tomo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ponieważ na tą wystawkę musiałam najmować moją znakjomitą, zwariowaną;):, która mnie wczoraj mało o atak serca nie przyprawiła :mad: , hendlerkę Beatę , która zresztą lepiej spisać się nie mogła :multi: , nie mam pojęcia jak potoczyły się wyniki staffików , wiem jednak na 100% że z tej wystawy ze [SIZE="4"]ZW.MŁ i BOB przyjechała moja [SIZE="5"]WONDERFUL WOMAN Diabelski Uśmiech . GRATULUJĘ RESZCIE WYGRANYCH :multi: Quote
MAMBA Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gratulujemy serdecznie :klacz::klacz::klacz::klacz: (Hendlerce, WONDI :klacz:, no i oczywiście Tobie... :) ) oraz innym wygranym o których się dowiemy wkrótce (przynajmniej mam taką nadzieję ;)). Oczywiście czekamy też na foto :mad:. Quote
tomo Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dziękuję !!!!!!!!!!! Mamba , na foto nie liczę :roll: , poprostu Ciebie na tej wystawce zabrakło !!!!!!!!!:lol: ;) A może .... Quote
Alojzyna Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Na tej samej wystawie BRUNNER Stawka Większa niż Życie - CWC Quote
MAMBA Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Tomo - nikt mnie nie zabrał to i zabrakło ;) a tak serio to trzeba Marte sklonować i już... foty będą zawsze, wszędzie, i na najwyższym poziomie :cool3:;) Już się powoli rozjaśnia kto jeszcze był więc i Brunnerowi gratulujemy ! ps. Zresztą na warszawskiej prawie mnie zdeptałaś więc nie wiem jak to będzie :mad:;) Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gratululę wygranych ;) Takie małe a cieszy ;):evil_lol: A sklonować się nie dam;) nikt by nie wytrzymał z dwiema Martami :evil_lol: Quote
Asztir Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Składamy wszystkim gratulacje ogromne! :D Tomo gratulacje dla dziewczynki - wymiziaj za uszkiem :D i dla Brunnera też miziaki - mam nadzieje, że będzie szło mu coraz lepiej :D Quote
Justuss Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Justynko WIELKIE GRATULACJE dla WONDI, super dziewczyna zaczyna swoja karierę:thumbs: :thumbs: :thumbs: i oczywiście wielkie brava dla Beatki:klacz: :klacz: Pozdrawiam:) Quote
wejherstaff Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wielkie gratulacje dla WONDI :multi::multi::multi: :klacz::klacz::klacz: super dziewczyna, wymiziaj za uszkiem ślicznotkę. Quote
Kati Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Gratulacje, ma moze ktos wyniki amstaffow i bulli? Czekamy na zdjecia. Quote
Recommended Posts