Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje zwierzaki na dzisiejszy dzien to Misiek, Lufka i Miemek.

Miesiek to piesek ktory ma już 14 lat, a umnie jest 8 lat. Został zabrany nieodpowiedzialnym ludzią którzy się nad nim znecali. Teraz jest juz pogodnym pieskiem , który kocha spacerki i wylegiwanie się na swoim posłaniu lub na moim łóżku.

Mimek to moja papużka (nimfa) jest już umnie od 14 lat. Trafiła domnie jako piskle, uczyłam ją latac a także udało mi się ją troche wytresowac. Mimuś potrafi pare swietnych sztuczek jak na nimfe.

Lufka jest umnie od 1 Lipca 2008 roku. Zabrałam ją ze schroniska, jest to piesek ktory jest mały ale ma silny temperament. Każdemu pieskowi musi pokazac kto tu rządzi. Jednak naprawde jest fajnym pieskiem.

:evil_lol:

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perełka była pieskiem zabranym ze schroniska. Była umnie 4 lata gdzie wydaje mi się , że miała dobrze gdyż leniuchowała tyle ile chciała i zawsze miała towarzystwo. Niestety musiałam ją uspic w Dzien Matki tego roku. Teskni za nią cała rodzina. Oto jej TM : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111904

No i Rabit, był to moj królik, który niestety umnie w domu nie czuł się dobrze. Gdyz moje pieski dawały mu popalic i musiałam go oddac. Znalazłam doskonaly domek gdzie jest jedynym zwierzakiem i cała rodzina się nim zajmuje.

;)

Posted

ale mi zrobilas... az sie poplakalam, serio! moja sunia, ktorą mialam 17 lat byla IDENTYCZNA. i przez wiekszą czesc zycia tez byla taką kluseczka grubiutka :evil_lol: dopiero na starosc ja odchudzilismy. to byl najcudowniejszy pies na swiecie i moge sie zalozyc ze Twoja Perelka jest taka sama! takie kundelaski po prostu tak maja - kochaja calym sercem i sa naj naj naj!

kurcze, wzruszylam sie :placz: