Yuveza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dziękuję za pomoc:D czyli wygrał 1 i 2 :eviltong: to na razie zostawie 1 a potem sobie zmienie:P Zdjęcia a poprzedniej stronie! Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No bardzo duży ogród. :) fajnie się ganiała. :) pewnie zmęczona była.:loveu: Quote
Yuveza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Oooo ona była zmęczona po tym jak przebiegła w tą i z powrotem:eviltong: i już jej sie nie chciało:P Quote
Yuveza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Super!!:D:D:o tylko chyba uszka za małe, ale ogólnie bardzo fajnie:D! Quote
Misia&Ruby Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 http://img836.imageshack.us/img836/5759/cukierokowynapis.jpg ten jest śliczny:) Quote
kaskaSz Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ale psiaki miały ogród do biegania, świetnie! Rysunek przepiękny! Quote
cockermaister Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ale się Doti wybiegała :cool3: zapraszam do nas na fotki Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Świetne fotki, Doti wygląda na szczęśliwą, że się tak wybiegała :) Quote
Yuveza Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 A&L była bardzo zmęczona:P cały czas lezała przeszła w tą i spowrotem i miała dość:P Metheora to ogród znajomych;) też taki bym chciała:evil_lol: dzięki;) oczywiście że moze taki być^^na stronce jest napisane co do zamówień;) jeszcze póki co moge go wykonac szybciej bo w sodku szkoły to bedzie gorzej z czasem;) A&L i co z tym kalendarzem:diabloti:? Quote
A&L Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A co z banerem? :diabloti: Co do kalendarza, to chciałabym żeby były w nim jakieś ładne zdjęcia, a do tego potrzebuje aparatu, a ja zgubiłam ładowarkę, jak siostra do mnie przyjedzie, to wtedy porobię. Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że będzie to troszkę tańsze i chyba będę zamawiać dopiero na 2012 rok. Tylko teraz tak sobie myślę, że fajne by było jakby Lena stała się już w pełni westem (wiesz chodzi o fryzurkę i budowę) i wtedy zamówię. Czyli jakoś pod koniec roku, chociaż wtedy i tak pewnie jeszcze nie będzie wyglądać jak dorosły weścik, ale będzie bliżej niż dalej ;) Tylko teraz mi powiedz, wolałabyś żebym Ci powiedzmy w grudniu wysłała całość czy może wysyłać Ci co jakiś czas jakieś zdjęcia i będziesz sobie powoli robić? Powiedzmy wysłałabym Ci w najbliższym czasie kilka zdjęć wakacyjnych i zrobiłabyć z tego np. czerwiec, lipiec, sierpień, a jak przyjdzie zimna, to porobię jakieś śniegowe zdjęcia i zrobisz z tego styczeń, luty, grudzień? Quote
Yuveza Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 A&L napisał(a):A co z banerem? :diabloti: Co do kalendarza, to chciałabym żeby były w nim jakieś ładne zdjęcia, a do tego potrzebuje aparatu, a ja zgubiłam ładowarkę, jak siostra do mnie przyjedzie, to wtedy porobię. Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że będzie to troszkę tańsze i chyba będę zamawiać dopiero na 2012 rok. Tylko teraz tak sobie myślę, że fajne by było jakby Lena stała się już w pełni westem (wiesz chodzi o fryzurkę i budowę) i wtedy zamówię. Czyli jakoś pod koniec roku, chociaż wtedy i tak pewnie jeszcze nie będzie wyglądać jak dorosły weścik, ale będzie bliżej niż dalej ;) Tylko teraz mi powiedz, wolałabyś żebym Ci powiedzmy w grudniu wysłała całość czy może wysyłać Ci co jakiś czas jakieś zdjęcia i będziesz sobie powoli robić? Powiedzmy wysłałabym Ci w najbliższym czasie kilka zdjęć wakacyjnych i zrobiłabyć z tego np. czerwiec, lipiec, sierpień, a jak przyjdzie zimna, to porobię jakieś śniegowe zdjęcia i zrobisz z tego styczeń, luty, grudzień? Wiesz tez myslałam że bedzie taniej ale niestety druk nie jest tani a jest to druk na papierze kredowym grubym;) plus złączenie kalendarza, kalendarz 1-stronny w formacie a3 jest tańszy tyle że wydruk droższy;) No 2012, chyba nie chciałas zamawiać na 2011:roll: bo sie troche nie opłaca, a tez ja nie zrobie całego kalendarza w jeden dzień;) więc własnie jeśli ktoś chce kalendarz na 2012 to ja teraz mając dane i zdjęcia na 2012 go zrobie;) więc jak bedziesz miała zdjęcia to wyslij mi wiadomość na e-mail;) Quote
rashelek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ale Dotka miała ogród do biegania, pozazdrościć :loveu: Ale pewnie i tak najlepiej jej w domu! :D Quote
A&L Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No ja myślałam żeby zamówić też na ten rok :P Spoko, jak będę miała "materiały" to Ci wyślę, ale uprzedzam - mogę być wymagająca :P A w międzyczasie proszę o banerek :D Quote
Vesper Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dawno mnie nie było- Justynka, co do banerków, stanowczo nr 2!!! Pięknie Ci Metheora namalowała Dotkę- normalnie podkradnę sobie to chociaż xero będę miała- zgadzasz się? Ja też mam od Metheory portret cziłek- w poniedziałek idę go oprawić za szkłem- uwielbiam takie pamiątki :loveu: a tu dodatkowo najprawdziwsza sztuka... Aha, Koka czeka na odwiedziny ;). Zdjęcia już dodane... No i chciałabym się pochwalić że dwa dni temu urodziła się mała szynszyla- 90% że to chłopaczek. Być może zostanie u mnie, ale to nic pewnego... Zdjęcia maluszka wstawię dziś na wątku cziłek. Quote
A&L Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kochana wysłałam Ci maila ze zdjęciami i instrukcją :D Co tutaj tak cicho?! Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 arielka186 napisał(a): No i chciałabym się pochwalić że dwa dni temu urodziła się mała szynszyla- 90% że to chłopaczek. Być może zostanie u mnie, ale to nic pewnego... Zdjęcia maluszka wstawię dziś na wątku cziłek. Arielko Ty masz szylaki? może chciałabyś jednego dorosłego chłopca? musimy oddać :-( Quote
cockermaister Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Buuuu... gdzie się podziwacie ?? Quote
Yuveza Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Jesteśmy tu:P nie mam nowych zdjęc ostatnio nie robiłam.. Moze za tydzień będą zdjecia z Pól Mokotowskich jak uda mi sie tam pojechać;) Quote
Aleksa. Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 westie_justa napisał(a):Jesteśmy tu:P nie mam nowych zdjęc ostatnio nie robiłam.. Moze za tydzień będą zdjecia z Pól Mokotowskich jak uda mi sie tam pojechać;) oo będziesz ?? :):) Quote
motyleqq Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Aleksandra95 napisał(a):oo będziesz ?? :):) a co jest za tydzień na Polach? Quote
Recommended Posts