Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W okolicach Nowin, przestraszył się wystrzałów i uciekł owczarek collie. Psiak nie mieszka w tych okolicach, przyjechał w odwiedziny, nie zna terenu. W tej chwili trwaja intensywne poszukiwania. Każdego, kto zauważy psa, proszę o zawiadomienie właściciela te. 531 414 565. Z góry dziękuję za przekazanie informacji dalej.

Posted

Colaczek się już odnalazł! :) Ktoś go wcozraj przygarnął i dziś przeczytał ogłoszenie. Przynajmniej tym razem się udało. Ostrzegajcie wszystkich, żeby pilnowali teraz psów przy tych wystrzałach.

Posted

Sosnowieckie schronisko - bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu psiaków:loveu:

tekst dla Sisi:lol:

"Sisi to mała schroniskowa księżniczka;) Jest delikatna, śliczna, grzeczna. Umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość w pomieszczeniu, w którym jest. Może byc jeszcze troszkę nieśmiała dla obcych ludzi, ale tym, których zna okazuje miłość całym swoim małym ciałkiem. Szuka dom spokojnego, raczej bez małych dzieci - może się bać. Jest po sterylizacji"

Sisi przypomina mi wiewióra z Epoki Lodowcowej:evil_lol: ma taką samą minę czasami jak wiewiór:diabloti:

Posted

[quote name='Sabina02']Boże jaka słodycz!!! :loveu: Czy ma wątek? Czy moge ją jakos oglosic?

ogłaszaj:) jest jeszcze jeden taki staruszek żywiotny:)

niestety na razie nie ma dobrych zdjęć ten maluch:(

Posted
Posted

agnieszka24 napisał(a):
Wczoraj Czekoladek i jeszcze jeden niemłody psiak (chyba nie miał zdjęć) pojechali do swoich domów :)

i jeszcze corbi - psiak nr 17 wczoraj poszedł do domu;)

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Rudzia :loveu:

Czy Rudzia ma jakieś ogłoszenia? Czy ja mam ją ogłaszać?

Gabi...a moze by jej wąteczek założyć...bo tu zginie chyba...a jak nie to MUSIMY NAPISAĆ DUŻYMI LITERKAMI PROSBĘ O OGŁASZANIE RUDZI:):)

Posted

psiakiGabi napisał(a):
li1 założy wątek Rudzi:lol:

andzia, a ile wg Ciebie Rudzia ma latek?:cool3:

hmm...po ruchliwości dałabym jej ze 2-3, a w ząbki nie zaglądałam:oops: zapytam Enedę czy patrzyła jej w ząbki:roll:

Posted

dzisiejszy psiak z łapanki:-( - a generalnie z mizianka i grzecznego zapakowania sie do samochodu:

pies ok. 3 lat (po ciemku) grubszy - zadbany?, u góry futro nieskołtunione, dół - filce:-(, łagodny...jest już hoteliku...

Posted

Nie wiem, czy Erka tu wstawiała, wiec na wszelki wypadek dodam kocurka, który jest u nas na DT. Ok. 10-mies. miły, niewychodzący, wykastrowany, odrobaczony, zdrowy, z testem w kierunku białaczki i FIV. Lubi inne koty, nie przejmuje się psami, korzysta wyłącznie z kuwety. Gdyby ktoś wiedział o jakimś domu dla niego, to proszę o kontakt: (32) 3533135, 660124623, zkociegodworu@gmail.com

Zdjęcie z pierwszego dnia:

Posted

sator_k_ napisał(a):
Czy ja dobrze widzę, że zjadający inne psy malamuto-onek znalazł dom?:crazyeye:

Też właśnie zauważyłam na stronie schroniska, że psiak znalazł dom. Czy mógłby mi to potwierdzić ktoś będący w schronie codziennie, bo nie wiem, czy pousuwać ogłoszenia. Wiadomo co to za ludzie adoptowali psiaka i skąd się wzięli?

I co z Corbim? Wrócił do domu, z którego nawiał?

Posted

divia_gg napisał(a):
Czy chodzi o czoko? Jak tak to ze 2 czy 3 dni temu agnieszka24 tak pisala, ale prosze kogos bardziej "na miejscu" o weryfikacje;)

Divia, Dominice chodziło chyba o Mistera. Też jestem ciekawa czy to prawda z tym domkiem :cool1:
savahna napisał(a):
Będe ogłaszać Śnieżka (35). Posiada ktoś bardziej rozbudowane info?:mad::loveu:

Śnieżek jak wyjdzie z boksu to taki wesoły i sympatyczny psiak. Ładnie chodzi na smyczy, straszny łakomczuch no i taki spragniony kontaktu z człowiekiem jest.