Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umówiliśmy się wstępnie na wizytę w niedzielę ale raczej przed świętami adopcji nie przeprowadzimy bo wiadomo, goście, przygotowania itd a Dalowi trzeba będzie poświęcić trochę czasu.

Posted

Poprosiłam o pomoc Alicję, wydaje mi się, że Ona jest z Rybnika

Już wiem, jeśli domek jest z dzielnicy Boguszowice albo Rybnik Centrum można liczyć na Alicję,jeżeli gdzieś dalej to z Rybnika jeszcze jest Agucha i Zerduszko (ich na razie nie pytałam)

Posted

egradska napisał(a):
Poprosiłam o pomoc Alicję, wydaje mi się, że Ona jest z Rybnika

Już wiem, jeśli domek jest z dzielnicy Boguszowice albo Rybnik Centrum można liczyć na Alicję,jeżeli gdzieś dalej to z Rybnika jeszcze jest Agucha i Zerduszko (ich na razie nie pytałam)

10 km od RYbnika dokładnie

Posted

beka napisał(a):
Może bela51 bedzie wiedziała, ona ze śląska

Piszę więc do bela51.

Państwo byli u mnie w niedzielę ze swoją sunią. Cud się nei zdarzył. Miłości nie było i pewnie długo nie będzie ale Państwo chcą, jak na razie Dala tylko prosili o zwłokę na po świętach. Pan chce wziąć tydzień urlopu na przyzwyczajenie wszystkich do siebie.

Posted

Czekamy w takim razie na chętnego do wizyty PA w Rybniku. Cantadorra robi kolejną w Wejherowie. Może coś z tego będzie.
Dzwonił jeszcze jakiś baran któremu nie podoba się kastracja bo widział kiedyś wykastrowanego psa i miał "takie małe oczka":)

Posted

Ok. 10km od Rybnika to mogą być nawet Żory... Ja jestem uziemiona choróbskiem i kompletnie nie mobilna także nie jestem w stanie pomóc... Przykro mi :(
Może zerduszko albo Betta?