MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 E-S napisał(a):Przeczytałam, obejrzałam, jestem .... :( Trochę mnie zamurowało ... jego skóra ... Dobrze,że jesteś. Co do skóry on ma takie bąble, część jakby popękała albo je porozdrapywał/powygryzał, strasznie go to swędzi. Szczegółowe badania pokażą czy to reakcja na insekty lub jakiś poważniejszy problem. Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 IVV napisał(a):wrzucilas go na FB? Nie, ale będę bardzo wdzięczna jak to zrobisz. Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 IVV napisał(a):zrobione ;) Dziękuję zawsze jest szansa,że więcej osób go wypatrzy. Zapomniałam Wam wytłumaczyć dlaczego taki tytuł. Szukając właściciela, napatoczył się sąsiad, zapytaliśmy o ta całą sytuację i stan zdrowia psa na to on " Ale w sumie o co chodzi?" No to my się produkujemy jak tylko można " Widocznie za bardzo dbał o linię":shake: Dopiero dosadny argument typu,że taki czyn jest karalny, spowodował obrót na pięcie i zniknięcie w domu, może to i lepiej:angryy: Quote
IVV Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 niech sie dziady zaczna troche bac :angryy:!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobi sie szum i zaczna przekazywac ploty i o to wlasnie chodzi !!!!:diabloti: niech wiedza ,ze ktos im patrzy na rece:angryy: trzeba walczyc z ta ciemnotae i zacofaniem... Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 IVV napisał(a):a czy wy macie swoja strone na FB? Nie, zabieram się już od jakiegoś czasu do zrealizowania tego pomysłu, ale i tak ciągle brakuje na wszystko czasu. Quote
anita_happy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 numer konta IVV podaj przy linku do watki psa.. szczypior z niego strasznyyyyyyyyyyy Quote
IVV Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zalozenie konta duzo czasu nie zabiera ,a efekt jest niesamowity !!!! ludzie chca pomagac ! Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 IVV napisał(a):zalozenie konta duzo czasu nie zabiera ,a efekt jest niesamowity !!!! ludzie chca pomagac ! Tylko trzeba zaglądać, ogarniać to wszystko a ja i tak już nie wyrabiam. Poczekam na trochę spokojniejszy okres bo prywatnie też nie korzystam z FB. Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 anita_happy napisał(a):numer konta IVV podaj przy linku do watki psa.. szczypior z niego strasznyyyyyyyyyyy Szczypior i to jaki, lekarka nie mogła wyczuć żołądka, taki jest zakurczony, oszczędziłam Wam zdjęcia jego kupy, wyglądała jak zrobiona z cementu. Quote
evel Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Boże... od razu mi się przypomniały szkieletory z jednej pseudo... Właściciel twierdził, że muszą utrzymywać linię! :angryy: Że robią po 15 km przy rowerze dziennie! A to same skóry i kości były :( MaDi, mogłabyś zajrzeć do Balbinki? Potrzebujemy rady odnośnie klinik na Głębokiej: KLIK A tak poza tym, czy jako LSOZ możecie sobie założyć konto na allegro? Jestem prawie pewna, że znalazłby się ktoś, kto chciałby kupić cegiełkę. Jednym z mistrzów aukcji cegiełkowych jest chyba Isadora ;) Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Możemy i na pewno prędzej czy później to zrobimy. Quote
panbazyl Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 MaDi napisał(a): oszczędziłam Wam zdjęcia jego kupy, wyglądała jak zrobiona z cementu. pewnie wlaściciel barfem karmił (w wersji same gnaty) :-o Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 panbazyl napisał(a):pewnie wlaściciel barfem karmił (w wersji same gnaty) :-o Dokładnie, nawet dzisiaj wychodzi z niego jeszcze to paskudztwo. Szukam dla niego pilnie DT może być z opcją DS, wystarczy ciepła buda i odrobina miłości. W klinice może zostać maksymalnie kilka dni, doprowadzą go do ładu i... no właśnie nie wiem co. Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wiecie, czasem nie mam siły juz wchodzic na te wątki. Pomoc wszedzie nie jestem w stanie... Tylko rycze po kątach. Quote
panbazyl Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 karmienie surowymi gnatami - ale z dodatkiem mięsa - również surowego i jarzyn/warzyw i nabialu jest czymś bardzo dobrym, ale oczywiście trzeba się trzymać proporcji. A jeśli piecho jadl tylko gnaty - to tak jak my byśmy tylko jedli kości - korek w jelitach. Jedno jest pocieszające w tym wszystkim - nie ma problemu z gruczołem przyodbytniczym - przepchany jak nic. co u niego słychać??? Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dzielny z niego chłopak, nawet nie warkną przy zastrzykach. Dawałam mu w nagrodę, psie ciastka, szybko załapał o co chodzi i nie odgryzł mi ani jednego palca biorąc je delikatnie z ręki. Rano kiepsko wyglądał był bardzo osowiały na szczęście później się rozruszał. Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 bela51 napisał(a):Wiecie, czasem nie mam siły juz wchodzic na te wątki. Pomoc wszedzie nie jestem w stanie... Tylko rycze po kątach. Ja już nie rycze, wiem,że to nic nie daje,śnią mi się jednak czasami... Quote
panbazyl Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ryczenie niewiele już pomoże, ale zawsze oczyści emocje. Trzeba ruszyć z poszukiwaniem tego DT lub DS. Ładny piech z niego. Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 panbazyl napisał(a):ryczenie niewiele już pomoże, ale zawsze oczyści emocje. Trzeba ruszyć z poszukiwaniem tego DT lub DS. Ładny piech z niego. Wypytuje gdzie mogę,ale wiecie jak jest ciężko. Był z nami na interwencji policjant psi przewodnik, Bary zrobił na nim ogromne wrażenie, a szczególnie ta wielka dostojna głowa z niezwykle smutną miną. Quote
MaDi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Hop w poszukiwaniu domu i finansów;) Quote
panbazyl Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 bo on jest śliczny. Trzeba go będzie odjajczyć, bo za ładny i będa chętni pewnie na reproduktora. Ale kasy trzeba szukac. na razie myślę i kiepsko mi idzie.... Quote
Recommended Posts