Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu dostałam zapytanie o Spajkiego:
Proszę odpisz tej Pani. Nie wysyłam tego na maila, bo jestem poza domem i nie mam przy sobie Twojego mail:
Cześć Asiu!

mam na imie Marta. razem z rodzicami od dawna szukamy psa, który byłby podobny do Spajkiego.

czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne?

jeśli tak, to chciałabym Ci zadać kilka pytań. po pierwsze: czy Spajki nadawałby się do domu gdzie jest już inny pies (suczka, 10 letnia), oraz mieszka małe dziecko (4latka).
czy jego łapka ciągle wymaga opieki weterynarza? i czy nie ma on jakiś innych problemów zdrowotnych?

mieszkamy we Wrocławiu. duży problem stanowi odległość, ale gdyby rodzice podjeli decyzje moglibyśmy pojechać po Spajkiego.
jeśli chodzi o to w jakich warunka by mieszkał to: mamy duży dom, z dużym ogrodem. a psy mieliśmy od kiedy tylko pamiętam i dobrze im u nas było.

pozdrawiam,

Marta Konwent

Mail do tej Pani
marta.konwent@gmail.com

Posted

I jeszcze jedno zapytanie z ostatniej chwili:
Dzień dobry

Mam kilka pytań. Po pierwsz, czy ten pies wogóle jeszcze jest, po drugie, jakiej jest wielkości (w cm), bo wydaje się większy niz PON, po trzecie, w jakim jest wieku. Będę wdzięczna za odpowiedź.
pozdrawiam
Monika

mail do Pani: mok1@wp.pl

Posted

tak podczytuje i mi sie nasunelo ze pierwszy mail od P. Marty - taki cieply-normalny - piesek wymieniony z imienia ect :lol:

ale ten drugi mail od P.Moniki - oj zawialo wielkim chlodem - te dokladne centymetry no i ten pies:roll:

Guest monia3a
Posted

magda7k pamiętaj o kudłaczkach ze schroniska jest ich tam kilka, może któryś z nich by się nadał ??

Posted

Madziu skontaktuj się z państwem nr1 (bardziej mi się podobają) i nr2 opowiedz, że Spajki już w domu ale możesz poszukać im kudłaczka innego, powiedz o kastracji, wizycie, warunkach adopcji i jeśli się zgodzą to zaproponujemy im nasze schroniskowe, założymy wątek na "przygarnę psa", niech się uda innej biedzie, szkoda tracić domki jeśli są ok.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Madziu skontaktuj się z państwem nr1 (bardziej mi się podobają) i nr2 opowiedz, że Spajki już w domu ale możesz poszukać im kudłaczka innego, powiedz o kastracji, wizycie, warunkach adopcji i jeśli się zgodzą to zaproponujemy im nasze schroniskowe, założymy wątek na "przygarnę psa", niech się uda innej biedzie, szkoda tracić domki jeśli są ok.

Już wysłałam, zaproponowałam jw.

Posted

no proszę, człowiek nie zagląda paręnaście dni na forum i kolejna super wiadomość!!Spajki ma już dom, uhuuu!!
a z którego ogłoszenia odzywały się osoby?które najlepiej zadziałało jako kanał informacji?

Posted

Spajki ma się dobrze w nowym domu, pokochał królika:)
Państwo znaleźli ogłoszenie na Białystok online, ale był też odzew z innych ogłoszeń z bazarku, to nie wiem konkretnie z jakiego portalu.

Posted

zachary napisał(a):
Olga7, Spajki już znalazł swój ds! Nie musi już cierpliwie czekać. Spajki, szczęścia w nowym domku.Oby to był ten na zawsze!!!

No wlasnie -wpadlam na ostatnie posty i nie doczytalam ,że piekny Spajki już ma dom.Mialam potem poczytać wczesniejsze posty i tak zeszlo jakoś parę dni . Oby ten dom dla Spajkusia byl tym dobrym domem a ludzie byli szczerzy i mieli dobre serca !!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Postanowiłam w końcu się ujawnić:) A więc to my adoptowaliśmy Spajkiego. W ubiegłą sobotę minęły 2 tygodnie odkąd mieszka razem z nami. Oto kilka fotek:

Posted

[quote name='Mageda']Witam

Postanowiłam w końcu się ujawnić:) A więc to my adoptowaliśmy Spajkiego. W ubiegłą sobotę minęły 2 tygodnie odkąd mieszka razem z nami. Oto kilka fotek:

Spajki jest cudny:loveu:
Super piesek i super domek:lol: