Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goranik - fotki dla mnie bomba !!!

Asher - pełne wyniki są na forum psów sportowych - tutaj: http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?showtopic=682&pid=8841&st=100entry8841

Gratulacje dla wszystkich startujących, a w szczególności dla zwycięzców i startujących w strugach deszczu (nie jest to kryptoreklama ;)).

A teraz zdjęcia zawodników wszystkich klas, które wrzuciłam na psy sportowe.

Klasa "0":

Klasa "1":

Klasa "2":

Klasa "3":

Posted

Azir
czy jako moderator tego działu możesz wydzielić posty o cofaniu się z klasy do klasy? Mieszając zdjęcia, wyniki i relacje z wystawy razem z dyskusjami o regulaminach zaraz mocno się pogubimy.

Posted

Zdjecia sa bardzo ladne i, oczywiscie, mile widziane:multi: Ja tu zagladam co jakis czas i sprawdzam, czy cos nowego wskoczylo. Dzieki za te fotki, nie moglam tam byc to przynajmniej popatrze sobie.

Posted

[quote name='Żmija']Bardzo podobalo nam się na zawodach (bylam z bulinką) i proszę o więcej zdjęć. Dla wszytskich gratulacje:lol:

jedno juz wstawilam;-)
ale jesli chcesz wstawie ich wiecej, prosze:

Posted

Ojejku, dziekuję. Ile ślicznych bulikowych zdjęć.:lol: :lol: :lol: Nigdy jeszcze takich ładnych i tyle nie miałyśmy. Czy mogę wstawić je na bullikowym forum?

Posted

MonikaSz, Goranik - dzięki za super fotki!:loveu: :loveu:

Organizatorzy sopockich zawodów - dzięki za fajną, bardzo sprawnie przeprowadzoną imprezę!!!:loveu: :loveu: Ogromnie mnie i Jogurtowi to wszystko pomogło w obedience'owym debiucie.:-)

Posted

Dog_Master i Goranik świetne fotki :multi:
Dog_Master: na zdjęciu z podpisem Hmm... nie wiem kto - COCA Brikasta ;)
a może macie jeszcze jakieś zdjęcia Doggera?? i czy mogę umieścić je na mojej stronce??
Ashley: baaardzo mi sie podobał Wasz występ :multi:

Posted

Ashley - mam Twojego sznaucerka, oczywiscie! tylko nie sa za piekne, nie wyszly mi chyba. sprawdze w domu i wrzuce:-)

Doggerek, czy Doger to ten briard z cietymi uszami?
Sprawdze w domu, mam go chyba tez!

Jogurtynki tez mam. Wszystko postaram sie wieczorkiem spelnic;-)

pozdro