Kasi i Lena Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Śliczne fotki. Takie wyraziste:) Quote
Pieseczkowo Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ty ciągle zmieniasz nazwy galerii a ja sie gubię :P Quote
Guest papillonek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pieseczkowo napisał(a):Ty ciągle zmieniasz nazwy galerii a ja sie gubię :P Nie było mnie cały dzien,ale chyba ostatnio była galeria wiosennej westki Doti,a teraz White Gellery...Co pół roku to nie tak ciągle... Quote
Yuveza Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):śliczna Dotka :) Kasi i Lena napisał(a):Śliczne fotki. Takie wyraziste:) papillonek napisał(a):Pięknie :) :) Pieseczkowo napisał(a):Ty ciągle zmieniasz nazwy galerii a ja sie gubię :P a skąd nie zmieniam często dopiero.. 3 raz chyba, no ale wiosny już jakby niema:P papillonek napisał(a):Nie było mnie cały dzien,ale chyba ostatnio była galeria wiosennej westki Doti,a teraz White Gellery...Co pół roku to nie tak ciągle... dokładnie:) nie mialam pomyslu na tytul Quote
rashelek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 I sprawdza się, że jednak dobry sprzęt poprawia jakość zdjęć. Te cyfrówkowe nie mają takich kolorów i ostrości. Teraz na Dotkę patrzy się jeszcze przyjemniej :loveu: Quote
A&L Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Super zdjęcia i fajne miejsce na spacery ;) Zapraszam do nas na nowe zdjęcia :) Quote
awede Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przepiękna ! Już dorosła, moja jeszcze maleńka ! Ale naprawdę urocza psina ! Quote
Yuveza Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 rashelek napisał(a):I sprawdza się, że jednak dobry sprzęt poprawia jakość zdjęć. Te cyfrówkowe nie mają takich kolorów i ostrości. Teraz na Dotkę patrzy się jeszcze przyjemniej :loveu: Też tak uważam, wiadomo że najlepszym sprzętem można zrobić zdjęcie nie najlepsze ale i tak bedzie lepsze niż te robione kompaktem (cyfrówką) A tutaj mam duzo mozliwości, a pozatym chcialam leszy za:) a na razie te zdjęcia wiem że są jeszcze "zwykłe" ale jak na pstryki to ok:) A&L napisał(a):Super zdjęcia i fajne miejsce na spacery ;) Zapraszam do nas na nowe zdjęcia :) :) Pieseczkowo napisał(a):Dla mnie to często :P e tam!:P wiosna nie pasdowala a teraz jest uniwersalny Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Rob wiecej zdjec z pozycji psa a nie z gory a beda duzo fajniejsze :) czyli w przypadku malych psow, kleczysz albo nawet sie kladziesz na trawie :) Quote
Yuveza Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 awede napisał(a):Przepiękna ! Już dorosła, moja jeszcze maleńka ! Ale naprawdę urocza psina ! Przegapiłam post;) tak już dorosła już 2 latka:D dziekujemy:) deer_1987 napisał(a):Rob wiecej zdjec z pozycji psa a nie z gory a beda duzo fajniejsze :) czyli w przypadku malych psow, kleczysz albo nawet sie kladziesz na trawie :) tak tak wiem to był pierwszy wypad do lasu ze sprzetem :P mam nowe zdjecia :) Quote
wiki4 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 westie_justa napisał(a): tak tak wiem to był pierwszy wypad do lasu ze sprzetem :P mam nowe zdjecia :) To wstaw :D:D Quote
Yuveza Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 ładuja sie a kogo ja tu widze ;> Quote
wiki4 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 westie_justa napisał(a):ładuja sie a kogo ja tu widze ;> Cały czas jestem na bieżąco :D Quote
Yuveza Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 A jutro na trymowanko:D bo chyba sami widzicie jak Dot wyglada :P Quote
Pieseczkowo Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 W sumie to nie wyglada tak straszliwie,ale zawsze zadziwia mnie fakt czemu jej włosy na uszach odrastaja tak,ze wyglada to jakby zjadły je myszy :P Quote
Yuveza Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 jak to zjadały:P? przecież nie sa jakieś wyskubane:P ja sie nie ruszalam do uszu odrosły po prostu:P Quote
Guest papillonek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 No ładniutkie te fotki teraz ;) Quote
Molowe Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 fotki fajniutkie http://img560.imageshack.us/img560/3/dsc06592cl.jpg to zdjęcie jest przesłodkie:loveu: Quote
Recommended Posts