Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Energy napisał(a):
Ma:multi::evil_lol:

Ja też odwiedziłam Barego, ale nie miałam aparatu, to mnie nie zauważono:eviltong::placz:
Miło mi było Cię poznać MaDi:lol:

Mi tez miło:evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):
Energy, Ciebie też bardzo miło było w końcu poznać :) Bo jak pierwszy raz się widzieliśmy, to tylko przez sekundę, a teraz w końcu trochę dłużej :)

Mnie również Muzzy było bardzo miło:lol:, fakt poprzednio widzieliśmy się w biegu;)

MaDi wg mnie Bary jest przyjacielskim, otwartym psiakiem bardzo spragnionym człowieka.

Posted

Izoonka napisał(a):
Wygląda super. Ale tak się przyglądam i trochę staruszek posiwiał na mordce...

Izoonka, a widzialas go wczesniej?
Wyglada na swoje lata, nie dalabym mu mniej. I nie chodzi o samą siwiznę, ma już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior.

Posted

Cantadorra napisał(a):
I nie chodzi o samą siwiznę, mam już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior.

Ale z zachowania to młody chłopak (z tego co zdążyłem zaobserwować) :)

Posted

Uważam,że zdjęcia go postarzają.
Zachowuje się jak młodziak....wczoraj wbiegł mi do boksu z kotem, huknęłam na niego i na szczęście się położył pyskiem jakieś 5 cm od kota( koty bardzo go interesują ,ale wątpię aby je lubił, jak jakiś podchodzi do jego boksu to Bary szczeka, ale nie z jakąś agresją. Chyba nie wspominałam o tym,ze potrafi otwierać drzwi, wybrał się nawet na wizytę do lekarza prowadzącego). Mijałam z nim psy na spacerze, bardzo go obszczekiwały, on odpowiedział raz po upomnieniu poszliśmy dalej. Brakuje mu ruchu, ciągnie na spacerze jak lokomotywa...
Jadę jutro na szkolenie wracam dopiero w niedzielę(mogę nie mieć internetu, dzwońcie w razie potrzeby)

Posted

MaDi napisał(a):
Jadę jutro na szkolenie wracam dopiero w niedzielę(mogę nie mieć internetu, dzwońcie w razie potrzeby)

Daj znać w wolnej chwili czy dasz radę pomóc z tym sznaucerem, o którym pisałem Ci na pw. Udanego szkolenia :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Izoonka, a widzialas go wczesniej?
Wyglada na swoje lata, nie dalabym mu mniej. I nie chodzi o samą siwiznę, ma już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior.

Tak, widziałam go wcześniej. Właściwie znam go od szczeniaka - kiedyś należał do mojego dziadka. Gdybym miała odpowiednie warunki to sama bym go wzięła do siebie, ale niestety nie mam :(
Na pyszczku faktycznie ma wypisaną powagę. Ale on sporo przeszedł i to dlatego.

MaDi Bary lubi koty, ale nie wszystkie. Przez jakiś czas nawet mieszkał z kotem i się lubili :)

A co do spacerów to jak się ciągnie, to spróbuj go leciutko przyciągnąć i powiedzieć "noga". Po kilku razach powinien sobie przypomnieć :)

Posted

muzzy napisał(a):
Daj znać w wolnej chwili czy dasz radę pomóc z tym sznaucerem, o którym pisałem Ci na pw. Udanego szkolenia :)

Po weekendzie na pewno się spotkamy.

Posted

Izoonka napisał(a):
Tak, widziałam go wcześniej. Właściwie znam go od szczeniaka - kiedyś należał do mojego dziadka. Gdybym miała odpowiednie warunki to sama bym go wzięła do siebie, ale niestety nie mam :(
Na pyszczku faktycznie ma wypisaną powagę. Ale on sporo przeszedł i to dlatego.

MaDi Bary lubi koty, ale nie wszystkie. Przez jakiś czas nawet mieszkał z kotem i się lubili :)

A co do spacerów to jak się ciągnie, to spróbuj go leciutko przyciągnąć i powiedzieć "noga". Po kilku razach powinien sobie przypomnieć :)

Witaj, cieszę się,że jesteś.