Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynka- ostatnio zainteresowałam się fotografią- i mam trochę zdjęć borderów- podesłać Ci je? Z linii sportowej- pies, suka i na dokładkę dalmatyńczyk :lol: Tylko jeden warunek: żadnych zachwytów w stylu "to ja chcę bordera":angryy:- bo Gudzinkom powiem:mad:...

Posted

[SIZE="5"][FONT="Palatino Linotype"]Wczoraj byłam na wrzosowisku, wiec dam zdjęcia:D dziś też tam byłam przed chwilą wróciłyśmy i też mam zdjęcia więc będzie duużo fotek, najpierw wczorajsze
Wrzosowisko!:D[/FONT]

Prawda ze to wyglada na super miejsce:D? Jest super.. tylko szkoda że naokoło jest syf...ale ogólnie to wygląda fajnie, moze spróbujemy tam poćwiczyc;)

I Dotka na naszym kochanym wrzosowisku:loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Jaka ładna ta obróżka :loveu: I Dotka oczywiście też :loveu:
Mogę zgapić od Ciebie to pudełko na akcesoria? ;)[/QUOTE]
Dziękujemy:D mi tez sie bardzo podoba:D
tamto.. czarne obklejone?:eviltong:?jasne raz mi sie nudziło i poobklejałam:P ale teraz mi sie rozwaliło i chyba zrobię nowe:D
[quote name='papillonek']Pięknie jej w fiolecie :D[/QUOTE]
Dziękuje:loveu:
to musze jej kupić jakąs fioletową obrózke:loveu: ostatnio widziałam takie piękne szelki trixie w sklepie trixie glamour tylko ze 30zł jakbym miała troche kasy to bym kupiła:loveu: ewentualnie kupie taką obroze:)

Guest papillonek
Posted

A podlinkowałabyś mi kolejny banerek?
Spodobało mi się robienie :)

Posted

nie widziałam takiej.. ale srednio mi sie podoba:P Marta ma fajna tasme w romby fioletową:D
Mi sie od dawna podobaja te obroże:loveu:

tylko cena... ale są piękne

Posted

[quote name='westie_justa']możesz podesłać:D spokjnie gudzinki sie nie obrazą:diabloti:

zaraz zdjęcia:D!
Zaraz będą- tylko załaduję przez Tinypic...;)

edit: I oto są:

[SIZE="1"]fot.Beata B-B

[SIZE="1"]fot.Beata B-B

[SIZE="1"]fot.Beata B-B

[SIZE="1"]fot.Beata B-B

[SIZE="1"]fot.Beata B-B

Posted

[quote name='Kasi i Lena']A bo to obroże Flexi, pasują do tych smyczy kolorowych. Cena trochę duża.[/QUOTE]
No tak:D to jest sumer time ten sam co też automatyczne są:D onenie są tanie ale śliczne
[quote name='arielka186']Zaraz będą- tylko załaduję przez Tinypic...;)[/QUOTE]
czekam:)

Guest papillonek
Posted

Ja mam chyba jedna z tych kolorowych smyczy fioletową,chyba że to inne ;)
Edit:nie ja mam podstawową tą z flexi a to jest droższa seria summertime ale te obroże są jeszcze droższe od tych smyczy :lol: