MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Cantadorra napisał(a):Madi, co uwielbiają sobie wietrzyć? ..... :) Jajka;) Zapominając o ich braku:evil_lol: Quote
holly101 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Mój Dingo tez zdaje się nie pamiętać, że mu sprzęt ukradli ;) Quote
Cantadorra Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Witajcie kochani, Bibiuś ma się świetnie. Tak nazywa go mój synek. Mam zdjęcia, tyle, że nie umiem ich zrzucić z aparatu na kompa. Bary ma się bardzo dobrze, to chyba taki psiak, że gdziekolwiek by nie był i dostałby jeść, to będzie super. Z koleżanką świetnie sobie poukładali, nie wyżera jej jedzenia, nie podchodzi wcale jak ona je, a je wolno i długo :) Jak odejdzie, wtedy próbuje się dobrać do resztek. Niestety grzebie w śmieciach, im bardziej coś śmierdzi, tym lepsze i trzeba go pilnować. Chętnie by pogryzł inne pieski, nawet suczki, ale nie ma takiej możliwości. Cały czas dostaje medykamenty na stawy, jest lepiej, ale jest i słońce. Na jesieni może nie być tak różowo. Uwielbia biegać za patykami, piłeczkami i wszystkim co można rzucić. Do ludzi chodząca łagodność. Włączył mu się instynkt stróżowania i oszczekuje, jak ktoś się kręci przed domem. Głównie jednak spędza czas w domu, nie lubi być sam na dworzu. No i został nauczycielem, nauczył moją Lucky jak otwierać drzwiczki od szafek, grzebać w śmieciach i miętosić puste butelki po mineralce. Fajne mam te psiaki, zgrane, łagodne i pogodne. Trafiło mi się super :) W przyszłym tygodniu powalczę i spróbuję wstawić fotki. Quote
Kocurek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Powalcz,powalcz...:)Prosimy...:) I dziekujemy za wiesci. Oczywiscie glaskanko od Kocurka prosze przekazac dla "Bibiusia":) Quote
MaDi Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Wspaniałe wieści:) Mój psiak kiepsko chodzi nawet teraz:( Quote
bela51 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Cantadorro, milo wreszcie przeczytac jakies wiesci o Twoich psiakach. :lol: Chyba dostaniesz upomnienie, za uchylanie sie od dogomaniackich obowiązków.:mad::lol: Quote
MaDi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Chyba podnosząc wątek wykrakałam sobie kolejny problem...nie założyłam mu jeszcze wątku ale pilnie potrzebuje pomocy jego stan jest tragiczny. http://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ Quote
MaDi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/211279-Bambus-strasznie-zaniedbany-ON-ek! Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Przepraszam że tak długo to trwało. Już się poprawiam. Oto Bibiuś :) Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 A tutaj Bibiuś zamiast grzecznie czekać aż mu posłanko zmienią, to się na nie walił jak kłoda :) Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Oj lubimy football, lubimy :) Aż oczka się świecą do piłki :) Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 A to przyjaciółka Bibiusia, bo i prawdziwa przyjaźń to jest już na pewno :) Quote
bela51 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Co za śliczna para ! Ale chyba podmieniłas Barego na Bibiusia, bo jest nie do poznania ! Quote
Agmarek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 WOW !!! Jaki przystojniak !!! :crazyeye: A dlaczego ja nigdy nie byłam na tym wątku? Hę?! :mad: Łóżko mojej Szansuni niestety jest w stanie agonalnym, bo Shila je pogryzła, ale już w drodze jest nowe - lepsiejsze :razz: a Bibiuś to ja widzę że nie uwalił się złośliwie na łóżeczko, tylko bawić się maleństwo chciało. Skadś ja to znam :evil_lol: Quote
Recommended Posts