Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 months later...
Posted

Witajcie kochani, Bibiuś ma się świetnie. Tak nazywa go mój synek. Mam zdjęcia, tyle, że nie umiem ich zrzucić z aparatu na kompa. Bary ma się bardzo dobrze, to chyba taki psiak, że gdziekolwiek by nie był i dostałby jeść, to będzie super. Z koleżanką świetnie sobie poukładali, nie wyżera jej jedzenia, nie podchodzi wcale jak ona je, a je wolno i długo :) Jak odejdzie, wtedy próbuje się dobrać do resztek. Niestety grzebie w śmieciach, im bardziej coś śmierdzi, tym lepsze i trzeba go pilnować. Chętnie by pogryzł inne pieski, nawet suczki, ale nie ma takiej możliwości. Cały czas dostaje medykamenty na stawy, jest lepiej, ale jest i słońce. Na jesieni może nie być tak różowo. Uwielbia biegać za patykami, piłeczkami i wszystkim co można rzucić. Do ludzi chodząca łagodność. Włączył mu się instynkt stróżowania i oszczekuje, jak ktoś się kręci przed domem. Głównie jednak spędza czas w domu, nie lubi być sam na dworzu. No i został nauczycielem, nauczył moją Lucky jak otwierać drzwiczki od szafek, grzebać w śmieciach i miętosić puste butelki po mineralce. Fajne mam te psiaki, zgrane, łagodne i pogodne. Trafiło mi się super :) W przyszłym tygodniu powalczę i spróbuję wstawić fotki.

Posted

Cantadorro, milo wreszcie przeczytac jakies wiesci o Twoich psiakach. :lol:
Chyba dostaniesz upomnienie, za uchylanie sie od dogomaniackich obowiązków.:mad::lol:

• 1 month later...
Posted

WOW !!! Jaki przystojniak !!! :crazyeye:
A dlaczego ja nigdy nie byłam na tym wątku? Hę?! :mad:
Łóżko mojej Szansuni niestety jest w stanie agonalnym, bo Shila je pogryzła, ale już w drodze jest nowe - lepsiejsze :razz: a Bibiuś to ja widzę że nie uwalił się złośliwie na łóżeczko, tylko bawić się maleństwo chciało. Skadś ja to znam :evil_lol: