Usia_82 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A moja nowa sunia nazywa się Nufa :loveu: Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pies mojej koleżanki nazywa się Didżej, to imię wymyśliła jej starsza siostra ;) Mój pies nazywa się Pimpek :D Quote
TYGRYS-ica. Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a u mnie Kuba, Velvet (reaguje tez na ponton :p) i Tasza Quote
G|r|ej frut Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Moje standardowo... Maks, Koks, Fofek i Reksiu :cool1: Quote
anmi0 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Piksi- chyba nie aż tak ciekawe, ale moja aż za bardzo zwariowana kol. nazwała kota Mores, a królika pisior...hah:lol: Quote
Onomato-Peja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pies: Atos nazywany też idiotą , łajzą niuch niuchem i antosiem Swinka morska:rudolf nazywany też rudą małpą i wrednym dziadem albo po prostu świnią pancerną kot1: ola nazywana też olcia i poprostu olcia hihi kot2: kubuś nazywany też grubasem i szarakiem kot3: Pan pulpecik nazywany też purcel , ćpun, maryśka (gdy był otruty)i śmierdziel kot4: kitikatka nazywana też brojdą i chudzielcem(gdy był otruty) Quote
revii Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pies: Bor (zwany też Borusławem, Boromirem, Borówką itp...) kot: Polip :D Quote
gops Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pies: Baster ,zwany takze pies zabojca suczka: Kella, zwana morderczynia chomik: Michal (pulpecik) Quote
gops Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :) dzisiaj poznalam amstafke Furie i goldena Merkurego :) Quote
Onomato-Peja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 amstaffka - zoja i luna owczarek niemicki - hektor siberian husky - etna Quote
Nessa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja mam Welweta :evil_lol: Kiedy był malutki miał mięciuką sierść jak aksamit i dlatego moi rodzice (bo ja miałam wtedy ok. rok :cool3:) nawzali go Welwetkiem, bynajmniej nie mając na myśli firmy produkującej papiery toaletowe... :lol: Quote
anne269 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja chciałam nazwać swojego Czajnik albo Krzak. Ale sie rodzinka nie zgodziła, bo powiedzieli,że inne psy by sie z niego śmiały i zostało Spajki:cool1: Quote
Ania&Andzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Anjali (ponoć w punjabi to znaczy nadana przez bogów) Mieczysława (ie zmienilismy po wzięciu ze schroniska) Satrangi (w hindi ponoć naznaczona) Quote
C&B Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Pekińczyk - Czika Rybka - Szaza Wcześniejsze psy ( za TM lub już nie m,oje ) Kundelek - Bruder Kundelek - Arnold Jamniczka - Kama Kot - Kamis Quote
Viz Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 tollerka Forza (z włoskiego czyt. Forca. ;)). Jako, że kocham piłkę nożną, a Forza Italia (np.) to okrzyk zagrzewający do walki i dosłownie znaczący w tym kontekście "Naprzód! Do boju!", a poza tym "siła, moc". :) Połączyłam przyjemne z pożytecznym. :eviltong: Na dodatek Forza świetnie się dopasowała do swojego imienia. :lol: Quote
Recommended Posts