mala_czarna Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Kaj, czy mozesz napisac jaki jest powod wycofania deklaracji? Moze byc na pw :) Quote
mala_czarna Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Szukamy dla Spajka hotelu - domowy, nie do kojca, najlepiej w pobliżu Warszawy, a już najlepiej byłoby gdyby w samej Warszawie. To z pewnością zwiększyłoby szanse adopcyjne, Hotel, w którym jest teraz jest zbyt daleko, masa ludzi z tego powodu rezygnuje. Quote
mala_czarna Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Zamiast hotelu to oczywiście przydałby się jednak normalny dom, bo w zastępczych warunkach hotelowych, wraz z wiekiem, szanse na adopcję niestety ciągle maleją. Quote
hop! Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Obiecany, wyróżniony olx dla Spajka - http://olx.pl/oferta/duzy-swietny-pies-przyjaciel-doroslych-i-dzieci-szuka-domu-adoptuj-CID103-IDcxa7p.html#fa9e749a3d;promoted. Obstawiam Kraków. Spajk jest ogłaszany na Warszawę od dłuższego czasu i najwyraźniej w stolicy go nie chcą. ;) Trzeba próbować w innych miastach. Transport można zorganizować. Olx na Katowice: http://olx.pl/oferta/duzy-przyjacielski-i-ulozony-pies-szuka-domu-pomoz-przygarnij-CID103-IDcxyKF.html#b9cf19e284 Quote
Nutusia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Dobry ruch! Moje psice ostatnio znajdują super domki na Śląsku ;) Quote
mala_czarna Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Hop, dzięki za ogłoszenia :) Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 tak jak obiecałyśmy :) razem z yolanovi zapraszamy na bazarek dla Spajkiego :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333704-jesienna-edycja-fashion-by-milady-zapraszamy-0512-2000/ Quote
mala_czarna Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Bardzo dziękuję za bazarek!! :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Bardzo dziękuję za bazarek!! :) niech chłopakowi wyjdzie na zdrówko :) ja tu cały czas zaciskam kciuki z całych sił aby w końcu los się do chłopaka uśmiechnął :) Quote
mala_czarna Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Może się w koncu jakis cud zdarzy :( Quote
hop! Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 W dzisiejszym wydaniu krakowskiego DP ukazało się ogłoszenie Spajka - http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/9073630,spajk,id,t.html Czekamy na cud! ;) Quote
mala_czarna Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Hop, wielkie dzieki!!! :) A zapomniałam jeszcze napisać, że DZIR, która wpłaca na Spajka stałą deklaracje, też robi mu cały czas ogłoszenia, i ostatnio wyróżniła też na tydzień OLX :) Quote
hop! Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A zapomniałam jeszcze napisać, że DZIR, która wpłaca na Spajka stałą deklaracje, też robi mu cały czas ogłoszenia, i ostatnio wyróżniła też na tydzień OLX :) Super! Na jakie miasto robi olx? Zrobiłam na Katowice i chcę obstawić jeszcze Wrocław. Quote
mala_czarna Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Super! Na jakie miasto robi olx? Zrobiłam na Katowice i chcę obstawić jeszcze Wrocław. Robiła chyba na Warszawę, ale zaraz się upewnię :) Quote
hop! Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Robiła chyba na Warszawę, ale zaraz się upewnię :) Im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Trzeba ogłaszać na różne miasta. Największy odzew jest z olx. Quote
Gabi79 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Melduję się u pieska, taki słodziak, a tak dlugo czeka na dom. Trzymam kciuki za pozytywny odzew z ogloszeń. Quote
mala_czarna Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Potwierdziłam u Danusi, że wyróznione OLX jest na Warszawę!! Quote
mala_czarna Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 No póki co cisza z ogłoszeń :( Quote
mala_czarna Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Wczoraj zadzwonił do mnie pan w sprawie Spajka - mieszka w Warszawie, na Ochocie, wraz ze swoją małżonką. Spajk mu się bardzo podoba, ale pan nie ma mozliwości podjechania do hotelu, bo nie ma auta. Powiedziałam, że transport to zawsze można jakoś zorganizowac, i że jeśli się uda, to zadzwonię dzisiaj. Telefonuję do niego od południa, bo chciałam się zapowiedzieć z wizytą PA, ale niestety nikt nie odbiera. Tak sobie myślę, może to jakaś ściema, bo przecież jeśli się pyta kogoś o adres, to zazwyczaj każdy podaje konkretną ulicę, a nie mówi, że to okolice Grójeckiej i Wawelskiej. Quote
Nutusia Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Najwyraźniej pan się nie chciał "wiązać"... :( Quote
mala_czarna Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Jeszcze zapomniałam napisać, że: pan jest już na emeryturze, żona pracuje, mieszkają w kamienicy. Żona jest wielbicielką owczarków, a pan miał kiedyś tosa inu, i uwielbia duże psy. Nie wiem, może przyjrzał się wszystkim zdjęciom w ogłoszeniach, założył okulary, a może wziął lupę, i nie dostrzegł w Spajku żadnej z tych ras? Quote
Recommended Posts