Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczka napisał(a):
maja po sterylce w domu
zaraz napisze rozliczenie w pierwszym poscie
za dzisiaj 50zl-kolnierz,antybiotyk na kosci plus tab na robalki

a co z łapą? jaka diagnoza? był rtg?

Posted

wetka podjela decyzje pierwszej steryli,dostala antybiotyk na kosc,stanu zapalnego nie ma,przy zdjeciu szwow zobaczy jak maja idzie na antybiotyk,jesli zle lapa po swietach do amputacji,jesli dobrze wybor amputacji zostawia do naszej dyspozycji,bo jesli antybiotyk zadziala lape moze amputowac ze wzgledow czysto estetycznych.wiec na razie leczymy farmakologicznie

Posted

Dostałam pw od Myszy2. Jeśli opatrunki hydrokoloidowe albo żelowe (te bym w tym wypadku stosowała) są potrzebne to napiszcie pw z adresem do wysyłki.
Czasem zapominam niestety:oops: a na wątek mogę nie zajrzeć ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dostałam pw od Myszy2. Jeśli opatrunki hydrokoloidowe albo żelowe (te bym w tym wypadku stosowała) są potrzebne to napiszcie pw z adresem do wysyłki.
Czasem zapominam niestety:oops: a na wątek mogę nie zajrzeć ;)

Myszuniu - a mogłabyś tak parę więcej załatwic dla dymińskich psiaków? tak w razie w?

Posted

po sterylce super,od jutra bietrze antybiotyk na lapke i w czwartek kontrolka.jak dobrze pojdzie na leki to NIE BEDZIEMY AMPUTOWAC LAPKI tylko leczymy farmakologicznie:)

Posted

No to nie jest źle. Dobrze Andzia gadasz:eviltong:, nie ma co sie spieszyc z amputacja. Ja tam wiem,że Morelek ,który jest u p.Ani i ma niewładna przednia łapkę i na razie wet. kazał czekac,że może sie nerwy odbuduja. To troche inna historia, co nie zmienia faktu,ze "co nagle to po diable".
Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='savahna']No to nie jest źle. Dobrze Andzia gadasz:eviltong:, nie ma co sie spieszyc z amputacja. Ja tam wiem,że Morelek ,który jest u p.Ani i ma niewładna przednia łapkę i na razie wet. kazał czekac,że może sie nerwy odbuduja. To troche inna historia, co nie zmienia faktu,ze "co nagle to po diable".
Trzymam kciuki.[/QUOTE]
Trzymam i ja :)

Posted

I jak się miewa Maja?

Jesli sa na tym wątku cioteczki które maja malutkie dzieci albo wnuki to serdecznie zapraszam na ciuszkowy bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197614-%C5%9Bliczne-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010-godz-22-00[/url]

Posted

maja dzisiaj byla na wizycie
szwy zdjete-pieknie wszystko zagojone
nowy kolnierz kupiony-bardzo zle go potraktowala,ale lapka pieknie sie goi,dostala masc na szybkie gojenie
w styczniu nastepna kontrola i dalsze wiesci.zdjecia z dzisiaj majeczki mam,wstawie zaraz

Posted

Super ! Udało się wam dziewczyny ,niech psiak zdrowieje.Zeszłej zimy ratowaliśmy kota ,który wpadł we wnyki .Byl okropnie porozdzierany, wokół szyjki i pod łapą przecięta skora . I tak szczęście ,ze w porę go znaleźliśmy. Tez się udało,a teraz wyleguje się u swoich nowych właścicieli.

Posted

[quote name='wilczka']maja dzisiaj byla na wizycie
szwy zdjete-pieknie wszystko zagojone
nowy kolnierz kupiony-bardzo zle go potraktowala,ale lapka pieknie sie goi,dostala masc na szybkie gojenie
w styczniu nastepna kontrola i dalsze wiesci.zdjecia z dzisiaj majeczki mam,wstawie zaraz[/QUOTE]
Tak trzymać, zdrowiej Majeczko kanapowcu :):)