Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbójini napisał(a):
Czerwionka-Leszczyny to jest dokładnie. 10 km od centrum Rybnika.

Czerwionka _Leszczyny , tam chyba mieszka Magda_Z wolontariuszka rybnickiego schroniska

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbójini napisał(a):
Ten Pan twierdzi, że zna wolontariuszy z tego schroniska.
Poprosisz Magda_z ?
zerduszko na razie nie może

wymieniłam PW z magda_z , ona jest niepełnoletnia ale skontaktuje sie z inna Magdą od goldenka Bolero z tej samej miejscowości , obie są a dogo , obie jeździły do schroniska w Rybniku , tu już ja nie pomogę bo kontaktu z Magdą tą drugą nie mam

Posted

Zbójini napisał(a):
betta nie da rady, dizęki dziewczyny. Dziś były 2 wizyty nad morzem. Nie to żebym wybrzydzał ale obie porażka... także ten domek na śląsku to by się przydał...

mam nadzieję że Magda sie odezwie

Posted

Z Rybnika do Czerwionki to tylko 11 km. Niestety warunki pogodowe nie sprzyjają przemieszczaniu się.

Mam nadzieję, że potencjalni właściciele uzbroją się w cierpliwość.
Szkoda psiaka:-(.

Posted

ossa98 napisał(a):
Z Rybnika do Czerwionki to tylko 11 km. Niestety warunki pogodowe nie sprzyjają przemieszczaniu się.

Mam nadzieję, że potencjalni właściciele uzbroją się w cierpliwość.
Szkoda psiaka:-(.

z centrum Rybnika do centrum Czerwionki ....ja mieszkam kolejne 13 km za Centrum a Betta też chyba tyle ma do Centrum ... nie siedzimy z założonymi rękami , szukamy nadal kto mógłby

Posted

dostałam pw z prosbą o wizyte przedadopcyjną, tylko jak już to najwcześniej bedę mogła po Nowym Roku dopiero, teraz nie dam rady, poślijcie mi proszę gdzie ta wizyta ma byc jaka ulica itp. bo może bede znała tych ludzi

Posted

tak jak odpisałam .... nie dam rady niestety , ale pisze zaraz do dziewczyny z chwałowic .... może da rade w kazdym razie warunki pogodowe rzeczywiscie nie sprzyjajac i tak to jest dojechac do centrum rybnika to 5 km a potem jeszcze z 15km <?> wiec takie zapytanie czy jakby dziewczyna mogła pojechac to jest mozżliwośc zwrotu za benzyne?

Posted

[quote name='madzia828']dostałam pw z prosbą o wizyte przedadopcyjną, tylko jak już to najwcześniej bedę mogła po Nowym Roku dopiero, teraz nie dam rady, poślijcie mi proszę gdzie ta wizyta ma byc jaka ulica itp. bo może bede znała tych ludzi

Dzięki Magda że się odezwałaś .

Napisz do Zbójni , on ma namiary na tych ludzi z Czerwionki

Posted

Kurcze... ja nie mam doświadczenia. Nigdy nie byłam na wizycie adopcyjnej. Nie wiem o co bym miała pytać i o czym rozmawiać. Poza tym jestem osobą nie bardzo wygadaną i pewną siebie w takich sytuacjach. Poza tym miałabym obawy pójść sama bo w sumie nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.. Nie znam tez psa, nie będę mogła odpowiedziec na żadne pytania... wybaczcie ale moja kandydatura nie jest chyba najlepsza :(

Posted

no więc ludzi kupa w okolicy ale nikt nie ma czasu. Po nowym roku. Jak mówię że po nowym roku moż ebyć bo to parę dni to też nie za bardzo...ehhh.
Jest domek a ty marźnij psie w kojcu...

Posted

Hej :)
zapisuję sobie i podnoszę Dala na pierwszą :multi:

udostępniłam też info o Dalu na swoim FB, może ktoś z moich znajomych, albo znajomych znajomych, zakocha się w psiaku :)