Izoonka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Barry będzie nad morzem podziwiał śledzie na herbie miasta.......[/QUOTE] O kurcze, to czeka go dłuuuga podróż. Quote
Cantadorra Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Podobno w piątek, czekam na telefon z dokładnymi rozkładami pociągów. :) Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 W piątek o 8.50 powinni dotrzeć chwilę przed 18. Mam urwanie głowy jutro rano w sądzie pierwsza sprawa zagłodzonych psów ze Zdzisławic(pamiętacie?), a wieczorem mam chrzciny. Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Wiadomość dnia: Właściciel zrzekł się praw do Barego!:multi: Dziękuję Izoonka:loveu: Quote
muzzy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='MaDi']a wieczorem mam chrzciny.[/QUOTE] Chrzciny w czwartek? Fajnie :) [quote name='MaDi']Wiadomość dnia: Właściciel zrzekł się praw do Barego!:multi:[/QUOTE] Super, czyli będzie dużo łatwiej z ewentualnymi formalnościami. Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='muzzy']Chrzciny w czwartek? Fajnie :) Super, czyli będzie dużo łatwiej z ewentualnymi formalnościami.[/QUOTE] Tak w czwartek, ale impreza w sobotę:drink1: Bary wg. prawa jest już nasz:multi: Quote
panbazyl Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 no to nasze lubelskie psiaki morze zobaczą!!!! Quote
Cantadorra Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jak zrzekł się praw były właściciel, to można go ciachać? W styczniu byłby lżejszy :) Quote
bros Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 zapisuję sobie przystojniachę , będę obserwować watek :) Quote
Cantadorra Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='bros']zapisuję sobie przystojniachę , będę obserwować watek :)[/QUOTE] Fajnie, że wpadłaś :) Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Jak zrzekł się praw były właściciel, to można go ciachać? W styczniu byłby lżejszy :)[/QUOTE] Można a nawet trzeba:oops: Quote
Zbójini Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cantadorra a wizytę PA Dalowi koło Wejherowa byś zrobiła? Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='bros']zapisuję sobie przystojniachę , będę obserwować watek :)[/QUOTE] Zapraszamy serdecznie. Quote
IVV Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 MaDi ,to super ,ze chlopak juz pod waszymi skrzydlami !!!!! Quote
MaDi Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='IVV']MaDi ,to super ,ze chlopak juz pod waszymi skrzydlami !!!!![/QUOTE] Też się strasznie cieszę teraz powinno już być o wiele łatwiej. Quote
Izoonka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='MaDi']Wiadomość dnia: Właściciel zrzekł się praw do Barego!:multi: Dziękuję Izoonka:loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że dzięki temu Baremu będzie łatwiej z nowym domem :) Quote
Cantadorra Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Z Izoonką mamy kontakt, jakby co, to będę do niej dzwonić. Z Kasią, która go przywiezie już rozmawiałam. Martwi mnie tylko ta pogoda, u nas dzisiaj rano sypało, że dawno czegoś takiego nie widziałam. Oby pociągi nie miały opóźnień. Kasia się wykończy. Quote
Izoonka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No niestety pogoda może trochę utrudnić dojazd. Z tego co słyszałam to pociągi są trochę poopóźniane. Do tego zapowiadają opady śniegu. Kasia będzie miała ciężką podróż. Najlepiej jakby nie wracała tego samego dnia. Poza tym Bary nigdy pociągiem nie jeździł więc też jej może trochę podokuczać. Quote
bros Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 jej to będzie przeprawa - za Kasie w takim razie trzeba kciukasy zaciskać - oby oboje mieli spokój w drodze. Quote
MaDi Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='bros']jej to będzie przeprawa - za Kasie w takim razie trzeba kciukasy zaciskać - oby oboje mieli spokój w drodze.[/QUOTE] Trzymać trzeba i to mocno. Uciekam może zajrzę jeszcze wieczorem. Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Pojechali, Bary był bardzo podekscytowany, mam nadzieję,że nie narobi wstydu w pociągu. Wielki ukłon dla Amkasi za to,że podjęła się po raz kolejny tak dalekiej podróży. Kasia ma ze sobą książeczkę, wyniki oraz kropelki do uszu dla Barego. Jeśli cokolwiek będzie się działo( mam nadzieję,że nie) to jego wet. na pewno powie co robić. Został też zakropiony Advocate. Quote
Cantadorra Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to super, wszystko przygotowane, poslanie czeka. Teraz po jakieś miski skoczę do sklepu i czekamy :) Quote
MaDi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Cantadorra']No to super, wszystko przygotowane, poslanie czeka. Teraz po jakieś miski skoczę do sklepu i czekamy :)[/QUOTE] Tak jak prosiłaś dawałam mu przez ostatnie dni dodatek RC. Strasznie się martwię jak on się zaaklimatyzuje, czy się wszyscy dogadacie... musi być dobrze. Quote
Recommended Posts