Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zaraz po dzwonie po swoich wetach .......zdrowiej Barutku kochany !!!!!!!! Trzymam za Twoje zdrówko kciuki z całych sił i nie puszczę dopóki nie dowiem się że wszystko wróciło do normy. Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Klinika Molickich od lat nie sprowadza tego leku ale kojarzą .......Wróblewski postara się zdobyć dla mnie ten lek ....w ciągu godziny ma się zorientować i dać mi znać. Także czekam na telefon. Quote
Cantadorra Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Klinika Molickich od lat nie sprowadza tego leku ale kojarzą .......Wróblewski postara się zdobyć dla mnie ten lek ....w ciągu godziny ma się zorientować i dać mi znać. Także czekam na telefon.[/QUOTE] Bardzo Ci Martika dziękuję, bardzo :buzi: Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 rozsyłam po wątkach apel !!!!!!! Musimy jak najszybciej zdobyć ten lek !!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Lek już mamy i jutro z samego rana poleci poleconym priorytetem :) Bądź dzielny Barutku :* Quote
bela51 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Lek już mamy i jutro z samego rana poleci poleconym priorytetem :) Bądź dzielny Barutku :*[/QUOTE] Martika jestes wspaniała:loveu: Kocham Cie :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='bela51']Martika jestes wspaniała:loveu: Kocham Cie :loveu:[/QUOTE] Beluś kochana wiesz że jak tylko mogę to pomogę ;) najważniejsze żeby Barutek był zdrowy :* Quote
Cantadorra Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Dziękuję dziewczynki, jesteście kochane :) Musi być dobrze! Głęboko w to wierzę i cieszę się, że jesteście ze mną :) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kasiu jak się dzisiaj czuje Barotelli ? ;) Quote
katarzyna09 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kasiu ;),ja też zaglądam i czekam na dobre wiadomości. Quote
Cantadorra Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 No to Kasia już pisze :) Lepiej kochani, lepiej, nawet leży teraz na boku, co jest wielkim wyczynem! Nie wiem, jak wstanie, pewnie z wyciem z bólu, ale to pierwszy raz od ubiegłego piątku pozwolił sobie na taki luksus. Znowu wrócił apetyt i dziś zamerdał ogonem. Ma zaniki mięśniowe masakryczne, zrobiły się w parę dni na głowie i barkach, ale jedna dobra dusza powiedziała, że pomoże mi je odbudować. Jutro przychodzi akupunkturzystka, będziemy stymulować chłopczyka! Wierzę, że będzie dobrze. Quote
katarzyna09 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Tyle kciuków zaciśniętych,że na pewno będzie dobrze ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 będzie dobrze !!!! :) nie może byc inaczej :) Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 też zaglądam z nadzieją na jak najlepsze wieści ..... Quote
Cantadorra Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Martika, ponownie bardzo dziękuję za lek. Mam dług wdzięczności. Barunia oprócz leczenia standardowego ma akupunkturę. Jak zaczynaliśmy, to był to eksperyment. Teraz widzę wyraźnie, że mu pomaga. Boję się pisać, że idzie ku lepszemu, bo zaraz coś się stanie odwrotnego i nie będę wiedziała, jak to napisać. Bela doskonale wie, o czym piszę, gdyż jest ze mną w kontakcie telefonicznym i zamęczam ją naszymi wzlotami i upadkami, co mam nadzieję,nie nadwyręży jej cierpliwości. Dzisiaj kolejny przełom w funkcjonowaniu. Dużo lepiej się porusza i nie krzywi główki na lewą stronę a szczeka z płuc, a nie jak pudelek. Także trzymajcie dalej kciuki, idzie (chyba) ku lepszemu. Quote
bela51 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 NIe pisz prosze takich rzeczy, ze mnie zamęczasz. Bardzo przezywam kłopoty Barutka i wspólczuje Tobie, bo wiem jaki to stres. Z niecierpliwoscia codziennie czekam na relacje. Teraz zaczynam wierzyc ,ze wszystko w koncu będzie dobrze.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 To ja nadal zaciskam i NIE puszczam pocichutku narazie się ciesząc z poprawy :) :calus: Quote
Cantadorra Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ustabilizowany Barutek, bez bólu, z machającym ogonkiem pozdrawia wszystkie cioteczki, które trzymały kciuki za niego :) Dziękujemy bardzo:) Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Cantadorra']Ustabilizowany Barutek, bez bólu, z machającym ogonkiem pozdrawia wszystkie cioteczki, które trzymały kciuki za niego :) Dziękujemy bardzo:)[/QUOTE] Boże !!!!! Kamień z serca :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Brawo Barutku :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Cantadorra Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Boże !!!!! Kamień z serca :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Brawo Barutku :multi::loveu::multi::loveu:[/QUOTE] Dla cioci Martiki specjalny mokry buziak :) Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Cantadorra']Dla cioci Martiki specjalny mokry buziak :)[/QUOTE] Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='bela51']Ja tez poprosze :lol:[/QUOTE] Kolejny buziak leci do cioci Izy :) Kocurku, dziękuję, że zaglądasz do mojego misia :) Quote
Recommended Posts