muzzy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Izoonka napisał(a):Wrzućcie jakieś aktualne zdjęcie Barego. Będą, będą :) Mam nadzieję, że na jutro się wyrobię. Quote
MaDi Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Energy napisał(a):Ma:multi::evil_lol: Ja też odwiedziłam Barego, ale nie miałam aparatu, to mnie nie zauważono:eviltong::placz: Miło mi było Cię poznać MaDi:lol: Mi tez miło:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 MaDi napisał(a):Mi tez miło:evil_lol: A jakże, tu też oszczędnie. :) Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 muzzy napisał(a):Energy, Ciebie też bardzo miło było w końcu poznać :) Bo jak pierwszy raz się widzieliśmy, to tylko przez sekundę, a teraz w końcu trochę dłużej :) Mnie również Muzzy było bardzo miło:lol:, fakt poprzednio widzieliśmy się w biegu;) MaDi wg mnie Bary jest przyjacielskim, otwartym psiakiem bardzo spragnionym człowieka. Quote
muzzy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='IVV']czekamy ,czekamy... Zdjęcia wysłałem do MaDi już wczoraj wieczorem, pewnie bidula zarobiona i nie ma czasu ich obejrzeć tudzież ocenzurować :) Ale sporą część wrzuciłem na www.PsiFotograf.com, zapraszam :) Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 muzzy napisał(a):Będą, będą :) Mam nadzieję, że na jutro się wyrobię. muzzy a cykniesz też naszego Lapo vel Leonka który jest w klinice też? Quote
Izoonka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 oglądałam zdjęcia na stronce - są super. Na jednym wygląda jakby miał ochotę coś zbroić :) Quote
muzzy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 malawaszka napisał(a):muzzy a cykniesz też naszego Lapo vel Leonka który jest w klinice też? Bardzo chętnie :) Napisz proszę szczegóły na pw. Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 'Zajrzałam również na stronkę psifotograf, Bary prezentuje się super :) Aż miło popatrzeć. Quote
MaDi Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Odkopałam się wreszcie... Muzzy dziękujemy:loveu: Quote
Izoonka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wygląda super. Ale tak się przyglądam i trochę staruszek posiwiał na mordce... Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 wowww!!!! piekny !!!! takie wlasnie lubie ;) Quote
Cantadorra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Izoonka napisał(a):Wygląda super. Ale tak się przyglądam i trochę staruszek posiwiał na mordce... Izoonka, a widzialas go wczesniej? Wyglada na swoje lata, nie dalabym mu mniej. I nie chodzi o samą siwiznę, ma już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior. Quote
muzzy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cantadorra napisał(a):I nie chodzi o samą siwiznę, mam już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior. Ale z zachowania to młody chłopak (z tego co zdążyłem zaobserwować) :) Quote
panbazyl Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 śliczny facecik z niego! Tylko domku mu potrzeba. Quote
MaDi Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Uważam,że zdjęcia go postarzają. Zachowuje się jak młodziak....wczoraj wbiegł mi do boksu z kotem, huknęłam na niego i na szczęście się położył pyskiem jakieś 5 cm od kota( koty bardzo go interesują ,ale wątpię aby je lubił, jak jakiś podchodzi do jego boksu to Bary szczeka, ale nie z jakąś agresją. Chyba nie wspominałam o tym,ze potrafi otwierać drzwi, wybrał się nawet na wizytę do lekarza prowadzącego). Mijałam z nim psy na spacerze, bardzo go obszczekiwały, on odpowiedział raz po upomnieniu poszliśmy dalej. Brakuje mu ruchu, ciągnie na spacerze jak lokomotywa... Jadę jutro na szkolenie wracam dopiero w niedzielę(mogę nie mieć internetu, dzwońcie w razie potrzeby) Quote
Energy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Rzeczywiście zachowuje się jak młodziak:lol: Quote
muzzy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 MaDi napisał(a):Jadę jutro na szkolenie wracam dopiero w niedzielę(mogę nie mieć internetu, dzwońcie w razie potrzeby) Daj znać w wolnej chwili czy dasz radę pomóc z tym sznaucerem, o którym pisałem Ci na pw. Udanego szkolenia :) Quote
Izoonka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cantadorra napisał(a):Izoonka, a widzialas go wczesniej? Wyglada na swoje lata, nie dalabym mu mniej. I nie chodzi o samą siwiznę, ma już cos takiego na pyszczku wypisane, że to już stateczny senior. Tak, widziałam go wcześniej. Właściwie znam go od szczeniaka - kiedyś należał do mojego dziadka. Gdybym miała odpowiednie warunki to sama bym go wzięła do siebie, ale niestety nie mam :( Na pyszczku faktycznie ma wypisaną powagę. Ale on sporo przeszedł i to dlatego. MaDi Bary lubi koty, ale nie wszystkie. Przez jakiś czas nawet mieszkał z kotem i się lubili :) A co do spacerów to jak się ciągnie, to spróbuj go leciutko przyciągnąć i powiedzieć "noga". Po kilku razach powinien sobie przypomnieć :) Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 muzzy napisał(a):Daj znać w wolnej chwili czy dasz radę pomóc z tym sznaucerem, o którym pisałem Ci na pw. Udanego szkolenia :) Po weekendzie na pewno się spotkamy. Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Izoonka napisał(a):Tak, widziałam go wcześniej. Właściwie znam go od szczeniaka - kiedyś należał do mojego dziadka. Gdybym miała odpowiednie warunki to sama bym go wzięła do siebie, ale niestety nie mam :( Na pyszczku faktycznie ma wypisaną powagę. Ale on sporo przeszedł i to dlatego. MaDi Bary lubi koty, ale nie wszystkie. Przez jakiś czas nawet mieszkał z kotem i się lubili :) A co do spacerów to jak się ciągnie, to spróbuj go leciutko przyciągnąć i powiedzieć "noga". Po kilku razach powinien sobie przypomnieć :) Witaj, cieszę się,że jesteś. Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 beka napisał(a):A jaki wpatrzony w człowieka :) Człowiek miał ciasteczko:evil_lol: Quote
Recommended Posts