muzzy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='MaDi']:roflt::roflt::roflt: No dobra bo nie wytrzymam Bary ma jeechać właśnie do Cantadory na DT:multi:[/QUOTE] To sobie psisko popodróżuje :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='IVV']to zbojini na nia naslij ;)[/QUOTE] Ze Zbójnim się znamy :) także mogę go przekręcić :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Bliżej niż Zbójni jest Daśka, choć i tak kawałek, bo Żukowo, ale jeszcze bliżej jest Katarzyna09 i Secia. Z miłą chęcią pogadam przy kawie, może i ciastko dam, jak będą miłe :) Quote
beka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Super ze go zabierasz:) A nie znasz jakiegoś onka co lubi koty? jest dom w Toruniu Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='beka']Super ze go zabierasz:) A nie znasz jakiegoś onka co lubi koty? jest dom w Toruniu[/QUOTE] Kurcze, nie pamiętam, ale to chyba właśnie Barry, ten z tego wątku, mieszkał z kotem. Proszę o potwierdzenie Izoonki i MaDi. Jeśli byłby dobry dom docelowy, to Barry mógłby jechać tam, bliżej. Ale to MaDi musi zdecydować. Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 W każdym razie miejsce DT u mnie na Barrego czeka, jakby co. Quote
LadyS Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jest tutaj trochę osób z Lublina - potrzebuję pomocy transportowej dla jamnika Cinka, który musi w sobotę wyjechać ze schroniska w Nowodworze, żeby dotrzeć do Lublina ok godziny 15 - pojedzie wówczas do DT! Ja jestem niezmotoryzowana, bardzo proszę o pomoc! Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 oooo Cantadorra jak cudnie!!!!! MaDi a tak się martwiłaś - super super!!!! :loveu: Quote
MaDi Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='malawaszka']oooo Cantadorra jak cudnie!!!!! MaDi a tak się martwiłaś - super super!!!! :loveu:[/QUOTE] Nawet nie wiecie jak się ciesze, biedak strasznie się nudzi w boksie. Podobno tolerował koty,ale dzisiaj dał dowód na to,że na pewno nie wszystkie. Jak wszystko pójdzie dobrze to w piątek wieczorem Amkasia przywiezie go do nowego DT. Quote
Zbójini Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cantadorra sama jeździ na wizyty PA. Dajcie sobie spokój:) Dal podobnież miał kota w domu Beka Quote
MaDi Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Zbójini']Cantadorra sama jeździ na wizyty PA. Dajcie sobie spokój:) Dal podobnież miał kota w domu Beka[/QUOTE] Wiemy, ale ja też chętnie w razie co zaproszę kogoś na kawę. Pewnie Kasia która z nim pojedzie zajrzy w odwiedziny czekając na powrotny pociąg. Quote
bela51 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 I dlaczego ja sie dowiaduje ostatnia ?:lol: Cantadora nie puscila pary , ze bierze Barego.:mad: Ale ma chłopina szczescie.:lol: Quote
Izoonka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Troszkę mnie nie było i proszę ile się dzieje. Owszem Bary jest wybredny i są koty, które nie przypadają mu do gustu. MaDi napisz w jaki sposób Bary pokazał, że nie wszystkie koty lubi? Cantadorra cieszę się, że u Ciebie ma szansę na DT. Ponieważ ja Was tu jeszcze nie za bardzo znam, to chciałam zapytać do jakiego miasta pojedzie Bary? Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Izoonka']Troszkę mnie nie było i proszę ile się dzieje. Owszem Bary jest wybredny i są koty, które nie przypadają mu do gustu. MaDi napisz w jaki sposób Bary pokazał, że nie wszystkie koty lubi? Cantadorra cieszę się, że u Ciebie ma szansę na DT. Ponieważ ja Was tu jeszcze nie za bardzo znam, to chciałam zapytać do jakiego miasta pojedzie Bary?[/QUOTE] Barry będzie nad morzem podziwiał śledzie na herbie miasta....... Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='bela51']I dlaczego ja sie dowiaduje ostatnia ?:lol: Cantadora nie puscila pary , ze bierze Barego.:mad: Ale ma chłopina szczescie.:lol:[/QUOTE] Bela, nie chciałam zapeszać, bo nie wiadomo było co z tego wyjdzie :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='MaDi']Wiemy, ale ja też chętnie w razie co zaproszę kogoś na kawę. Pewnie Kasia która z nim pojedzie zajrzy w odwiedziny czekając na powrotny pociąg.[/QUOTE] Kasia musi zjeść dobrą kolację, bo dziewczyna nie chce zostać na noc. Jak dla mnie to podróż powrotna w ten sam dzień do Lublina, to jakiś koszmar. Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Cantadorra']Barry będzie nad morzem podziwiał śledzie na herbie miasta.......[/QUOTE] .........................miasta Gdyni :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Zbójini']Cantadorra sama jeździ na wizyty PA. Dajcie sobie spokój:) Dal podobnież miał kota w domu Beka[/QUOTE] Byłoby super, gdyby Dal mógł jechać do domu. Mam nadzieję, że Zbójni zagadał z Beką. Quote
IVV Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 sprawdzcie ta Cantadorre:evil_lol: koniecznie:eviltong: tak Dal piekny i madry chlopak ,trzymam kciuki by cos z tej adopcji przez Beke wyszlo !!!:roll: Quote
evel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='MaDi']Nawet nie wiecie jak się ciesze, biedak strasznie się nudzi w boksie. Podobno tolerował koty,ale dzisiaj dał dowód na to,że na pewno nie wszystkie. Jak wszystko pójdzie dobrze to w piątek wieczorem Amkasia przywiezie go do nowego DT.[/QUOTE] MaDi, Kasia jedzie do Gdyni czy gdzie? Bo szukam transportu dla małej czekoladki do Gdańska... Pojawiła się opcja bezpłatnego transportu z Warszawy do Trójmiasta, ale jeszcze trzeba to dogadać, a dziewczyna odpowiedzialna za ten transport ma zapchaną skrzynkę i nie wiem jak się do niej dobić... Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='evel']MaDi, Kasia jedzie do Gdyni czy gdzie? Bo szukam transportu dla małej czekoladki do Gdańska... Pojawiła się opcja bezpłatnego transportu z Warszawy do Trójmiasta, ale jeszcze trzeba to dogadać, a dziewczyna odpowiedzialna za ten transport ma zapchaną skrzynkę i nie wiem jak się do niej dobić...[/QUOTE] Kasia jedzie do Gdyni. Bary chciał zjeść kota na szczęście musie nie udało. Zbieramy fundusze na bilet w sumie to około 150zł. może ktoś się dołoży? Quote
MaDi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Kasia musi zjeść dobrą kolację, bo dziewczyna nie chce zostać na noc. Jak dla mnie to podróż powrotna w ten sam dzień do Lublina, to jakiś koszmar.[/QUOTE] Kasia to prawdziwa twardzielka, sposób w jaki pomaga psom wzbudza we mnie ogromny podziw. Quote
evel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='MaDi']Kasia jedzie do Gdyni.[/QUOTE] Bo tak sobie myślałam, że może by podrzucić Barry'ego i czekoladkę do Warszawy i razem by pojechały do 3miasta? ;) Quote
bela51 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Od dzisiaj juz sie kreci bazarek dla Barego i Groma [url]http://www.dogomania.pl/threads/197839-Chanell-Arden-oraz-fajne-ciuchy-dla-ONkow-Barego-i-Groma-do-15.12.br[/url] Quote
Recommended Posts