Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaDi']Tak jak prosiłaś dawałam mu przez ostatnie dni dodatek RC.
Strasznie się martwię jak on się zaaklimatyzuje, czy się wszyscy dogadacie... musi być dobrze.[/QUOTE]
A ja jestem jakoś wyjątkowo spokojna. Nie wiem czemu. Dogadamy się na pewno, zobaczysz :)

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cantadorra']A ja jestem jakoś wyjątkowo spokojna. Nie wiem czemu. Dogadamy się na pewno, zobaczysz :)[/QUOTE]
Wierze w to jednak zdążyłam się już do niego przyzwyczaić.

Posted

Dogadają się na pewno :) Musi być dobrze.
Ciekawe jak Kasi i Baremu będzie mijała podróż. Mam nadzieję, że warunki atmosferyczne nie będą za bardzo utrudniały podróży.
Obawiam się tylko czy Bary będzie grzeczny. Jeżdżąc samochodem był strasznie ciekawy świata i węszył wszędzie. Mam nadzieję, że pociąg wyda mu się mniej interesujący.
MaDi jakby się Kasia odzywała to napisz nam jak im podróż mija.

Posted

Jak go wiozłam z TZtem na dworzec to trochę się kokosił, ale później się położył.
Właśnie docierają do Warszawy, chodził po przedziale, trochę posiedział na kanapie, teraz śpi na podłodze obok drzwi.

Posted

[quote name='MaDi']Jak go wiozłam z TZtem na dworzec to trochę się kokosił, ale później się położył.
Właśnie docierają do Warszawy, chodził po przedziale, trochę posiedział na kanapie, teraz śpi na podłodze obok drzwi.[/QUOTE]

Hehe jaki wygodny, kanapy mu się zachciało. Pewnie przedział mają tylko we dwoje i dlatego się tak rządzi :) Dobrze, że jest grzeczny i sobie leży. Przynajmniej nie wymęczy Kasi.

Posted

Są;) Jak do nich dzwoniłam chwilę temu to byli na wspólnym spacerze, bary obszczekał swoją owczarkową koleżankę, ale podobno wszystko jest ok.

Posted

[quote name='bela51']Nie moge doczekac sie wspolnych zdjec i szczegolowej relacji ze spotkania.[/QUOTE]
Ja też. Dzisiaj jest wspaniały dzień do DS trafił mój drugi podopieczny łysolek sznaucer olbrzym.

Posted

No Łysolek też w nowym domu!!! I Onkowy też!!! I malutka czekoladowa suczka! Jaki dobry dzień!!!!
No i z innego topiku bezdomniaki Wiseli też są na lepszej drodze zycia, choc im jeszcze dużo brakuje do pelni szczęścia (Wisela znalazła 10 czy 11 szczeniaków gdzieś na dworze i je dokarmia i ich matkę, ale nie mogą zostać w tym miejscu co są).
to link do aktualności
[url]http://www.dogomania.pl/threads/15010-Zag%C5%82odzony-Faworek-ju%C5%BC-w-nowym-domku/page238[/url]

Posted

[quote name='MaDi']Są;) Jak do nich dzwoniłam chwilę temu to byli na wspólnym spacerze, bary obszczekał swoją owczarkową koleżankę, ale podobno wszystko jest ok.[/QUOTE]

Cieszę się, że jest ok :) A że obszczekiwał to się nie dziwię, w końcu to facet - zobaczył fajną dziewczynę i kto wie, może się zakochał ;)
To teraz czekamy na szczegółową relację od Cantadorry :)

Posted

Zajrzyjcie [url]http://www.dogomania.pl/threads/198026-UWOLNIJ-KO%C5%81TUNA!!!-ZBIERAMY-FUNDUSZE-NA-ZAKUP-MASZYNKI-koniec-2-stycznia-o-20.00[/url]

Posted

Jak odwoziłam Kasię na dworzec, to Bary został na podwórku, a jak wróciłam, to leżał na dywanie na środku pokoju. Ten gość nie da sobie zrobić krzywdy. Otwiera sobie drzwi i .. jest. Lucky przestała się nim również interesować. Ile można zaczepiać faceta, a facet nic? Jutro napiszę więcej, teraz wszyscy idziemy spać :)

Posted

Noc przebiegła bardzo spokojnie. Spał dobrze, o 8 rano przyszedl do mnie na górę i wtedy wyszłam z obydwoma psami. Jest naprawdę na razie bardzo spokojnie. Razem z TZ wybiegaliśmy Barego po 23, żeby się chłopak dotlenił. Bary jest bardzo nastawiony na człowieka. Wystarczy schylić się po coś i on już jest przy nodze. Biega na długiej lince. A ciągle i tak kręci się przy nogach. Z moją sunią funkcjonują obok siebie i nie warczą, nic właściwie nie robią. Barry dostał jak i moja Lucky, zestaw witamin z glukozaminą dla seniorów. W przyszłym tygodniu idziemy do mojego weta. A co jaki czas i ile kropli mam mu wkraplac do ucha? Do obu, czy tylko prawego?