze i pokazuje brzuszek. Wygląda na zdrową sunie. Nie jest dużą sunią,sięga kolan. Fundacja Boksery w Potrzebie www.fundacja-bokserywpotrzbie.pl tel.501 067 173 b.felux@wp.pl Numer do formicy 502311695 Fundacja Szara Przystań. Quote
Gosiara Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nie zapominajcie tez o suniach:( Quote
Formica Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 podobno jedna sunia, najprawdopodobniej w sobote jedzie do Będzina :) Quote
marra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Formica napisał(a):podobno jedna sunia, najprawdopodobniej w sobote jedzie do Będzina :) super !! a która ? bo nie wiem którą wrzucić na bloga :D Quote
marra Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 To może podniosę i dodam że do adopcji już tylko Tola :) Quote
Formica Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Młodsza pojechałą do nowego domu. Starsza wciąż czeka. Pilnie poszukujemy dla niej tymczasu, bo grozi jej schron :( Quote
Gabi79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 W górę sunieczko, niech ktoś cię wypatrzy Quote
marra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jak się sprawy potoczyły ? mało ludzi tu ;/ Quote
Recommended Posts