Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czekam na banerek :) Jak możesz to podlinkuj od razu, bo nie umiem :P I na kalendarze czekam jeszcze bardziej :multi: Od razu zamawiam taki w dużym formacie do końca roku! Mam nadzieję, że jestem pierwsza w kolejce hahaha :eviltong:
A na następny rok taki przewracany, albo ze 2, bo pewnie moja mama też będzie chciała. I może dodatkowo w dużym formacie... Ale to się zobaczy :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ok, to sorki. :( :D

Za co sorki:eviltong:
A&L napisał(a):
To czekam na banerek :) Jak możesz to podlinkuj od razu, bo nie umiem :P I na kalendarze czekam jeszcze bardziej :multi: Od razu zamawiam taki w dużym formacie do końca roku! Mam nadzieję, że jestem pierwsza w kolejce hahaha :eviltong:
A na następny rok taki przewracany, albo ze 2, bo pewnie moja mama też będzie chciała. I może dodatkowo w dużym formacie... Ale to się zobaczy :)

ok;)
Jejjj jak będziecie tak zamawiac to chyba zaraz kupie sobie dom z basenem :eviltong:
tak jesteś chyba pierwsza:P Wstawie cennik na stronke (link w podpisie) i zobaczymy czy zamówisz:P jakby co to od razu wyslij e-maila;) to już zaczne robić:eviltong:
a duzy format to A3 jednostronny czyli 12 miesięcy na jednej wielkiej kartce;) tylko ze wydruk droższy;) ale to zaraz będzie na stronce;) Ale też na rok 2012 chyba nie?:D
Aleksandra95 napisał(a):
Justyna będzie zarabiać na obóz kalendarzami. :loveu:

Tak:diabloti: od razu na 2:eviltong: najpierw zbieram na kursy:p obóz funduja rodzice:eviltong:

Posted

[quote name='westie_justa']Bardzo mi miło:o:oops: :loveu::D
tak poza ładna;) tło mogłoby być bardziej gładkie a do zdjecia też sie przyczepie:P
ale dziękujemy :loveu:

O jejku, czepiamy się? :diabloti:
- nienaturalne kolory (zbyt zimne, niebieskie, Dotka nie jest śnieżnobiała)
- pogniecione prześcieradło
- lepiej by było z mniejszą głębią ostrości - rozmyte tło i pierwszy plan - ostrość tylko na psa

2 minuty roboty:

;)

[SIZE="1"]PS. Tak to jest jak zamiast samego "dziękuję" zaczyna "nieee no, mogłabym się przyczepić" itp :diabloti:

Guest papillonek
Posted

Ja też,ale na moje potrzeby starczy :) mam w domu jeszcze Kodaka dobrego i czasami używam,ale wolę moją małą cyfrówkę ,bo jest bardziej poręczna niż taki kloc ;)

Guest papillonek
Posted

No to szukaj,szukaj...
U nas filmik będzie za 15 %