Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma reguły. W zeszłe wakacje tymczasowiczka mi siedziała przez kolejne 8 miesięcy, a w tym roku w wakacje dom znalazły aż dwie, i to jedna szukała domu... jeden dzień, a druga zaledwie 2 tygodnie...

Posted

[quote name='Nutusia']Nie ma reguły. W zeszłe wakacje tymczasowiczka mi siedziała przez kolejne 8 miesięcy, a w tym roku w wakacje dom znalazły aż dwie, i to jedna szukała domu... jeden dzień, a druga zaledwie 2 tygodnie...[/QUOTE]

Och Nutusiu, nwet nie wiesz jak ja bym bardzo chciała żeby i Spajk miał takie szczęście, ale póki co no to sama widzisz :(

Posted

Kongo znalazł dom dzięki koleżance. Ona dowiedziała się , że znajomym odszedł pies i zaczęła powoli ich zachęcac do obejrzenia zdjęc a potem samego psa. Szkoda Spajka..

Posted

auraa napisał(a):
Kongo znalazł dom dzięki koleżance. Ona dowiedziała się , że znajomym odszedł pies i zaczęła powoli ich zachęcac do obejrzenia zdjęc a potem samego psa. Szkoda Spajka..

Pewnie, że szkoda, bo hotel, choćby był najlepszy pod słońcem, nigdy nie będzie domem :(
Ludzie nieustannie piętrzą przeszkody, a to, że Spajk już jest stary, a to że hotel jest za daleko, to ja nie wiem już, mam kłamać, że to pies 2-letni???

Posted

gameta napisał(a):
kłam, a jak sprawdzą ?

Kłamstwo ponoć ma krótkie nogi, ale mogę zaryzykować i ogłaszać go jako młodszego :)
W zasadzie, gdyby to tylko miało przynieść zamierzony skutek to ja go mogę ogłaszać jako dromadera po operacji, w 100% udomowionego :cool3:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kłamstwo ponoć ma krótkie nogi, ale mogę zaryzykować i ogłaszać go jako młodszego :)
W zasadzie, gdyby to tylko miało przynieść zamierzony skutek to ja go mogę ogłaszać jako dromadera po operacji, w 100% udomowionego :cool3:

Wg mnie śmiało go możesz jako trzylatka ogłaszać - jak ma pomóc, to czemu nie ?
Ja wzięłam ze schronu psa szacowanego na trzy lata, podczas gdy miał 6-7 na 100% i wcale mi to nie przeszkadzało :)

Posted

kama
ja zagladam ale kompletnie nie wiem co pisac
dla mnie Spajk jest psem jak najbardziej ładnym i nadajacym się do adopcji
spory czarny itd
ale pomijając to że sa różne gusta
to Spajkul jest przede wszystkim normalnym psem
i huk go wie czemu cisza z ogłoszeń