Manixsa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Moje zwierzaki na dzisiejszy dzien to Misiek, Lufka i Miemek. Miesiek to piesek ktory ma już 14 lat, a umnie jest 8 lat. Został zabrany nieodpowiedzialnym ludzią którzy się nad nim znecali. Teraz jest juz pogodnym pieskiem , który kocha spacerki i wylegiwanie się na swoim posłaniu lub na moim łóżku. Mimek to moja papużka (nimfa) jest już umnie od 14 lat. Trafiła domnie jako piskle, uczyłam ją latac a także udało mi się ją troche wytresowac. Mimuś potrafi pare swietnych sztuczek jak na nimfe. Lufka jest umnie od 1 Lipca 2008 roku. Zabrałam ją ze schroniska, jest to piesek ktory jest mały ale ma silny temperament. Każdemu pieskowi musi pokazac kto tu rządzi. Jednak naprawde jest fajnym pieskiem. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak fajnie żę w końcu Misiunio ma galerie:loveu: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 śliczny szczęśliwy niuniuś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Luca zobacz co dla ciebie zrobiłam:) Śliczny banerek for you:) Quote
bigos Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Piesek wie co dobre:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 A to fotki z dzisiejszego spacerku:) Zaraz po kapieli:) Quote
chicken Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Bardzo dobrze ze znalazl nowy domek :loveu: :loveu: Piekny piesek :loveu: :loveu: Quote
Manixsa Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Perełka była pieskiem zabranym ze schroniska. Była umnie 4 lata gdzie wydaje mi się , że miała dobrze gdyż leniuchowała tyle ile chciała i zawsze miała towarzystwo. Niestety musiałam ją uspic w Dzien Matki tego roku. Teskni za nią cała rodzina. Oto jej TM : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111904 No i Rabit, był to moj królik, który niestety umnie w domu nie czuł się dobrze. Gdyz moje pieski dawały mu popalic i musiałam go oddac. Znalazłam doskonaly domek gdzie jest jedynym zwierzakiem i cała rodzina się nim zajmuje. ;) Quote
Behemot Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Sama rozkosz :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam takie psie przytulaki, pieszczochy! A jaki tluściutki... widać, że świetnie mu się powodzi :cool3: Quote
Patikujek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Je moja ulubiebaca Pela, suuuuuuuuuuper:loveu: Quote
Alynkaaa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 sliczny liskowy ryjeczek poprostu pzrecudowny:):):):):):):loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 oj Perełka , a kiedyś byłaś taka zgrabna (no może chuda nigdy nie byłaś, ale teraz... :evil_lol: ) . Śliczna Perełka :loveu: Quote
Manixsa Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Dzisiaj byłam z perelkom na spacerku i oto kilka fotek:lol: A tutaj juz pare zdjec jak odooczywała:p Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ale mi zrobilas... az sie poplakalam, serio! moja sunia, ktorą mialam 17 lat byla IDENTYCZNA. i przez wiekszą czesc zycia tez byla taką kluseczka grubiutka :evil_lol: dopiero na starosc ja odchudzilismy. to byl najcudowniejszy pies na swiecie i moge sie zalozyc ze Twoja Perelka jest taka sama! takie kundelaski po prostu tak maja - kochaja calym sercem i sa naj naj naj! kurcze, wzruszylam sie :placz: Quote
Manixsa Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 :lol: Dzisiaj był dlugi spacerek oj długi :diabloti: :lol: I odpoczynek po długim spacerku ;) Quote
Alynkaaa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Manixsa'] coz za hipnotyzujace spojrzenie......piekne:):):) Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 To jest najlepsze :evil_lol: :evil_lol: PIES PODUSZKOWIEC :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 widzisz Perełka - Teklunia się przez Ciebie popłakała ;) Quote
Recommended Posts