brazowa1 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To ja mam wielka prosbe do Dredzika. dredzik wejdzie na ten link: http://animalia.pl/choinka.php tam ubierze z pancia choinke,wpisze pozdrowienia i wysle znajomym pańci. Za kazda odczytana widokowka,schron w Korabiewicach dostanie 1 zl na karme dla nieszczesnych psiakow.Juz uzbierali prawie 800 zl. Tylko uwaga,derdzik,pocztowka przychodzi na SPAM,wiec jezeli ktos ma zwyczaj kasowania,to trzeba uprzedzic,zeby odczytał. Quote
zdrojka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 O, zobacz, kupuję w Animalii i jakoś mi się kartki w oko nie rzuciły... Zaraz się poprawiam i wysyłam do wszystkich :p Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 22 grudnia minie rok od zabrania Dredziulka ze schroniska :multi: Aja co u Was??? :loveu: Quote
zdrojka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Korabiewice już mają 1489 zł!!! No właśnie, co tam u Dredzika? Fotki poprosimy... Quote
aja14 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jesteście kochane że o nas pamiętacie:loveu: U nas wszystko w porządku. Dredzio obrasta futerkiem które jest pięęęękne. Koleś robi za miejscowego pięknisia . Jak sobie przypomnę jaki do mnie przyjechał to wierzyć się nie chce. Fizycznie jest dobrze tylko te drżenia kończyn jeszcze są . No to czas na nowe fotki: Oto cały ja;)-Dredzio. Całujemy Was serdecznie robiąc fantastyczne młynki ogonkiem :cool2: Ps. Brązowa napewno wyślemy karteczki .Pa i całuski dla Ciebie. Quote
aja14 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Oto przedstawiamy towarzysza Dredzika . Razem mieszkają i razem pilnują swoją pańcie :diabloti:. Tam w oddali jest domek w którym mieszkamy.:razz: Quote
lon_cia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 uwielbiam PONki:loveu: Dredziu jakie ty masz juz piękne włoski:loveu: po prosyu miodzio, i te różowiutkie plameczki na nosku:loveu: ehh... Quote
brazowa1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jaki cudaczek kochany! Piekna masz ekipe Aja14! Mam jeszcze jedna prosbe-czy dasz sie skolonowac?Mamy takiego mc PON w schronie... Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 znowu się popłakałam :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Aja po raz nie wiem który :Rose: dla ciebie za to, że dałaś mu taki wspaniały dom :multi: ostatnią Wigilię Dredzik spędził z nami - teraz już będzie w swoim własnym kochającym domku :laola: :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :loveu: Quote
aja14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Brązowa! Z tym ponkiem to chyba będzie trudno. One takie są że jak ktoś skrzywdzi to długo pamiętają. Musi trafić swój na swego i dopiero jak uzna go za pana to podda się całkowicie. Druga możliwość jest taka niestety, że nigdy to się nie stanie. :shake: Mój ponek trafił do mnie jak miał rok (teraz 2) i nadal powarkuje na męża .Natomiast mnie zalizałby na śmierć jak bym się dała.:crazyeye: Dredzik też warczy jak go czeszemy ale udaje że się nie boję:stupid::hand: i robimy dalej swoje. Jakoś pomału uczy się że trzeba się czesać, natomiast że smakołyk w nagrodę trzeba dać to wie nie wiem skąd.:diabloti: Odrazu baczność przy lodówie`.:sabber::beerchug: Quote
brazowa1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Niestety,w przypadku Hopa nie podejrzewam,zeby sie udało.Juz powienien zaufac. Ciagle dostaje szału przy jakiejkolwiek probie czesania.Ech! Przejrzałam przed chwila jeszcze raz cały watek,piekna bajka :loveu: niesamowita adopcja. Quote
aja14 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wszystkim Dogomaniakom zdrowych wesołych Świąt życzy Dredzik i aja14:tree1::bye: Quote
aja14 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Śniegu ani trochę ,zima nie nadchodzi. Za to mój Dredzik coraz bardziej zimowo ubrany. Zobaczcie ten nochal.:cool3: Hurra przestał agresywnie protestować . Nareszcie cały nasz;) Jak czytam o Szuwarku to łezka się kręci. Dredzik i my mieliśmy więcej szczęścia:shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 ahhhhh wielki buziak w ten nochalek prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aja,dopiero niedawno,na Metamorfozach dowiedzialam sie,ze Twoj pierwszy PONek,to ten spod Gubałowki!!! Cudo,prawdziwe cudo z niego zrobiłas. a Szuwarek...jest mi koszmarnie przykro....:-( Quote
aja14 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Brązowa niestety to nie ja. Baaardzo starałam się o tą sunię ale niestety nie ja ją dostałam. Było nam tak smutno :placz: ale znależli się wspaniali ludzie którzy uszczęśliwili nas obecnym pon-kiem. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Reni i Tomka:loveu:.Jesteście kochani że nam zaufaliście. Quote
aja14 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dzisiaj byliśmy na spacerku .Oto parę fotek No i na dobranoc pa pa :bye::buzi: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 hahahaha boskieeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: Dredzik jaki pulpecik :loveu: :loveu: :loveu: i ta sierść!!! :crazyeye: WOW!! mięciutki jak kaczuszka!!! :loveu: Quote
lon_cia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 śliczny Dredzik, taki pulpecik sie z niego zrobił:loveu: Quote
aja14 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 O wypraszam sobie :eviltong: . To tylko takie złudzenie optyczne.A z tą kaczuszką to proszę uważać ,ściany mają uszy:hand: Quote
lon_cia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ale on jest taki słodki, taki pulpecikowaty, mieciutki:loveu: Quote
aja14 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hurrra:multi: Dzisiaj Dredzio pierwszy raz,sam zaczął się bawić zabawką:loveu: Kochany wraca do zdrowia psychicznego.Taka mała rzecz a cieszy ,no nie:sweetCyb: Quote
aja14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Helooo to ja Dredziuś:cunao:.Nasz miluś po kąpieli. Coraz ładniejszy ,czyż nie?:mad: Quote
Magdziak Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witam serdecznie!! Dredzik cuudnyyy!:loveu: :loveu: :loveu: A ja mam pytanko....ja nie mam doświadczenia..jak mam postępować, żeby futro Demy też tak cudnie wyglądało ??(Delmucha ma super puszyste futerko tylko po wyczesaniu, a potem wszystko się skleja w kosmyki). Czeszę ją raz w tygodniu, za mało?? No i futro chyba słabo odrasta....może jakieś witaminy specjalne mam stosować?? Zdjęcia Delmy zrobione w styczniu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29016&page=48 Quote
Recommended Posts