Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Bardzo fajnie Ci to wyszło :)

[quote name='Molowe']Dotka wygląda b. ładnie jest super jak na pierwszy raz :loveu:

[quote name='chi23']Fajnie wyszło:cool3:
Dziekuję:) to dobrze że wyszło
Tutaj lepiej widać jeszcze ciałko;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']ładnie wyszło.:loveu:
Dzięki :loveu:
[quote name='A&L']Ładnie wyszło :) Zdjęcia doślę koło wtorku, bo teraz nie mam czasu... Czekam na październik ;)
ok:)
Dziękuje:)
[quote name='Talucha']Bardzo ładnie jak na pierwszy raz :)
No to sie ciesze :)

A co do szelek to zamawiam norwegi (szelki norweskie) z Dogstyle chyba znacie tą firme, tasiemki juą wybrałam bedzie 2,5cm fioletowy podkład i liski + eko turkusowe na przednim pasku:)
O takie połączenie ;)

ładne ? do tego zamówie jeszcze jakąś świateczną obrózke :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ładne:lol: szkoda, że nie byłaś na pm.:([/QUOTE]
hehe no to takie zamówie :) no szkoda :(
[quote name='kaskaSz']dogstyle mi też chodzi po głowie, mają świetne wzory![/QUOTE]
no tez mi sie podoba, i te tasiemki, jak np: liski na któe dawno już poluje, podoba mi sie jeszcze tasiemka w trampki ale tą tasiemke ma Activdog a jest drozszy...

Guest Fusiafusia
Posted

Siemaa:D
Doti jak zawsze cudo!! :loveu:
Dawno się tu nie było :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Nie popadnę nie ma takiej możliwości. Justysiu bardzo dobrze wyszlo. Mnie na podstawie zdjęc trudno coś powiedzieć jedynie bym ściela jeszcze troche głowe by dlużej sie utrzymala w ładzie:)[/QUOTE]
to dobrze :) dziś już poprawiłam:) głowa mniejsza jeszcze troche wyskubałam do łysości:diabloti: i doopke ogoliłam
[quote name='Kasi i Lena']Ślicznie Dotka wygląda. Najbardziej mi się gładka szyjka podoba:loveu:[/QUOTE]
O tak gładka cienka szyjka :loveu:
[quote name='Silky123']te obroże są wspaniałe ! Pomyślę o jakiejś na święta. ;p
Cieszę się, że już Twoja "depresja" minęła. ;p
Ślicznie wytrymowałaś Doti. :D[/QUOTE]
No ja jutro bede mierzyć Dot do szelek :D
Dziękuję :)
[quote name='cockermaister']Śliczna Doti :loveu::loveu::loveu::loveu:

zapraszam do nas na nowe foteczki :cool3::lol:[/QUOTE]
:loveu:
oglądałam tylko nie pisalam nic:P
[quote name='Ola & Kajtek']Siemaa:D
Doti jak zawsze cudo!! :loveu:
Dawno się tu nie było :oops: :evil_lol:[/QUOTE]
Dziękujemy;)
własnie.. :mad:
[quote name='Aleksandra95']ja chce jeszcze fotek trochę ! :)[/QUOTE]
Jutro wcześniej wstane:P to pójdę na spacerek i wezme aparat moze bedzie jasno i coś wyjdzie :) z tych zdjęć:)

więc zdjęcia jutro ;)

Posted

czytałam właśnie Twoją notkę na blogu:) powiem Ci, że też jakiś czas miałam mały kryzys, nie robiłam nic nowego, nic nie ćwiczyłam, liczyłam tylko na to, że Etna wybiega się z innymi psami ;) ale kiedy oglądam różne filmiki, zwłaszcza ze sztuczkami, to popycha mnie do działania... przemyślałam sobie, co robiłam nie tak: byłam za bardzo nerwowa, sesja kończyła się kłótnią ;) z psem, pogryzionymi rękami, frustracją. byłam zbyt niecierpliwa, chciałam mieć efekty już, a w rezultacie nie miałam żadnych. teraz dałam sobie i psu na luz, jak wychodzi to super, nawet każdy mały krok do przodu, a jak coś jest źle, to macham ręką i robię jeszcze raz. więcej myślenia, mniej nerwów i... okazuje się, że pies jest znacznie zdolniejszy ;)
nie wiem, ile umie Doti, ale na pewno może się uczyć mnóstwa innych rzeczy! próbujcie :) to, że nie możesz iść teraz na agi, nie znaczy, że nie możesz ćwiczyć sztuczek i np ułożyć układ do tańca z psem... :) powodzenia :) bo uważam, że fajnie razem pracujecie i że dobrze Wam idzie

Posted

O fajnie że odwiedzasz bloga :)
własnie identycznie jak Ty miałam, byłam bardzo niecierpliwa, i moze Dot mnie nie gryzła ale ja zawsze byłam na nią zdenerwowana, a ona tak naprawde nie wiedziała co zrobiła źle, widze teraz że przez to była do mnie zniechęcona, ale jak zaczełam ją mocno chwalić i cieszyć sie razem z nią to zupełnie co innego:) Dzisiaj wzielam zółty ser i Dot miała wielką radoche z targetowania słownika :P
Szczerze nie zastanwialam sie nad tańcem z psem... ale może być ciekawy tylko.... czy tam przypadkiem nie opiera sie to na róznych "rewolucjach" powietrznych:P bo ja szukam czegoś gdzie głównej roli nie gra skakanie i odbijanie sie bo to dla Doti po prostu nie takie łatwe;) ona moze za to robić obroty :D

Ostanio nauczyłam jej ... to chyba nie sztuczka ale czegoś takiego że idzie stoi pomiedzy moimi nogami i idziemy albo w przód albo w tył :) no i zastrzymuje sie i siada na komende :)
Próbuje ogarnąć jak nauczyć slalomu tyłem :)
a sztuczki... no imiemy
siad
leżec
stań
touch
zdechł pies
przewrót
kółeczko
głos
back
hop przez przeszkode, ręce, plecy, noge, ramię, na mnie (wskok w ręce)
zostań
szukaj
bierz
puść
wstydź się
łapa
proś
sla (slalom)
noga
daj buzi
nos
ciągnij
ukłon

no chyba to tyle... nie jest tego moze wiele ale to i tak myśle sporo jak na mnie:P i Dotke :) która duzo jeszcze sie mam nadzieje nauczy :)

Posted

umiecie całkiem sporo :) skakanie to jest we frisbee, w tańcu nie :) mi się np ten występ podoba:

[video=youtube;xZNtiqK2wPM]http://www.youtube.com/watch?v=xZNtiqK2wPM[/video]

pooglądaj sobie, może Cię coś zainspiruje :)