Cantadorra Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='MaDi']Tak jak prosiłaś dawałam mu przez ostatnie dni dodatek RC. Strasznie się martwię jak on się zaaklimatyzuje, czy się wszyscy dogadacie... musi być dobrze.[/QUOTE] A ja jestem jakoś wyjątkowo spokojna. Nie wiem czemu. Dogadamy się na pewno, zobaczysz :) Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Cantadorra']A ja jestem jakoś wyjątkowo spokojna. Nie wiem czemu. Dogadamy się na pewno, zobaczysz :)[/QUOTE] Wierze w to jednak zdążyłam się już do niego przyzwyczaić. Quote
bros Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 jeju , [B]Kasia[/B] trzymaj się , wirtualnie jesteśmy z Tobą w tym pociągu :) [B]Cantadorra[/B] ale będziesz miała super faceta :iloveyou: Quote
Izoonka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dogadają się na pewno :) Musi być dobrze. Ciekawe jak Kasi i Baremu będzie mijała podróż. Mam nadzieję, że warunki atmosferyczne nie będą za bardzo utrudniały podróży. Obawiam się tylko czy Bary będzie grzeczny. Jeżdżąc samochodem był strasznie ciekawy świata i węszył wszędzie. Mam nadzieję, że pociąg wyda mu się mniej interesujący. MaDi jakby się Kasia odzywała to napisz nam jak im podróż mija. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jak go wiozłam z TZtem na dworzec to trochę się kokosił, ale później się położył. Właśnie docierają do Warszawy, chodził po przedziale, trochę posiedział na kanapie, teraz śpi na podłodze obok drzwi. Quote
Izoonka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='MaDi']Jak go wiozłam z TZtem na dworzec to trochę się kokosił, ale później się położył. Właśnie docierają do Warszawy, chodził po przedziale, trochę posiedział na kanapie, teraz śpi na podłodze obok drzwi.[/QUOTE] Hehe jaki wygodny, kanapy mu się zachciało. Pewnie przedział mają tylko we dwoje i dlatego się tak rządzi :) Dobrze, że jest grzeczny i sobie leży. Przynajmniej nie wymęczy Kasi. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jeszcze w Lublinie była z nimi w przedziale pewna sympatyczna Pani. Quote
IVV Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 o ktorej maja byc na miejscu ??? dostal cos uspakajacego ?? Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='IVV']o ktorej maja byc na miejscu ??? dostal cos uspakajacego ??[/QUOTE] Około 18. Nic nie dostawał nie ma takiej potrzeby. Quote
bela51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to czekamy na wiesci wieczorne od Cantadorry. Quote
panbazyl Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to czekamy! To już kolejny topik gdzie czekamy na wieści z nowych domków! Jupi!!! Quote
Izoonka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 MaDi masz jakieś newsy? Dojechali? Słyszałam, że na północy panują złe warunki atmosferyczne. Jestem bardzo ciekawa jak tam Bary. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Są;) Jak do nich dzwoniłam chwilę temu to byli na wspólnym spacerze, bary obszczekał swoją owczarkową koleżankę, ale podobno wszystko jest ok. Quote
bela51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Nie moge doczekac sie wspolnych zdjec i szczegolowej relacji ze spotkania. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='bela51']Nie moge doczekac sie wspolnych zdjec i szczegolowej relacji ze spotkania.[/QUOTE] Ja też. Dzisiaj jest wspaniały dzień do DS trafił mój drugi podopieczny łysolek sznaucer olbrzym. Quote
panbazyl Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No Łysolek też w nowym domu!!! I Onkowy też!!! I malutka czekoladowa suczka! Jaki dobry dzień!!!! No i z innego topiku bezdomniaki Wiseli też są na lepszej drodze zycia, choc im jeszcze dużo brakuje do pelni szczęścia (Wisela znalazła 10 czy 11 szczeniaków gdzieś na dworze i je dokarmia i ich matkę, ale nie mogą zostać w tym miejscu co są). to link do aktualności [url]http://www.dogomania.pl/threads/15010-Zag%C5%82odzony-Faworek-ju%C5%BC-w-nowym-domku/page238[/url] Quote
Izoonka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='MaDi']Są;) Jak do nich dzwoniłam chwilę temu to byli na wspólnym spacerze, bary obszczekał swoją owczarkową koleżankę, ale podobno wszystko jest ok.[/QUOTE] Cieszę się, że jest ok :) A że obszczekiwał to się nie dziwię, w końcu to facet - zobaczył fajną dziewczynę i kto wie, może się zakochał ;) To teraz czekamy na szczegółową relację od Cantadorry :) Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Zajrzyjcie [url]http://www.dogomania.pl/threads/198026-UWOLNIJ-KO%C5%81TUNA!!!-ZBIERAMY-FUNDUSZE-NA-ZAKUP-MASZYNKI-koniec-2-stycznia-o-20.00[/url] Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Cantadorro nie mam karty:oops: Bary pięknie się prezentuje. Quote
Cantadorra Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jak odwoziłam Kasię na dworzec, to Bary został na podwórku, a jak wróciłam, to leżał na dywanie na środku pokoju. Ten gość nie da sobie zrobić krzywdy. Otwiera sobie drzwi i .. jest. Lucky przestała się nim również interesować. Ile można zaczepiać faceta, a facet nic? Jutro napiszę więcej, teraz wszyscy idziemy spać :) Quote
IVV Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 dobranoc !!! ciesze sie ,ze wszystko jest ok !!! u Cantadorry niczego mu juz nie zabraknie ;) Quote
MaDi Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Czekamy więc cierpliwie na więcej wieści. Quote
Cantadorra Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Noc przebiegła bardzo spokojnie. Spał dobrze, o 8 rano przyszedl do mnie na górę i wtedy wyszłam z obydwoma psami. Jest naprawdę na razie bardzo spokojnie. Razem z TZ wybiegaliśmy Barego po 23, żeby się chłopak dotlenił. Bary jest bardzo nastawiony na człowieka. Wystarczy schylić się po coś i on już jest przy nodze. Biega na długiej lince. A ciągle i tak kręci się przy nogach. Z moją sunią funkcjonują obok siebie i nie warczą, nic właściwie nie robią. Barry dostał jak i moja Lucky, zestaw witamin z glukozaminą dla seniorów. W przyszłym tygodniu idziemy do mojego weta. A co jaki czas i ile kropli mam mu wkraplac do ucha? Do obu, czy tylko prawego? Quote
Recommended Posts