IVV Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 potrzebna pomoc dziewczynom ( MaDi)do PA w Gdyni -znasz moze kogos ? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196815-Za-bardzo-dbał-o-linię[/URL].... Quote
Zbójini Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ktoś się tam znajdzie ale po co jeździć na wizytę do Cantadorry? Quote
IVV Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 nie wiedzialam ,ze to Cantadorra jak wyslalam Ci ta wiadomosc ...dziewczyny czaily sie z ta nowina .az do konca... a teraz mozna Cantadorrce troszeczke podokuczac z ta PA ;) Quote
Zbójini Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 a co z tym domem z kotem w Toruniu? Quote
egradska Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Niewiele mogę pomóc, ale chociaż podniosę wątek Quote
IVV Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Zbójini']a co z tym domem z kotem w Toruniu?[/QUOTE] koniecznie napisz do beka !!! on wszystko wie na ten temat Quote
Zbójini Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='egradska']Niewiele mogę pomóc, ale chociaż podniosę wątek[/QUOTE] Moze choć ogłoszenia? papierowe lub internetowe? Quote
Zbójini Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Beka kontakt podesłała , info poszło i jeszcze allegro odnowione. [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1360267762[/url] Quote
Zbójini Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 jest domek do sprawdzenia koło Wejherowa. Może Cantadorra zgodzi się zrobić wizytę PA Quote
Zbójini Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Cantadorra zgodziła się zrobić wizytę. Info poszło na PW Quote
Zbójini Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 no brzydki nie jest;) wysłałem @ do Twojego domku w Toruniu, Beka ale na razie cisza Quote
Zbójini Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 tak,czekamy na info od Cantadorry. Co prawda mam pewne wątpliwości odnośnie tego domku ale może będzie OK. Quote
bela51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Zbójini']jest domek do sprawdzenia koło Wejherowa. Może Cantadorra zgodzi się zrobić wizytę PA[/QUOTE] W Wejherowie mieszka Redpit. Moze mialby blizej, to fajny chłopak, mamy u niego na DT ONke Sonie. Quote
Zbójini Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Redpita coś kojarzę ale już Cantadorra dostała kontakt. Quote
Itske Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dal do domu piesku, bo Święta blisko! Kiedy bedzie coś waidomo z wizytą w Wejherowie? Jutro powieszę ogłoszenie na SWPS a w sobotę w WSZ ( tam studiują mlode i stare :-) prosiłam tez moich studentów o rozwieszanie ogłoszeń. Mma nadzieję, ze akacja przyniesie skutek. Chociaż sama sobie robię kuku bo też mam tymczasa, ale jeszcze za chudzieńki :-)) Quote
Zbójini Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Dzięki Itske. Dal dziś dostał 4 kilogramową gość wołową tylko głupol uciekł z nią w kont wybiegu zamiast obgryzać ją pod dachem. DOstałem dziś potwierdzenie, że Dal wychował się z kotem pod jednym dachem. Quote
Recommended Posts