Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie dziś zrobiłam z kurzej piersi, kroję na bardzo cienkie paski(wtedy się szybciej suszy) i do piekarnika na niską temp, tak z 50 stopni. w sumie nie wiem, ile to trwa, ale widać, jak jest wysuszone już :D i potem łamię na mniejsze kawałki, żeby łatwiej było nagradzać :) psy to uwielbiają, dziś jeden uwiesił mi się tyłka, bo miałam to mięso w tylnej kieszeni :D
ogólnie nie polecam mięsa tłustego, bo beznadziejnie długo się suszy, piersi są dobre do tego :)
a i nie kładę na blachę, tylko na kratkę co jest w piekarniku, wtedy się suszy z każdej strony. i piekarnik lekko uchylony :)

Posted

[quote name='westie_justa']To super! dzieki:D jutro moze zrobię bo te ciasteczka są zbyt kaloryczne :P i nudne (takie kupowane)
[/QUOTE]

dziś Etna pod moją nieobecność wzięła całe pudełko smakołyków-suszone mięso i ciasteczka mojej roboty-i pożarła zamiast śniadania:angryy:

Posted

[quote name='westie_justa']ja akurat mięsa drobiowego mam pod dostatkiem:evil_lol: i myslałam żeby s piersi nakroć kawałeczków i do piekarnika(?)[/QUOTE]
Takie beda na pewno lepsza nagroda niz suche smaki z zoologa :D ja co prawda czesciej gotuje niz w piekarniku :)

Guest papillonek
Posted

My te jedziemy na kupowanych ,a Dotka piękna jak w rzeczywistości zaraziłaś mnie filmikami :D

Posted

Ja jej dawałam tak to na narody ciasteczka kostki na wage ale one sie szybko nudzą;) a takie mięsko mniam:evil_lol:

Paula dziękujemy:D no to do roboty i filmik nagywać:diabloti:

Guest papillonek
Posted

Ok mam trzy ale imageshack ich nie widzi :/

Guest papillonek
Posted

A ja chętnie wstawię ;) spróbuje zrobić konto ;)

Guest papillonek
Posted

Omg prędkość światła dosłownie już 13 % :lol:

Posted

[quote name='Collie']zarażanie filmikami idzie dalej i rozprzestrzenia się :D[/QUOTE]
Haha tak:evil_lol:
[quote name='papillonek']Omg prędkość światła dosłownie już 13 % :lol:[/QUOTE]
ja też tak miałam nawet gorzej;) ale jak sie skonwertuje film na format flash to leci szybko;)

Guest papillonek
Posted

Już 27 % czekamy ,czekamy a filmik krótki zaledwie 4 sztuczki (chyba przez plecy,touch-dotknij,obrót i zdechł -co trochę trwa ,ale nie tyle żeby godzinę przesyłać !) :placz:

Posted

a w jakim formacie masz film.. avi? możesz pobrac bezpłatny kenwertor do filmów;) i tam sie szybko konwertuje na format flash znaczy trzeba tak ustawic;) i wtedy filmik idzie w 5 minut;)