Misia&Ruby Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='westie_justa'] To ma być avatarek taki mały z główką spanielka?:) cos wykombinuje;)[/QUOTE] Tak, tak :) Quote
Vesper Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Justynka- ostatnio zainteresowałam się fotografią- i mam trochę zdjęć borderów- podesłać Ci je? Z linii sportowej- pies, suka i na dokładkę dalmatyńczyk :lol: Tylko jeden warunek: żadnych zachwytów w stylu "to ja chcę bordera":angryy:- bo Gudzinkom powiem:mad:... Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 możesz podesłać:D spokjnie gudzinki sie nie obrazą:diabloti: zaraz zdjęcia:D! Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [SIZE="5"][FONT="Palatino Linotype"]Wczoraj byłam na wrzosowisku, wiec dam zdjęcia:D dziś też tam byłam przed chwilą wróciłyśmy i też mam zdjęcia więc będzie duużo fotek, najpierw wczorajsze Wrzosowisko!:D[/FONT] Prawda ze to wyglada na super miejsce:D? Jest super.. tylko szkoda że naokoło jest syf...ale ogólnie to wygląda fajnie, moze spróbujemy tam poćwiczyc;) I Dotka na naszym kochanym wrzosowisku:loveu: Quote
kaskaSz Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jak już wszystkie zakwitnął to będzie przepięknie. Będziesz miała pole do popisu z fotkami! Quote
wiki4 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Jaka ładna ta obróżka :loveu: I Dotka oczywiście też :loveu: Mogę zgapić od Ciebie to pudełko na akcesoria? ;) Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='wiki4']Jaka ładna ta obróżka :loveu: I Dotka oczywiście też :loveu: Mogę zgapić od Ciebie to pudełko na akcesoria? ;)[/QUOTE] Dziękujemy:D mi tez sie bardzo podoba:D tamto.. czarne obklejone?:eviltong:?jasne raz mi sie nudziło i poobklejałam:P ale teraz mi sie rozwaliło i chyba zrobię nowe:D [quote name='papillonek']Pięknie jej w fiolecie :D[/QUOTE] Dziękuje:loveu: to musze jej kupić jakąs fioletową obrózke:loveu: ostatnio widziałam takie piękne szelki trixie w sklepie trixie glamour tylko ze 30zł jakbym miała troche kasy to bym kupiła:loveu: ewentualnie kupie taką obroze:) Quote
Guest papillonek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A podlinkowałabyś mi kolejny banerek? Spodobało mi się robienie :) Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 tak dawaj na pw;) Ooojeszcze kolejna grafika sie otworzy:D Quote
Kasi i Lena Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Hilton ma fioletowy wzorek w romby http://sferapupila.pl/pl/p/Hilton-Obroza-Tasma-Romby-Dla-PsaKota/3016 Ciekawa jestem jak on na żywo wygląda. Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 nie widziałam takiej.. ale srednio mi sie podoba:P Marta ma fajna tasme w romby fioletową:D Mi sie od dawna podobaja te obroże:loveu: tylko cena... ale są piękne Quote
Kasi i Lena Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A bo to obroże Flexi, pasują do tych smyczy kolorowych. Cena trochę duża. Quote
Vesper Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='westie_justa']możesz podesłać:D spokjnie gudzinki sie nie obrazą:diabloti: zaraz zdjęcia:D! Zaraz będą- tylko załaduję przez Tinypic...;) edit: I oto są: [SIZE="1"]fot.Beata B-B [SIZE="1"]fot.Beata B-B [SIZE="1"]fot.Beata B-B [SIZE="1"]fot.Beata B-B [SIZE="1"]fot.Beata B-B Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Kasi i Lena']A bo to obroże Flexi, pasują do tych smyczy kolorowych. Cena trochę duża.[/QUOTE] No tak:D to jest sumer time ten sam co też automatyczne są:D onenie są tanie ale śliczne [quote name='arielka186']Zaraz będą- tylko załaduję przez Tinypic...;)[/QUOTE] czekam:) Quote
Vesper Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 He he, mój Paco ma też obrożę tej firmy:D Kupiona w Kakadu...;) Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 myslałam ze na pw;)_ ale dzięki:D a to te bordery tamtej babki? czekoladka piękna:loveu: tylko ma jakoś mało włosów... Paco ma obroze flexi?.. Quote
Guest papillonek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja mam chyba jedna z tych kolorowych smyczy fioletową,chyba że to inne ;) Edit:nie ja mam podstawową tą z flexi a to jest droższa seria summertime ale te obroże są jeszcze droższe od tych smyczy :lol: Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Tak Ty masz flexi:D ale sumertime to takie;) mi sie podobają jeszcze te:loveu: Flexi fashion Hawaii:loveu: Dominika kupiła taką pomarańczową:D Quote
Recommended Posts