Alicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zbójini napisał(a):Czerwionka-Leszczyny to jest dokładnie. 10 km od centrum Rybnika. Czerwionka _Leszczyny , tam chyba mieszka Magda_Z wolontariuszka rybnickiego schroniska Quote
Zbójini Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Ten Pan twierdzi, że zna wolontariuszy z tego schroniska. Poprosisz Magda_z ? zerduszko na razie nie może Quote
katarzyna09 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 I co pieseczku,co Tobą?Trzymam kciuki za dobry domek:smile: Quote
Alicja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Zbójini napisał(a):Ten Pan twierdzi, że zna wolontariuszy z tego schroniska. Poprosisz Magda_z ? zerduszko na razie nie może wymieniłam PW z magda_z , ona jest niepełnoletnia ale skontaktuje sie z inna Magdą od goldenka Bolero z tej samej miejscowości , obie są a dogo , obie jeździły do schroniska w Rybniku , tu już ja nie pomogę bo kontaktu z Magdą tą drugą nie mam Quote
Zbójini Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 To i tak dużo! Wielkie dzięki! Quote
Itske Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dal, psiurku, idź do domku, co? Może jakieś żarełko Ci podrzucić? Quote
Alicja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Znalazłam Magdę z Czerwionki ( madzia828 ) wysłałam PW Quote
ossa98 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jeśli mogę się wtrącić - Betta jest z Rybnika. Może ona mogłaby pomóc? Quote
Alicja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ossa98 napisał(a):Jeśli mogę się wtrącić - Betta jest z Rybnika. Może ona mogłaby pomóc? ale wizyta jest nie w Rybniku a w Czerwionce Quote
Zbójini Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 betta nie da rady, dizęki dziewczyny. Dziś były 2 wizyty nad morzem. Nie to żebym wybrzydzał ale obie porażka... także ten domek na śląsku to by się przydał... Quote
Alicja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zbójini napisał(a):betta nie da rady, dizęki dziewczyny. Dziś były 2 wizyty nad morzem. Nie to żebym wybrzydzał ale obie porażka... także ten domek na śląsku to by się przydał... mam nadzieję że Magda sie odezwie Quote
ossa98 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Z Rybnika do Czerwionki to tylko 11 km. Niestety warunki pogodowe nie sprzyjają przemieszczaniu się. Mam nadzieję, że potencjalni właściciele uzbroją się w cierpliwość. Szkoda psiaka:-(. Quote
Alicja Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ossa98 napisał(a):Z Rybnika do Czerwionki to tylko 11 km. Niestety warunki pogodowe nie sprzyjają przemieszczaniu się. Mam nadzieję, że potencjalni właściciele uzbroją się w cierpliwość. Szkoda psiaka:-(. z centrum Rybnika do centrum Czerwionki ....ja mieszkam kolejne 13 km za Centrum a Betta też chyba tyle ma do Centrum ... nie siedzimy z założonymi rękami , szukamy nadal kto mógłby Quote
madzia828 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 dostałam pw z prosbą o wizyte przedadopcyjną, tylko jak już to najwcześniej bedę mogła po Nowym Roku dopiero, teraz nie dam rady, poślijcie mi proszę gdzie ta wizyta ma byc jaka ulica itp. bo może bede znała tych ludzi Quote
ossa98 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 nie siedzimy z założonymi rękami , szukamy nadal kto mógłby Nie rozumiem tego. Czy ja napisłam, że ktoś siedzi z założonymi rękami? Dobrze chciałam... Quote
Betta Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 tak jak odpisałam .... nie dam rady niestety , ale pisze zaraz do dziewczyny z chwałowic .... może da rade w kazdym razie warunki pogodowe rzeczywiscie nie sprzyjajac i tak to jest dojechac do centrum rybnika to 5 km a potem jeszcze z 15km <?> wiec takie zapytanie czy jakby dziewczyna mogła pojechac to jest mozżliwośc zwrotu za benzyne? Quote
Alicja Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='madzia828']dostałam pw z prosbą o wizyte przedadopcyjną, tylko jak już to najwcześniej bedę mogła po Nowym Roku dopiero, teraz nie dam rady, poślijcie mi proszę gdzie ta wizyta ma byc jaka ulica itp. bo może bede znała tych ludzi Dzięki Magda że się odezwałaś . Napisz do Zbójni , on ma namiary na tych ludzi z Czerwionki Quote
Ss Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Kurcze... ja nie mam doświadczenia. Nigdy nie byłam na wizycie adopcyjnej. Nie wiem o co bym miała pytać i o czym rozmawiać. Poza tym jestem osobą nie bardzo wygadaną i pewną siebie w takich sytuacjach. Poza tym miałabym obawy pójść sama bo w sumie nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.. Nie znam tez psa, nie będę mogła odpowiedziec na żadne pytania... wybaczcie ale moja kandydatura nie jest chyba najlepsza :( Quote
Zbójini Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Alicja']Dzięki Magda że się odezwałaś . Napisz do Zbójni , on ma namiary na tych ludzi z Czerwionki Napisałem do Magdy. Dzięki za zainteresowanie. Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze -kara musi byc - http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
ossa98 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 podpiszcie prosze -kara musi byc - http://www.petycje.pl/petycja/6231/p..._mordercy.html Straszne...winę za wszystko ponoszą rodzice! bezstresowe wychowanie i brak czasu dla dzieciaków. Płakać się chce, a jednocześnie człowieka ogarnia wielka złość na rodziców i ich calkowity brak odpowiedzialności. Quote
Zbójini Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 no więc ludzi kupa w okolicy ale nikt nie ma czasu. Po nowym roku. Jak mówię że po nowym roku moż ebyć bo to parę dni to też nie za bardzo...ehhh. Jest domek a ty marźnij psie w kojcu... Quote
Zbójini Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 DAL naDAL prosi o wizytę przedadopcyjną w DALekiej Czerwionce-Leszczynach. Quote
brzośka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Hej :) zapisuję sobie i podnoszę Dala na pierwszą :multi: udostępniłam też info o Dalu na swoim FB, może ktoś z moich znajomych, albo znajomych znajomych, zakocha się w psiaku :) Quote
Recommended Posts