Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co wiem z kotem (rasowym) to przecież ten kot, którego pan się w dziwnych okolicznościach pozbył, kot zniknął nagle, mimo, ze dom byl nagrywany. I chyba się chowal z dziećmi niedużymi.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz, mój Boss też niby mieszka w domu z kotem. Z tym że żyją jak... pies z kotem, Pies na parterze a kot na piętrze odgrodzeni bramką:) Więc jakby powiedzieć że Boss wychowywał się z kotem to byłoby to lekkie nadużycie:)

Posted

Wizyta PA umówiona jest na czwartek między 16 a 17. Jak wróce od razu dam znać.
Pani już rozmawiała z mężem, że Dal jest dominujący i jest w pełni świadoma. Jakby Dal tam miał iść, to musiałby być wykastrowany, bo jest tam sunia niewysterylizowana, ale to Zbójni wszystko wie, piszę dla pozostałych.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wizyta PA umówiona jest na czwartek między 16 a 17. Jak wróce od razu dam znać.
Pani już rozmawiała z mężem, że Dal jest dominujący i jest w pełni świadoma. Jakby Dal tam miał iść, to musiałby być wykastrowany, bo jest tam sunia niewysterylizowana, ale to Zbójni wszystko wie, piszę dla pozostałych.

Dzięki Ewo.
Tak kastracja bezaplecyjnie , jestem już wstępnie umówiony co do kosztów. powiedzcie mi tylko czy on może po zabiegu być w kojcu?

Posted

Zbójini napisał(a):
a co to SWPS?

Wizyta po weekendzie.

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Wisi też w CEN ( Centrum Edukacji Nauczycieli), kilku biedronkach ( sklepy takie:evil_lol:), zoologach, urzędach, szkołach, sklepach ( nie wiem jakich, daję studentom i nauczycielom oraz wielu kol. jako pracę domowa, niech wieszają:eviltong:)

Posted

:buzi::klacz::klacz::klacz:

Itske napisał(a):
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Wisi też w CEN ( Centrum Edukacji Nauczycieli), kilku biedronkach ( sklepy takie:evil_lol:), zoologach, urzędach, szkołach, sklepach ( nie wiem jakich, daję studentom i nauczycielom oraz wielu kol. jako pracę domowa, niech wieszają:eviltong:)

a ludzie na owczarku się pytają " jak tu pomóc skoro to tak daleko"..

Posted

Narkoza obniża temperaturę wiec w taka pogode kojec odpada, choć że 2 doby.
No i jak bedzie się lizał powinien miec kołnierz wiec do budy nie wejdzie ...

Zaglądam codziennie;)

Posted

beka napisał(a):
Narkoza obniża temperaturę wiec w taka pogode kojec odpada, choć że 2 doby.
No i jak bedzie się lizał powinien miec kołnierz wiec do budy nie wejdzie ...

No to że tak powiem kiepsko nieco... brak warunków... trzeb abędzie coś kombinować ale kastracja i zmiana miejsca pobytu to chyba nie za bardzo.

Posted

beka napisał(a):

Zbójni a nie można poznac do z nowymi ludźmi i zabrać na ciaciu i zawieźc do nowego domu?

właśnie rozpatruję taką ewentualność. Zastanawiam się czy nie za duży stres na raz tylko...

Posted

Za duży stres, pamiętajmy też, że charakter psa po kastracji może (moze, nie musi) się pogorszoć, zanim się hormonalnie nie ustabilizuje, ludzie muszą być tego świadomi, że najpierw może być trudniej. Los nie szczędzi temu psu pzrezyć - wlasny dom, potem DT, potem ciach, potem znowu inny dom - hm- warto, aby się podgoił, teraz już troszke zna ludzi, z którymi jest obcenie. ...Pies po ciachnięciu ze swieżo pzonanymi ludźmi (jak mają go pielęgnować?) i sunią ( jak zrozumiałam jest tam sunia?), która moze być wkurzona, że na jej teren wkroczył obcy, ranny (zapach) pies? To już chyba lepiej, żeby pobył w nowym domu, zadomowił się, aby go pokochali i wtedy ciach ( no chyba sunia nie ma na okrągło cieczki?).