Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja mam wielka prosbe do Dredzika.
dredzik wejdzie na ten link:
http://animalia.pl/choinka.php

tam ubierze z pancia choinke,wpisze pozdrowienia i wysle znajomym pańci.
Za kazda odczytana widokowka,schron w Korabiewicach dostanie 1 zl na karme dla nieszczesnych psiakow.Juz uzbierali prawie 800 zl.
Tylko uwaga,derdzik,pocztowka przychodzi na SPAM,wiec jezeli ktos ma zwyczaj kasowania,to trzeba uprzedzic,zeby odczytał.

Posted

Jesteście kochane że o nas pamiętacie:loveu: U nas wszystko w porządku. Dredzio obrasta futerkiem które jest pięęęękne. Koleś robi za miejscowego pięknisia . Jak sobie przypomnę jaki do mnie przyjechał to wierzyć się nie chce. Fizycznie jest dobrze tylko te drżenia kończyn jeszcze są .
No to czas na nowe fotki:

Oto cały ja;)-Dredzio. Całujemy Was serdecznie robiąc fantastyczne młynki ogonkiem :cool2:
Ps. Brązowa napewno wyślemy karteczki .Pa i całuski dla Ciebie.

Posted

znowu się popłakałam :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Aja po raz nie wiem który :Rose: dla ciebie za to, że dałaś mu taki wspaniały dom :multi: ostatnią Wigilię Dredzik spędził z nami - teraz już będzie w swoim własnym kochającym domku :laola:

:loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :loveu:

Posted

Brązowa! Z tym ponkiem to chyba będzie trudno. One takie są że jak ktoś skrzywdzi to długo pamiętają. Musi trafić swój na swego i dopiero jak uzna go za pana to podda się całkowicie. Druga możliwość jest taka niestety, że nigdy to się nie stanie. :shake: Mój ponek trafił do mnie jak miał rok (teraz 2) i nadal powarkuje na męża .Natomiast mnie zalizałby na śmierć jak bym się dała.:crazyeye:
Dredzik też warczy jak go czeszemy ale udaje że się nie boję:stupid::hand: i robimy dalej swoje. Jakoś pomału uczy się że trzeba się czesać, natomiast że smakołyk w nagrodę trzeba dać to wie nie wiem skąd.:diabloti: Odrazu baczność przy lodówie`.:sabber::beerchug:

Posted

Niestety,w przypadku Hopa nie podejrzewam,zeby sie udało.Juz powienien zaufac. Ciagle dostaje szału przy jakiejkolwiek probie czesania.Ech!

Przejrzałam przed chwila jeszcze raz cały watek,piekna bajka :loveu: niesamowita adopcja.

• 3 weeks later...
Posted

Śniegu ani trochę ,zima nie nadchodzi. Za to mój Dredzik coraz bardziej zimowo ubrany. Zobaczcie ten nochal.:cool3: Hurra przestał agresywnie protestować . Nareszcie cały nasz;)

Jak czytam o Szuwarku to łezka się kręci. Dredzik i my mieliśmy więcej szczęścia:shake:

Posted

Aja,dopiero niedawno,na Metamorfozach dowiedzialam sie,ze Twoj pierwszy PONek,to ten spod Gubałowki!!!
Cudo,prawdziwe cudo z niego zrobiłas.

a Szuwarek...jest mi koszmarnie przykro....:-(

Posted

Brązowa niestety to nie ja. Baaardzo starałam się o tą sunię ale niestety nie ja ją dostałam. Było nam tak smutno :placz: ale znależli się wspaniali ludzie którzy uszczęśliwili nas obecnym pon-kiem. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Reni i Tomka:loveu:.Jesteście kochani że nam zaufaliście.

• 2 weeks later...
Posted

Hurrra:multi: Dzisiaj Dredzio pierwszy raz,sam zaczął się bawić zabawką:loveu: Kochany wraca do zdrowia psychicznego.Taka mała rzecz a cieszy ,no nie:sweetCyb:

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie!!
Dredzik cuudnyyy!:loveu: :loveu: :loveu:
A ja mam pytanko....ja nie mam doświadczenia..jak mam postępować, żeby futro Demy też tak cudnie wyglądało ??(Delmucha ma super puszyste futerko tylko po wyczesaniu, a potem wszystko się skleja w kosmyki). Czeszę ją raz w tygodniu, za mało??
No i futro chyba słabo odrasta....może jakieś witaminy specjalne mam stosować??
Zdjęcia Delmy zrobione w styczniu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29016&page=48