Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dziewczyny, JA MAM SKLEROZĘ!!! Weszłam tu niechcący bo jakiś nieznany wątek w subskrybcjach i okazuje się, że miałam robić allegro. Błagam, gnębcie mnie jak się z czegoś nie wywiązuję... No to Cię gnębię Dzika Figo! Quote
Szarotka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dziewczyny, JA MAM SKLEROZĘ!!! Weszłam tu niechcący bo jakiś nieznany wątek w subskrybcjach i okazuje się, że miałam robić allegro. Błagam, gnębcie mnie jak się z czegoś nie wywiązuję... Fizycznie czy psychicznie :):) Quote
Dzika_Figa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Romka napisał(a):No to Cię gnębię Dzika Figo! Dobra, postaram się dziś wyrobić. Szarotka napisał(a):Fizycznie czy psychicznie :):) a to już jak chcesz.... Quote
mamanabank Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Najsamwpierw trzeba się dowiedzieć czy pies nadal wisi na tym łańcuchu, czy nadal tam jest, a jeśli jest, to czy do oddania i jak mu się wiedzie. Dajcie mi chwilę czasu, spróbuję się dowiedzieć jak najszybciej. Quote
Dzika_Figa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1686519458 jest szansa na więcej zdjęć? Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Nic się nie zmieniło...rozmawiałam w poprzednim tygodniu z siostrą opiekunki Gucia...mam miejsce na bazarku ogłoszeniowym...jak będzie tekst to wrzucimy go...dajcie tylko znać... Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 mamanabank napisał(a):Najsamwpierw trzeba się dowiedzieć czy pies nadal wisi na tym łańcuchu, czy nadal tam jest, a jeśli jest, to czy do oddania i jak mu się wiedzie. Dajcie mi chwilę czasu, spróbuję się dowiedzieć jak najszybciej. Może córka Edyty zrobiłaby nam zdjęcia? Quote
Dzika_Figa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dwóch obserwatorów na allegro i co, żaden nie zadzwonił? Za trzy godziny sie kończy. Odnawiać? (piszę z nadzieją, że Gucio już w nowym domu) Quote
Romka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dwóch obserwatorów na allegro i co, żaden nie zadzwonił? Za trzy godziny sie kończy. Odnawiać? (piszę z nadzieją, że Gucio już w nowym domu) Odnawiać...sama zostałam i nie ogarniam...dziękuję Dzika_Figo.;) Quote
Szarotka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Romka napisał(a):Odnawiać...sama zostałam i nie ogarniam...dziękuję Dzika_Figo.;) A gdzie reszta mafi lowickiej ??? Quote
Romka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Szarotka napisał(a):A gdzie reszta mafi lowickiej ??? Też bym chciała wiedzieć...ale pewnie lato tak nastraja...może wieczorem ktoś wejdzie...;) Quote
Szarotka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Romka napisał(a):Też bym chciała wiedzieć...ale pewnie lato tak nastraja...może wieczorem ktoś wejdzie...;) Ja sie nie poczuwam, ale wchodze. Quote
Recommended Posts