Dorothee Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='mychaaaaa'] http://images41.fotosik.pl/668/9fefa90f0463918bmed.jpg hahah :grin: wietrzenie jajek? :grin: Będę zaglądać częściej :smile: Oj tak, często tak śpi, to mój jajcarz, ale jak mu tak wygodnie to nie przeszkadzam mu :P [quote name='Maalwi']świetna galeria :smile: ja też będę zaglądać częściej. :smile: a Pluto ma coś w mordce z jamnika ;] Dziękuję, fakt Pluto ma coś z jamnika bo jest trochę wydłużony, ma też oczy i trochę uszy po Beagle, może cos z charta małego, bo super sportowiec chudzielec, a ten ogon zakręcony to do tej pory nie wiem skąd mógł go odziedziczyć. W sumie to mieszanina Pluto, ja mówię na to że to mój bukiet wielokwiatowy :) Quote
Dorothee Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Wczorajszy spacer :D Ach jak dobrze w kwiatach :) Mój Król Pies :) A to zdjęcie uwielbiam :D To uśmiech na całość:D I jak tu można powiedzieć że to nieszczęśliwy pies ? A to zdjęcie mam na pulpicie : Quote
limonka97 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 jej to ostatnie zdjecie jest przesłodkie :) przedostatnie zresztą też :lol: Quote
FredziaFredzia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img30.imageshack.us/img30/4206/61549609.jpg zdjęcie cudne! :D Quote
taxelina Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://img30.imageshack.us/img30/4206/61549609.jpg :loveu: Quote
Dorothee Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dzisiejszy spacer :) Bieg po polu Odkopanie kamyczka Upiększające kąpiel błotna :D a tu czysta kąpiel Pluto i pluf do wody :) Quote
Dorothee Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Uwielbiam to zdjęcie :D mokry mój szczurek :) Pluto i jego zdobycz z wielkiego jeziora :D Quote
Dorothee Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Rozdiał I Latający Pluto Każdemu komu się powie że pies umie latać to patrzy na nas jak na głupka, ale mój pies ma do tego talent mimo swojego wzrostu 26 cm, i oto dowód : Latający pluto na kałużą wieczorem… latający pluto od tyłu : Plusik latający nad wodą : kolejny lot jesienią Plutusia : lot Plusika i te uszy z tym językiem :D i kolejny lot nad wodą Quote
Joann Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dorothee napisał(a): Każdemu komu się powie że pies umie latać to patrzy na nas jak na głupka, ale mój pies ma do tego talent mimo swojego wzrostu 26 cm, i oto dowód : Skąd ja to znam;] Dopiero jak pokarze że on na serio umie latać to wtedy wierzą;p Latające psy sa zarąbiste hehehe Quote
Dorothee Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Rozdział II Garderoba Pluto Plusik to istny model który się zgodzi na wszystko i któremu wszystko pasuje [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] Plusik ubrany : Mój niemowlak w piżamie : Latem to nawet noszę okulary jak gwiazdy : albo mam sweterek z rajstop : A to kubraczek specjalnie dla mnie uszyty na wymiar : czerwony pasuje mi do sylwetki nawet : albo po prostu mam rajstopy : czasami czapkę ! i koszulkę ! już od małego owinięty w szalik byłem mam też taką żółtą czapkę i lalkę.. aż się wstydzę… [FONT="] [/FONT] Quote
Mani2000 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 hah :D z tą lalką extra haha:D śliczny był z niego szczylek Quote
Dorothee Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Rozdział III Pluto Nurkowiec Plusik to mistrz w nurkowaniu, i to obojętnie kiedy i w czym, w każdej porze roku, oto dowód : nurkujący Pluto w kałuże : Nurkować w śniegu też umie : Nurkować w liściach ! dla pluto nie ma wyjątków ! i znów nurkowanie w śniegu przez Plutusia : Quote
Recommended Posts