Itske Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 z tego co wiem z kotem (rasowym) to przecież ten kot, którego pan się w dziwnych okolicznościach pozbył, kot zniknął nagle, mimo, ze dom byl nagrywany. I chyba się chowal z dziećmi niedużymi. Quote
Zbójini Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 wiesz, mój Boss też niby mieszka w domu z kotem. Z tym że żyją jak... pies z kotem, Pies na parterze a kot na piętrze odgrodzeni bramką:) Więc jakby powiedzieć że Boss wychowywał się z kotem to byłoby to lekkie nadużycie:) Quote
katarzyna09 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Zbójini']jest domek do sprawdzenia koło Wejherowa. Może Cantadorra zgodzi się zrobić wizytę PA[/QUOTE] I tylko ten?Nikt więcej nie pytał się o Dala? Quote
Zbójini Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 w zasadzie tylko ten. Dal się wita o poranku Quote
Itske Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dzisiaj Dal "zawisnął" na SWPS, bardzo się podoba, jutro będę go "wieszać" dalej A co z Wejherowem? Dobranoc piesku. Quote
Zbójini Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 a co to SWPS? Wizyta po weekendzie. Quote
Zbójini Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 a do Dala już nikt nie zagląda... Quote
Cantadorra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wizyta PA umówiona jest na czwartek między 16 a 17. Jak wróce od razu dam znać. Pani już rozmawiała z mężem, że Dal jest dominujący i jest w pełni świadoma. Jakby Dal tam miał iść, to musiałby być wykastrowany, bo jest tam sunia niewysterylizowana, ale to Zbójni wszystko wie, piszę dla pozostałych. Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zbójini napisał(a):a do Dala już nikt nie zagląda... zaglada ,zaglada tylko tak cicho ;) czelamy na wiadomosci z PA Quote
Zbójini Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Cantadorra napisał(a):Wizyta PA umówiona jest na czwartek między 16 a 17. Jak wróce od razu dam znać. Pani już rozmawiała z mężem, że Dal jest dominujący i jest w pełni świadoma. Jakby Dal tam miał iść, to musiałby być wykastrowany, bo jest tam sunia niewysterylizowana, ale to Zbójni wszystko wie, piszę dla pozostałych. Dzięki Ewo. Tak kastracja bezaplecyjnie , jestem już wstępnie umówiony co do kosztów. powiedzcie mi tylko czy on może po zabiegu być w kojcu? Quote
Itske Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zbójini napisał(a):a co to SWPS? Wizyta po weekendzie. Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej Wisi też w CEN ( Centrum Edukacji Nauczycieli), kilku biedronkach ( sklepy takie:evil_lol:), zoologach, urzędach, szkołach, sklepach ( nie wiem jakich, daję studentom i nauczycielom oraz wielu kol. jako pracę domowa, niech wieszają:eviltong:) Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mozna tez rozniesc jako ultki w dzielnicach domkow jednorodzinnych Quote
Zbójini Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 :buzi::klacz::klacz::klacz:Itske napisał(a):Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej Wisi też w CEN ( Centrum Edukacji Nauczycieli), kilku biedronkach ( sklepy takie:evil_lol:), zoologach, urzędach, szkołach, sklepach ( nie wiem jakich, daję studentom i nauczycielom oraz wielu kol. jako pracę domowa, niech wieszają:eviltong:) a ludzie na owczarku się pytają " jak tu pomóc skoro to tak daleko".. Quote
beka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Narkoza obniża temperaturę wiec w taka pogode kojec odpada, choć że 2 doby. No i jak bedzie się lizał powinien miec kołnierz wiec do budy nie wejdzie ... Zaglądam codziennie;) Quote
Zbójini Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 beka napisał(a):Narkoza obniża temperaturę wiec w taka pogode kojec odpada, choć że 2 doby. No i jak bedzie się lizał powinien miec kołnierz wiec do budy nie wejdzie ... No to że tak powiem kiepsko nieco... brak warunków... trzeb abędzie coś kombinować ale kastracja i zmiana miejsca pobytu to chyba nie za bardzo. Quote
beka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dziewczyny i chłopaki, miłośnicy onków zerknijcie do kolejnej biedy :(:( http://www.dogomania.pl/threads/198166-łysa-DONka-nie-przetrwa-zimy-w-schronisku-pomocy! Zbójni a nie można poznac do z nowymi ludźmi i zabrać na ciaciu i zawieźc do nowego domu? Quote
Zbójini Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 beka napisał(a): Zbójni a nie można poznac do z nowymi ludźmi i zabrać na ciaciu i zawieźc do nowego domu? właśnie rozpatruję taką ewentualność. Zastanawiam się czy nie za duży stres na raz tylko... Quote
Itske Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Za duży stres, pamiętajmy też, że charakter psa po kastracji może (moze, nie musi) się pogorszoć, zanim się hormonalnie nie ustabilizuje, ludzie muszą być tego świadomi, że najpierw może być trudniej. Los nie szczędzi temu psu pzrezyć - wlasny dom, potem DT, potem ciach, potem znowu inny dom - hm- warto, aby się podgoił, teraz już troszke zna ludzi, z którymi jest obcenie. ...Pies po ciachnięciu ze swieżo pzonanymi ludźmi (jak mają go pielęgnować?) i sunią ( jak zrozumiałam jest tam sunia?), która moze być wkurzona, że na jej teren wkroczył obcy, ranny (zapach) pies? To już chyba lepiej, żeby pobył w nowym domu, zadomowił się, aby go pokochali i wtedy ciach ( no chyba sunia nie ma na okrągło cieczki?). Quote
Cantadorra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zapytam o tę opcję, żeby się przyzwyczaił i u nich był ciachnięty, ale... nie wiem, jak z pokryciem kosztów. Quote
Cantadorra Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dom jest ok. Są dwa psy i trzy koty. Tylko o to się obawiam, ale jak włożą czas i starania to powinno się udać. Decyzja należy do Zbójniego. Quote
Zbójini Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Quote
Itske Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Zbójini']http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Podpisalam, puszczam dalej Quote
Recommended Posts