Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaDi']:roflt::roflt::roflt:
No dobra bo nie wytrzymam Bary ma jeechać właśnie do Cantadory na DT:multi:[/QUOTE]
To sobie psisko popodróżuje :)

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bliżej niż Zbójni jest Daśka, choć i tak kawałek, bo Żukowo, ale jeszcze bliżej jest Katarzyna09 i Secia. Z miłą chęcią pogadam przy kawie, może i ciastko dam, jak będą miłe :)

Posted

[quote name='beka']Super ze go zabierasz:)
A nie znasz jakiegoś onka co lubi koty? jest dom w Toruniu[/QUOTE]
Kurcze, nie pamiętam, ale to chyba właśnie Barry, ten z tego wątku, mieszkał z kotem. Proszę o potwierdzenie Izoonki i MaDi. Jeśli byłby dobry dom docelowy, to Barry mógłby jechać tam, bliżej.
Ale to MaDi musi zdecydować.

Posted

Jest tutaj trochę osób z Lublina - potrzebuję pomocy transportowej dla jamnika Cinka, który musi w sobotę wyjechać ze schroniska w Nowodworze, żeby dotrzeć do Lublina ok godziny 15 - pojedzie wówczas do DT! Ja jestem niezmotoryzowana, bardzo proszę o pomoc!

Posted

[quote name='malawaszka']oooo Cantadorra jak cudnie!!!!! MaDi a tak się martwiłaś - super super!!!! :loveu:[/QUOTE]
Nawet nie wiecie jak się ciesze, biedak strasznie się nudzi w boksie.
Podobno tolerował koty,ale dzisiaj dał dowód na to,że na pewno nie wszystkie.
Jak wszystko pójdzie dobrze to w piątek wieczorem Amkasia przywiezie go do nowego DT.

Posted

[quote name='Zbójini']Cantadorra sama jeździ na wizyty PA. Dajcie sobie spokój:)
Dal podobnież miał kota w domu Beka[/QUOTE]
Wiemy, ale ja też chętnie w razie co zaproszę kogoś na kawę.
Pewnie Kasia która z nim pojedzie zajrzy w odwiedziny czekając na powrotny pociąg.

Posted

Troszkę mnie nie było i proszę ile się dzieje. Owszem Bary jest wybredny i są koty, które nie przypadają mu do gustu. MaDi napisz w jaki sposób Bary pokazał, że nie wszystkie koty lubi?
Cantadorra cieszę się, że u Ciebie ma szansę na DT. Ponieważ ja Was tu jeszcze nie za bardzo znam, to chciałam zapytać do jakiego miasta pojedzie Bary?

Posted

[quote name='Izoonka']Troszkę mnie nie było i proszę ile się dzieje. Owszem Bary jest wybredny i są koty, które nie przypadają mu do gustu. MaDi napisz w jaki sposób Bary pokazał, że nie wszystkie koty lubi?
Cantadorra cieszę się, że u Ciebie ma szansę na DT. Ponieważ ja Was tu jeszcze nie za bardzo znam, to chciałam zapytać do jakiego miasta pojedzie Bary?[/QUOTE]

Barry będzie nad morzem podziwiał śledzie na herbie miasta.......

Posted

[quote name='bela51']I dlaczego ja sie dowiaduje ostatnia ?:lol: Cantadora nie puscila pary , ze bierze Barego.:mad: Ale ma chłopina szczescie.:lol:[/QUOTE]

Bela, nie chciałam zapeszać, bo nie wiadomo było co z tego wyjdzie :)

Posted

[quote name='MaDi']Wiemy, ale ja też chętnie w razie co zaproszę kogoś na kawę.
Pewnie Kasia która z nim pojedzie zajrzy w odwiedziny czekając na powrotny pociąg.[/QUOTE]

Kasia musi zjeść dobrą kolację, bo dziewczyna nie chce zostać na noc. Jak dla mnie to podróż powrotna w ten sam dzień do Lublina, to jakiś koszmar.

Posted

[quote name='Zbójini']Cantadorra sama jeździ na wizyty PA. Dajcie sobie spokój:)
Dal podobnież miał kota w domu Beka[/QUOTE]

Byłoby super, gdyby Dal mógł jechać do domu. Mam nadzieję, że Zbójni zagadał z Beką.

Posted

sprawdzcie ta Cantadorre:evil_lol: koniecznie:eviltong:

tak Dal piekny i madry chlopak ,trzymam kciuki by cos z tej adopcji przez Beke wyszlo !!!:roll:

Posted

[quote name='MaDi']Nawet nie wiecie jak się ciesze, biedak strasznie się nudzi w boksie.
Podobno tolerował koty,ale dzisiaj dał dowód na to,że na pewno nie wszystkie.
Jak wszystko pójdzie dobrze to w piątek wieczorem Amkasia przywiezie go do nowego DT.[/QUOTE]

MaDi, Kasia jedzie do Gdyni czy gdzie? Bo szukam transportu dla małej czekoladki do Gdańska... Pojawiła się opcja bezpłatnego transportu z Warszawy do Trójmiasta, ale jeszcze trzeba to dogadać, a dziewczyna odpowiedzialna za ten transport ma zapchaną skrzynkę i nie wiem jak się do niej dobić...

Posted

[quote name='evel']MaDi, Kasia jedzie do Gdyni czy gdzie? Bo szukam transportu dla małej czekoladki do Gdańska... Pojawiła się opcja bezpłatnego transportu z Warszawy do Trójmiasta, ale jeszcze trzeba to dogadać, a dziewczyna odpowiedzialna za ten transport ma zapchaną skrzynkę i nie wiem jak się do niej dobić...[/QUOTE]
Kasia jedzie do Gdyni.
Bary chciał zjeść kota na szczęście musie nie udało.
Zbieramy fundusze na bilet w sumie to około 150zł. może ktoś się dołoży?

Posted

[quote name='Cantadorra']Kasia musi zjeść dobrą kolację, bo dziewczyna nie chce zostać na noc. Jak dla mnie to podróż powrotna w ten sam dzień do Lublina, to jakiś koszmar.[/QUOTE]
Kasia to prawdziwa twardzielka, sposób w jaki pomaga psom wzbudza we mnie ogromny podziw.

Posted

[quote name='MaDi']Kasia jedzie do Gdyni.[/QUOTE]

Bo tak sobie myślałam, że może by podrzucić Barry'ego i czekoladkę do Warszawy i razem by pojechały do 3miasta? ;)

Posted

Od dzisiaj juz sie kreci bazarek dla Barego i Groma
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197839-Chanell-Arden-oraz-fajne-ciuchy-dla-ONkow-Barego-i-Groma-do-15.12.br[/url]