wilczka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 o plastry pytalam-dostalam zgode:) Quote
Mysza2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dziewczyny napiszcie do mnie albo do Czerda jakie te plastry potrzebujecie i ile Quote
andzia69 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 wilczka napisał(a):maja po sterylce w domu zaraz napisze rozliczenie w pierwszym poscie za dzisiaj 50zl-kolnierz,antybiotyk na kosci plus tab na robalki a co z łapą? jaka diagnoza? był rtg? Quote
wilczka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 wetka podjela decyzje pierwszej steryli,dostala antybiotyk na kosc,stanu zapalnego nie ma,przy zdjeciu szwow zobaczy jak maja idzie na antybiotyk,jesli zle lapa po swietach do amputacji,jesli dobrze wybor amputacji zostawia do naszej dyspozycji,bo jesli antybiotyk zadziala lape moze amputowac ze wzgledow czysto estetycznych.wiec na razie leczymy farmakologicznie Quote
andzia69 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a która wetka? uf...no to moze jeszcze łapka nie stracona:) Quote
mysza 1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dostałam pw od Myszy2. Jeśli opatrunki hydrokoloidowe albo żelowe (te bym w tym wypadku stosowała) są potrzebne to napiszcie pw z adresem do wysyłki. Czasem zapominam niestety:oops: a na wątek mogę nie zajrzeć ;) Quote
andzia69 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Dostałam pw od Myszy2. Jeśli opatrunki hydrokoloidowe albo żelowe (te bym w tym wypadku stosowała) są potrzebne to napiszcie pw z adresem do wysyłki. Czasem zapominam niestety:oops: a na wątek mogę nie zajrzeć ;) Myszuniu - a mogłabyś tak parę więcej załatwic dla dymińskich psiaków? tak w razie w? Quote
wilczka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 po sterylce super,od jutra bietrze antybiotyk na lapke i w czwartek kontrolka.jak dobrze pojdzie na leki to NIE BEDZIEMY AMPUTOWAC LAPKI tylko leczymy farmakologicznie:) Quote
wilczka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 lapunia sie ladnie goi,mala biega w kolnierzyku wiec nie podgryza jej:)majeczko 3mamy kciuki oby tak dalej!!!!!!! Quote
beataczl Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 oj, jakie dobre wiesci !:multi: trzymam kciuki bardzo zeby sie tak goilo dalej...:smile: Quote
savahna Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to nie jest źle. Dobrze Andzia gadasz:eviltong:, nie ma co sie spieszyc z amputacja. Ja tam wiem,że Morelek ,który jest u p.Ani i ma niewładna przednia łapkę i na razie wet. kazał czekac,że może sie nerwy odbuduja. To troche inna historia, co nie zmienia faktu,ze "co nagle to po diable". Trzymam kciuki. Quote
Mysza2 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='savahna']No to nie jest źle. Dobrze Andzia gadasz:eviltong:, nie ma co sie spieszyc z amputacja. Ja tam wiem,że Morelek ,który jest u p.Ani i ma niewładna przednia łapkę i na razie wet. kazał czekac,że może sie nerwy odbuduja. To troche inna historia, co nie zmienia faktu,ze "co nagle to po diable". Trzymam kciuki.[/QUOTE] Trzymam i ja :) Quote
savahna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Podrzuce!:multi: Zdrówka piesku....:loveu: Quote
nemesea Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 super ze łapka da się uratować... może znajdzie kochający domek.. Quote
Mysza2 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 I jak się miewa Maja? Jesli sa na tym wątku cioteczki które maja malutkie dzieci albo wnuki to serdecznie zapraszam na ciuszkowy bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/197614-%C5%9Bliczne-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010-godz-22-00[/url] Quote
marget Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dużo zdrowia piesku. Świetnie, że da się łapkę uratować :) Quote
wilczka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 maja dzisiaj byla na wizycie szwy zdjete-pieknie wszystko zagojone nowy kolnierz kupiony-bardzo zle go potraktowala,ale lapka pieknie sie goi,dostala masc na szybkie gojenie w styczniu nastepna kontrola i dalsze wiesci.zdjecia z dzisiaj majeczki mam,wstawie zaraz Quote
marget Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Super ! Udało się wam dziewczyny ,niech psiak zdrowieje.Zeszłej zimy ratowaliśmy kota ,który wpadł we wnyki .Byl okropnie porozdzierany, wokół szyjki i pod łapą przecięta skora . I tak szczęście ,ze w porę go znaleźliśmy. Tez się udało,a teraz wyleguje się u swoich nowych właścicieli. Quote
wilczka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 no majeczka tez juz kanapowiec:) Quote
Mysza2 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='wilczka']maja dzisiaj byla na wizycie szwy zdjete-pieknie wszystko zagojone nowy kolnierz kupiony-bardzo zle go potraktowala,ale lapka pieknie sie goi,dostala masc na szybkie gojenie w styczniu nastepna kontrola i dalsze wiesci.zdjecia z dzisiaj majeczki mam,wstawie zaraz[/QUOTE] Tak trzymać, zdrowiej Majeczko kanapowcu :):) Quote
wilczka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 http://img828.imageshack.us/img828/3259/h004g.jpg Quote
wilczka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [URL=http://img828.imageshack.us Quote
Recommended Posts