Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
Przeczytałam, obejrzałam, jestem .... :(
Trochę mnie zamurowało ... jego skóra ...

Dobrze,że jesteś. Co do skóry on ma takie bąble, część jakby popękała albo je porozdrapywał/powygryzał, strasznie go to swędzi. Szczegółowe badania pokażą czy to reakcja na insekty lub jakiś poważniejszy problem.

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

IVV napisał(a):
zrobione ;)

Dziękuję zawsze jest szansa,że więcej osób go wypatrzy.

Zapomniałam Wam wytłumaczyć dlaczego taki tytuł. Szukając właściciela, napatoczył się sąsiad, zapytaliśmy o ta całą sytuację i stan zdrowia psa na to on " Ale w sumie o co chodzi?" No to my się produkujemy jak tylko można " Widocznie za bardzo dbał o linię":shake: Dopiero dosadny argument typu,że taki czyn jest karalny, spowodował obrót na pięcie i zniknięcie w domu, może to i lepiej:angryy:

Posted

niech sie dziady zaczna troche bac :angryy:!!!!!!!!!!!!!!!!!
zrobi sie szum i zaczna przekazywac ploty i o to wlasnie chodzi !!!!:diabloti: niech wiedza ,ze ktos im patrzy na rece:angryy:
trzeba walczyc z ta ciemnotae i zacofaniem...

Posted

IVV napisał(a):
a czy wy macie swoja strone na FB?

Nie, zabieram się już od jakiegoś czasu do zrealizowania tego pomysłu, ale i tak ciągle brakuje na wszystko czasu.

Posted

IVV napisał(a):
zalozenie konta duzo czasu nie zabiera ,a efekt jest niesamowity !!!! ludzie chca pomagac !

Tylko trzeba zaglądać, ogarniać to wszystko a ja i tak już nie wyrabiam. Poczekam na trochę spokojniejszy okres bo prywatnie też nie korzystam z FB.

Posted

anita_happy napisał(a):
numer konta IVV podaj przy linku do watki psa..
szczypior z niego strasznyyyyyyyyyyy

Szczypior i to jaki, lekarka nie mogła wyczuć żołądka, taki jest zakurczony, oszczędziłam Wam zdjęcia jego kupy, wyglądała jak zrobiona z cementu.

Posted

Boże... od razu mi się przypomniały szkieletory z jednej pseudo... Właściciel twierdził, że muszą utrzymywać linię! :angryy: Że robią po 15 km przy rowerze dziennie! A to same skóry i kości były :(

MaDi, mogłabyś zajrzeć do Balbinki? Potrzebujemy rady odnośnie klinik na Głębokiej: KLIK

A tak poza tym, czy jako LSOZ możecie sobie założyć konto na allegro? Jestem prawie pewna, że znalazłby się ktoś, kto chciałby kupić cegiełkę. Jednym z mistrzów aukcji cegiełkowych jest chyba Isadora ;)

Posted

panbazyl napisał(a):
pewnie wlaściciel barfem karmił (w wersji same gnaty) :-o

Dokładnie, nawet dzisiaj wychodzi z niego jeszcze to paskudztwo.
Szukam dla niego pilnie DT może być z opcją DS, wystarczy ciepła buda i odrobina miłości. W klinice może zostać maksymalnie kilka dni, doprowadzą go do ładu i... no właśnie nie wiem co.

Posted

karmienie surowymi gnatami - ale z dodatkiem mięsa - również surowego i jarzyn/warzyw i nabialu jest czymś bardzo dobrym, ale oczywiście trzeba się trzymać proporcji. A jeśli piecho jadl tylko gnaty - to tak jak my byśmy tylko jedli kości - korek w jelitach. Jedno jest pocieszające w tym wszystkim - nie ma problemu z gruczołem przyodbytniczym - przepchany jak nic.

co u niego słychać???

Posted

Dzielny z niego chłopak, nawet nie warkną przy zastrzykach. Dawałam mu w nagrodę, psie ciastka, szybko załapał o co chodzi i nie odgryzł mi ani jednego palca biorąc je delikatnie z ręki. Rano kiepsko wyglądał był bardzo osowiały na szczęście później się rozruszał.

Posted

bela51 napisał(a):
Wiecie, czasem nie mam siły juz wchodzic na te wątki. Pomoc wszedzie nie jestem w stanie... Tylko rycze po kątach.

Ja już nie rycze, wiem,że to nic nie daje,śnią mi się jednak czasami...

Posted

panbazyl napisał(a):
ryczenie niewiele już pomoże, ale zawsze oczyści emocje.

Trzeba ruszyć z poszukiwaniem tego DT lub DS. Ładny piech z niego.

Wypytuje gdzie mogę,ale wiecie jak jest ciężko.
Był z nami na interwencji policjant psi przewodnik, Bary zrobił na nim ogromne wrażenie, a szczególnie ta wielka dostojna głowa z niezwykle smutną miną.