ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Piękne zdjęcia, widać jak dziewczyny się bawią razem dobrze:loveu: Ucz się ucz... przynajmniej nadążam z czytaniem:eviltong: a tak serio to podziwiam, ja nigdy nie lubiłam się uczyć:diabloti:
taxelina Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękne zdjęcia, widać jak dziewczyny się bawią razem dobrze:loveu: Ucz się ucz... przynajmniej nadążam z czytaniem:eviltong: a tak serio to podziwiam, ja nigdy nie lubiłam się uczyć:diabloti: Ale jeszcze Milka niepewnie tak zaczepia, troche pozaczepia na dworzu a potem przestanie :( Ja na razie musze przeczytac rozdzialy w ksiazke a potem swoimi slowami opisac.. masakra nie lubie czegos takiego bo jak jest napisane ze mleko jest biale to jest biale, nie moge napisac ze jest koloru fioletowego :mad:
kamilka91 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-uGc9UDoiaTs/T2uUmmdLnrI/AAAAAAAAN3M/a2GIM2MfZrg/s640/IMG_4077.jpg suuuper! :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-r68QeqWYj04/T2uUkmVnhfI/AAAAAAAAN2o/5JKZdn37Dw4/s640/IMG_4071.jpg :loveu: uwielbiam je :)
taxelina Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 kamilka91 napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-uGc9UDoiaTs/T2uUmmdLnrI/AAAAAAAAN3M/a2GIM2MfZrg/s640/IMG_4077.jpg suuuper! :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-r68QeqWYj04/T2uUkmVnhfI/AAAAAAAAN2o/5JKZdn37Dw4/s640/IMG_4071.jpg :loveu: uwielbiam je :) Ja tez je bardzo kocham :loveu: a jeszcze bardziej serce sie cieszy jak widze jak one siebie potrzebuja, jak sherry potrzebowala drugiego psiaka do zabawy a milka jak bardzo chlonie co i jak musi umiec :loveu:
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) Dogomania.pl 10 godzin temu Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem. Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :( ---- Coraz bardziej sie przekonuje zeby zrezygnowac z dogomania, tylko same problemy ciagle... Kto by chcial zobaczyc nowe zdjecia moze mnie lapac na facebook albo gg :) Edited April 13, 2012 by deer_1987
Cienka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Och jak dobrze wpaść do ciebie i wiedzieć co się dzieje :) a tak się właśnie zastanawiałam gdzie jest część postów.
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Cienka napisał(a):Och jak dobrze wpaść do ciebie i wiedzieć co się dzieje :) a tak się właśnie zastanawiałam gdzie jest część postów. Nawet o tym nie wspominaj :mad: Ja rozumiem ze jak serwer padnie to mozna stracic troche postow ale to max 1-2 dni a nie z 10 dni...
Nutusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Spójrzmy na to z innej strony - Dogomania nam zafundowała deja vu - mamy dodane do życia całe 10 dni ;)
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Nutusia napisał(a):Spójrzmy na to z innej strony - Dogomania nam zafundowała deja vu - mamy dodane do życia całe 10 dni ;) Ale nie sposob nadrobic i znow dodawac te same zdjecia, pisac to samo co bylo wazne.. Ty tez sie napisals o Twoich psiakach :( Albo to ze stracilam cennne pw od Ciebie i nie tylkoi :( Ja mam Twoj @ to bede Ci mogla linki podsylac do noiwych zdjec :)
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 No nie ma sensu tutaj nic pisac... jeszcze pewnie znow cos zniknie bo na razie duzo rzeczy nie dziala :mad: kopiuje z mojego podpisu Z powodu ciaglych problemow rezygnuje z tego forum. Dziekuje Wam za wsparcie i za to ze nas odwiedzaliscie. Jesli ktos z Was chce zobaczyc nowe zdjecia to jestem dostepna na facebook i na gg.
Nutusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 To ja poproszę na maila, bo nie jestem zarejestrowana na FB i nie mam gg...
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Nutusia napisał(a):To ja poproszę na maila, bo nie jestem zarejestrowana na FB i nie mam gg... Nie martw sie, bedziesz na biezaco informowana :loveu: napisalabym ze na dogo Ci pw napisze czasem ale nawet na to liczyc nie ma co bo zniknely pw tez :angryy:
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) Dziekujemy za wszystkie odwiedziny u nas przez ten caly czas naszej historii i to jak nas wspieraliscie kiedy trzeba bylo. Zaczelo sie od Peppara ktory tak sie wkurzal jak Niunia przyjechala :evil_lol: Potem Niunia, pozniej mala Sherry zawitala :loveu: I tak we trojke sobie zylismy. 11 grudnia 2011 opuscila nas Niunia :placz: a 21 stycznia 2012 pojechalam po Milke i znow jestesmy we trojke :loveu: Byly zdjecia z nad morza, byla cala psowa wycieczka i byly najnowsze niedzielne... Nie bede ich od nowa wstawiac, jesli ktos chce zobaczyc to piszcie na pw, facebook albo gg to tam linka do zdjec :) Edited April 13, 2012 by deer_1987
Oscar Patric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nie ma Nas na FB,ani NK,więc jak Ja będę wpadać do Was? a u Was zawsze jest tak fajnie,uwielbiam tu zaglądać
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 unikatowydiament napisał(a):nie ma Nas na FB,ani NK,więc jak Ja będę wpadać do Was? a u Was zawsze jest tak fajnie,uwielbiam tu zaglądać NK to ja tez nie mam juz od dawna :diabloti: jeszcze jest gg to dam wtedy link fdo zdjec :)
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 czyli to co zniklo nie do odzyskania? :-o :cry:
taxelina Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 betty_labrador napisał(a):czyli to co zniklo nie do odzyskania? :-o :cry: Dokladnie tak... bazarki, pwp itd... wszystko zniknelo i nie wroci
Migori Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Sie porobiło no :shake: Deer, nie rób jaj, zostań na dogo, trzeba cię będzie po całym necie szukać.
wikikoniki Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 deer_1987 napisał(a):Dogomania.pl Kto by chcial zobaczyc nowe zdjecia moze mnie lapac na facebook albo gg :) Najpierw czeba znać Twoje imię i nazwisko :diabloti: EDIT: Masakra, ja jestem na nowym borderowym, jak z resztą dużo z dogomanii... Tutaj zaglądam, znam o wiele więcej osób, ale jestem załamana stanem tego forum ;( ZAKŁADAMY NOWE ? :D
kamilka91 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Znowu trzeba się z Tobą żegnać? :-( Ehh, ja też coraz częściej myślę o odejściu z dogo...
Kasi i Lena Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Może faktycznie jakieś nowe forum poszukać/ założyć i żegnaj dogomanio:)
wikikoniki Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Wiecie co, ja naprawdę byłabym chętna. Tylko na jakiej stronie ? http://www.pun.pl/ to jest fajne, można sobie zobaczyć jak to się robi itp...
wikikoniki Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 http://www.forum.mampsa.pl/index.php - tu jest jeszcze fajne forum, kiedyś dużo na nim siedziałam. może się przenieśmy wszytscy ? :D
Recommended Posts