malawaszka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 :multi: no to świetnie!!!! daje się czesać??? a on jak sie zachowuje do Waszych psiaków???? jest piękny nie? ahhh jak ja bym go chciała u siebie :placz: mój ulubiony kolor u beadredów :loveu: Quote
aja14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Narazie próbowałam grzebieniem to cicho warknął ale ja się tym nie przejmuję. Położył się i czekał co będzie dalej. :lol:Myślę że trzeba go obciąć całego i dopiero rozpocząć pielęgnację.I napewno będzie piękny bo i jakość sierści się poprawi.Właśnie zjadł pierwszą porcję naszego jedzonka i zobaczymy jaka będzie reakcja.;) Quote
aja14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ach co do moich psiaków to narazie kurtuazja (nie wiem czy dobrze napisałam) no ale nie czarujmy się wcześniej czy póżniej musi dojść do ustalenie hierarchii w stadzie.:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 dokładnie! ogolić i pielęgnować od początku - on się przyzwyczai - jak ja go obcinałam to też burczał, ale ani razu nie próbował ugryźć - moje psy też burczą jak je czeszę :evil_lol: Quote
aja14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :loveu:Nie wiem jak wklejać zdjęcia? Muszę to rozgryść. To będzie fotoreportaż:oops: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 tu jest fajna instrukcja wklejania i czekamy :loveu: Quote
aja14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Niestety jak dla mnie ,narazie to czarna magia to wklejanie zdjęć.Na szybkiego możesz zobaczyć gorące zdjęcia z 4 godz sesjii Dredzika na www.mojeforum.net/pon.Jutro może uda się wkleić na dogo.:oops::placz: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 otworzyła mi się strona główna tego forum i nie wiem gdzie te fotki :placz: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 ZNALAZŁAM!!!!! ale go ogoliłaś :multi: :loveu: fiu fiu chłopak jest pięknisty :loveu: a ja jestem wściekła, że P. Luiza go TAK ZANIEDBAŁA!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: pluszaka niech kupi a nie psa chciała i to takiego którego trzeba czesać :angryy: wstawiam foteczki :loveu: zapoznanie :razz: golimy owieczkę :lol: i te jego przepiękne bursztynowe oczęta :loveu: :loveu: :loveu: Quote
missieek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wow obejrzalam fotki aja14 gratulacje!!! a tu poprawny link do jego tematu na ponach http://www.mojeforum.net/pon/2-vt376.html?start=15 Quote
aniac50 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A dlaczego ja widzę tylko krzyżyki na które moja " mysza " nie reaguje ???:placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ojj tego nie wiem :shake: a na forum PONów spróbuj - może tam zobaczysz fotki :razz: Quote
aniac50 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dzięki MALAWASZKA-znalazłam na PON-ach i cieszę się szczęściem DREDZIKA!!!!!Jak mu sierść odrośnie to będzie CUDNY!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
aja14 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 no nareszcie uffffffffffffff zrobione:eviltong: Quote
aja14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kochana Malawaszko a czy znasz historię Dredzia zanim trafił do schroniska? Jestem Ci bardzo wdzięczna za to, co zrobiłaś dla tego wspaniałego psiaka. Cała moja rodzina jest nim zachwycona. Czym zasłużył na taki los?On jest taki łagodny,z pona to on nawet połowy temperamentu nie posiada. I te jego piękne łagodne bursztynowe oczęta.Wszystko pasuje mi na Bearded Collie tylko ta kręcona sierść.Może brak pielęgnacji ? Quote
aja14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ane Spod dredów ukazała się piękna błyszcząca sierść i te kochane oczęta. Quote
aniac50 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 aja14 napisał(a):ane Spod dredów ukazała się piękna błyszcząca sierść i te kochane oczęta. TO JUŻ NIE DREDZIK TYLKO :oops: SŁODZIK !!!! Quote
aja14 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mam mały poblem. Piesek jest po przejściach . Boi się i drży gdy sytuacja dla niego niepewna. Dodatkowo wylizuje sobie jedno miejsce na łapce. Co robić. Czy to nerwowe po tylu zmianach domu i przejdzie czy trzeba coś zaradzić.:shake: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 aja - niestety nic nie wiem o jego losach przed schronem z tym wylizywaniem łapki to nie ma tam jakiejś ranki?? ale to może być ze stresu - ja myślę, że potrzeba mu dać troche czasu - musi być strasznie skołowany - tyle zmian w przeciągu 8 miesięcy to za dużo jak na psiaka :shake: ja właśnie też obstawiałam na początku bearded collie, ale jak zerknęłam do wzorca to okazał się za niski, no i dziewczyna która ma beardeda powiedziała, że nie ma ich dużo w polsce, w już wogóle nie wiadomo nic o pseudohodowlach beardedów i jeszcze to jego umaszczenie - baaardzo rzadkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aja14 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Rasowy czy nie - NIEWAŻNE !!!! On jest taki kochany :loveu:!!!!! Szkoda psiaka ,tyle zmian w tak krótkim czasie to za dużo.:angryy: Jeszcze raz dzięki za serducho dla tych biedaków,mają dzisiaj domy i kochających ich ludzi.:lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Aja nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że Dredzik jest u Ciebie :loveu: Dziękuję, że dałaś mu domek!!! ahhh jak był u mnie kilka dni to bardzo chciałam go zatrzymać, ale niestety i tak miałam problemy nawet z tymczasem :shake: :angryy: Quote
lon_cia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jak mu włoski odrosna to dopiero bedzie pieknosc:loveu: slodki jest a tyle biedak juz przeszedl:-( mizianko dla Dredzika:loveu: Quote
aja14 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Już tydzień oto parę fotek! :lilangel: Słoneczny patrol :loveu: :diabloti: Smutno mi bo nie ma Pauliny :smilecol::painting::laola: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 :multi: :multi: :multi: pięknie chłopaki chyba się zaprzyjaźnili co??? :loveu: Quote
Recommended Posts