Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunię /szczeniak 7-8 mc/ wyrzuconą z auta zawiozłyśmy z anitą do Donki ... od jutra nie miałaby się gdzie podziać - sunie znalazła córka Aimez, tzn. na jej oczach ją wywalili z auta - z tekstem - "WEŹ SE" .... więc musimy pilnie szukać DT ... sunia zamknięta w kojcu strasznie piszczała i zawodziła ... ona potrzebuje domku ...
teraz już sie dostosowała...ALE TO SZCZENIAK!!!

TEKST DO OGŁOSZEŃ
młoda, ok. 7/8 mc sunia o wyjątkowej i niebanalnej urodzie. Wyrzucona jak śmieć, niepotrzebna zabawka...coś zbędnego...SZUKA DOMU, który pokaże jej jaki piękny jest ten świat, jeśli idzie się ochoczo, krocząc na czterech łapach przy swoim człowieku.
- sunia jest bardzo żywiołowa, radosna...umie fruwać...
- ma piękne "kolorowe" umaszczenie " , zobaczcie jakie ma piękne serce na główce ...
... jest kochana, uwielbia biegać , jest bardzo ruchliwa i wesoła ...trzpiotka

Zdjęcia szczeniaka suni, jeszcze u Aimez w domu....
Layla na domowo

Posted

Layla....jak ja nazwala Donka to "zywe sreberko"..... biega, skacze, bawi sie z innymi psiakami wrecz wskakujac na nie i prowokujac do zabawy..... jest rozkoszna i bardzo pocieszna......:):)

Posted

DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA!!!!!!!!!!!!!!
bardzo
Marinka - ja Cie przepraszam, że godac nie mogłam..ale n ie jest tęgo u mnie w domu..nie jest..trzymajcie kciuki aby czerne chmury odeszły!
ja mam dość....
a zdjecia...Kama sie nabijała, ze pstrykam i pstrykam, ze ja kaze do góry...i na dół...
ale jak takiej modelki nie obfacać....co