Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej hej, nie zaglądałam wczoraj bo nie miałam dostępu do kompa a tu proszę ile się dzieje.
Cantadorra zszokowałaś mnie tym jego skokiem. On w życiu nic nie przeskoczył. Nawet do samochodu sam nie chciał wskoczyć trzeba było mu tyłek podnosić :)
Oglądałam zdjęcia - są super. Wygląda uroczo z tą piłeczką :)
Spróbuję w najbliższym czasie coś przelać na niego.

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izoonka napisał(a):
On w życiu nic nie przeskoczył. Nawet do samochodu sam nie chciał wskoczyć trzeba było mu tyłek podnosić :)

Izoonka, on do samochodu to nie wskakuje, ja mu wsadzam d.... ale do sąsiadów to skacze. Teraz nie zostawiam go nawet na chwile na dworzu samego, tylko w domu. I.. dzisiaj narobił mi stracha.
Pojechałam do Gdyni, zostawiając psy w domu. Wracam pewna, że już będą stały przy drzwiach a tu tylko Lucky. Barego nie ma. Obleciałam cały dom, a mam 4 kondygnacje i kurna nic. Dzwonię do męża czy był w domu i go gdzieś wypuścił. Ale męża nie było w domu. Nie wierząc, że to możliwe, poszłam na strych, zakryty ciężkimi materiałami, żeby nie było przewiewu odsuwam koc, a przy schodach na strychu stoi Bary. On jest naprawdę bystry i ciekawy, ale mógłby mi już nie robić takich niespodzianek. Naprawdę mnie przestraszył paskudnik jeden.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Izoonka, on do samochodu to nie wskakuje, ja mu wsadzam d.... ale do sąsiadów to skacze. Teraz nie zostawiam go nawet na chwile na dworzu samego, tylko w domu. I.. dzisiaj narobił mi stracha.
Pojechałam do Gdyni, zostawiając psy w domu. Wracam pewna, że już będą stały przy drzwiach a tu tylko Lucky. Barego nie ma. Obleciałam cały dom, a mam 4 kondygnacje i kurna nic. Dzwonię do męża czy był w domu i go gdzieś wypuścił. Ale męża nie było w domu. Nie wierząc, że to możliwe, poszłam na strych, zakryty ciężkimi materiałami, żeby nie było przewiewu odsuwam koc, a przy schodach na strychu stoi Bary. On jest naprawdę bystry i ciekawy, ale mógłby mi już nie robić takich niespodzianek. Naprawdę mnie przestraszył paskudnik jeden.

:roflt:Musimy chyba zainwestować w obrożę z nadajnikiem.:evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):

Hehehe cały Bary. On będzie Ci często zapewniał wzrost ciśnienia. Wiesz poznaje nowe tereny i szuka gdzie można coś spsocić :) Radziłabym zaglądać czasem do jego legowiska, czasem lubi coś zwinąć i sobie schować :)

Posted

Izoonka napisał(a):
Hehehe cały Bary. On będzie Ci często zapewniał wzrost ciśnienia. Wiesz poznaje nowe tereny i szuka gdzie można coś spsocić :) Radziłabym zaglądać czasem do jego legowiska, czasem lubi coś zwinąć i sobie schować :)

Jest bardzo kochany i bystry. Naprawdę mądre psisko :)

Posted

Zaprosiliśmy Katarzynę09 do nas na poniedziałek, na herbatę, zapoznanie się z Barym i obowiązkowy zwariowany spacerek. Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy i Kasia nie zmieni swoich planów, bo my czekamy :) Będzie okazja porobić zdjęcia.

Posted

Cantadorra napisał(a):
MaDi, a wiesz chociaż o co chodzi?

Właśnie nie wiem zapytałam o to na wątku ale niestety nie dostałam odpowiedzi, domyślam się,że przeszkadzało Im moje formalne podejście do tematu.
Już nie mogę się doczekać zdjęć z Waszego spaceru.

Posted

Bary jest fajny, na spacerach szalony, wpatrzony tylko w rękę, czy coś mu rzuci do biegania.
Dzisiaj sobie szedł i nagle okulał na tylną łapę. Może źle stanął. Wróciliśmy do domu. Rozmasowałam delikatnie, poleżał i jak wstał już było ok. Takie nie wiadomo co.
Bary mocno brzydko pachnie. Na szczęście dzięki temu płynowi co mu wmasowuję codziennie zapaszek się zmniejsza. Będzie dobrze.