MaDi Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 tequilla26 napisał(a):Czy Bary toleruje koty? Zależy o jaki kontakt chodzi? Quote
tequilla26 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cantadorra już mi wyjaśniła wszystkie aspekty związane z Barym. Teraz czekamy na decyzję potencjalnych nowych właścicieli. Jak coś będę wiedziała, dam znać. Quote
Izoonka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Kurczę, nie było mnie jakiś czas a tu proszę, ile się dzieje... Cantadorra jak tam Bary? Jak jego łapki? Nie dokucza Ci za bardzo? Widziałam zdjęcia - są super :) Widać po mordce, że dobrze się u Ciebie czuje. Jak święta? Czy Lucky i Bary przemówili ludzkim głosem? :P Quote
MaDi Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 tequilla26 napisał(a):Cantadorra już mi wyjaśniła wszystkie aspekty związane z Barym. Teraz czekamy na decyzję potencjalnych nowych właścicieli. Jak coś będę wiedziała, dam znać. Napisz chociaż coś o osobach zainteresowanych Barym, najlepiej niech do mnie zadzwonią. Jakie to miasto? Quote
Cantadorra Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja niewiele wiem MaDi. Oddamy Barutka tylko do dobrego, sprawdzonego domu :) Możesz byc spokojna. Jak ktoś naprawdę będzie chciał Barego, to podam twój nr telefonu MaDi. OK? Quote
MaDi Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Cantadorra napisał(a):Ja niewiele wiem MaDi. Oddamy Barutka tylko do dobrego, sprawdzonego domu :) Możesz byc spokojna. Jak ktoś się naprawdę będzie chciał Barego, to podam twój nr telefonu MaDi. OK? Najlepiej nich dzwonią do Ciebie w końcu masz Barego w domu;) Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='IVV']podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Mam nadzieję,że poniosą odpowiedzialność za ten straszny czyn. Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 MaDi, to są wyniki Barutka, jak się pewnie domyślasz. Wszystkie w normie. Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wczoraj byliśmy u weta. Powtórzona została Convenia, antybiotyk o przedłużonym działaniu. Dostał Dicortineff do oczu (dwa razy dziennie) oraz Hexoderm do kąpieli. Kąpiel ma być ok. niedzieli/poniedziałku. Do tego jest codziennie smarowany w miejscach zmienionych na grzbiecie - Cloroxydermem. 4 stycznia od 9 rano będzie miał zabieg kastracji. Jak będzie w narkozie, to zostaną obejrzane dokładnie trzecie powieki, na których jest gradówka. Wetka przy okazji, bez dodatkowej opłaty usunie ile się da tej gradówki. Potem tylko zrobię mu szczepienie przeciw wściekliźnie i Bary będzie po generalnym przeglądzie :) Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Cantadorra napisał(a):Wczoraj byliśmy u weta. Powtórzona została Convenia, antybiotyk o przedłużonym działaniu. Dostał Dicortineff do oczu (dwa razy dziennie) oraz Hexoderm do kąpieli. Kąpiel ma być ok. niedzieli/poniedziałku. Do tego jest codziennie smarowany w miejscach zmienionych na grzbiecie - Cloroxydermem. 4 stycznia od 9 rano będzie miał zabieg kastracji. Jak będzie w narkozie, to zostaną obejrzane dokładnie trzecie powieki, na których jest gradówka. Wetka przy okazji, bez dodatkowej opłaty usunie ile się da tej gradówki. Potem tylko zrobię mu szczepienie przeciw wściekliźnie i Bary będzie po generalnym przeglądzie :) Trzymam mocno kciuki w poniedziałek.Bardzo się cieszę,że lekarka chce dodatkowo pomóc Baremu. Mam nadzieję,że to będzie już koniec jakichkolwiek [problemów zdrowotnych. Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 MaDi napisał(a):Trzymam mocno kciuki w poniedziałek.Bardzo się cieszę,że lekarka chce dodatkowo pomóc Baremu. Mam nadzieję,że to będzie już koniec jakichkolwiek [problemów zdrowotnych. 4 stycznia to raczej wtorek :) Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Cantadorra napisał(a):4 stycznia to raczej wtorek :) Nie wiem dlaczego wymyśliłam,że to poniedziałek:niewiem: Quote
katarzyna09 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A ja pomyślalam,że to w środę:oops:Cichcem tu zaglądam;) Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No to trzymamy wszyscy kciuki, cały tydzien na wszelki wypadek. ( ja ostatnio tez jestem na bakier z kalendarzem):evil_lol::lol: Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 katarzyna09 napisał(a):A ja pomyślalam,że to w środę:oops:Cichcem tu zaglądam;) Czyli więcej tu zakręconych osób:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Trzymajcie kciuki, mamy stawić się jutro o 8.45. Bary jest już na głodniaka i mędzi, bo chce żarełko. Ale cóż, jak nie można, to nie można. Jutro dam znać, jak mały się czuje. Quote
Cantadorra Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Barutek wykąpany po raz drugi i nie dlatego, żeby pachniał na stole operacyjnym, ale przez tydziń miał wcierane w skórę na zadku jakieś specyfiki i po 7 dniach trzeba było go kąpnąć w hexadermie. Jest bardzo spokojny przy zabiegach pielęgnacyjnych. W sylwestra nieprzyzwoicie chrapał. Na strzały nie reagował. Na spacerze jak puszczali race, to je oszczekiwał, wyglądało to tak, jakby chciał zaatakować wroga, ale nie wyglądało to na lękowe zachowanie. Dzielny chłopak :) Quote
bros Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 kciuki zaciśnięte, Baruś to dla Twojego dobra................ Quote
Recommended Posts