motyleqq Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jako że dziś nasuszyłam mięsa i napiekłam psich ciasteczek, to jutro weźmiemy się do roboty:D Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 No:D! a własnie jak robisz te suszone miesko? bo to by było dobre na nauke.. ale ja nie wiem jak... do piekarnika? Quote
barberry Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='motyleqq']jako że dziś nasuszyłam mięsa[/QUOTE] Jak to robisz? :D i jakie mięso wybierasz? Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 ja akurat mięsa drobiowego mam pod dostatkiem:evil_lol: i myslałam żeby s piersi nakroć kawałeczków i do piekarnika(?) Quote
motyleqq Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 no właśnie dziś zrobiłam z kurzej piersi, kroję na bardzo cienkie paski(wtedy się szybciej suszy) i do piekarnika na niską temp, tak z 50 stopni. w sumie nie wiem, ile to trwa, ale widać, jak jest wysuszone już :D i potem łamię na mniejsze kawałki, żeby łatwiej było nagradzać :) psy to uwielbiają, dziś jeden uwiesił mi się tyłka, bo miałam to mięso w tylnej kieszeni :D ogólnie nie polecam mięsa tłustego, bo beznadziejnie długo się suszy, piersi są dobre do tego :) a i nie kładę na blachę, tylko na kratkę co jest w piekarniku, wtedy się suszy z każdej strony. i piekarnik lekko uchylony :) Quote
barberry Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 O, dzięki! Świetny pomysł na zdrowy przysmak :D Na pewno wypróbuję :D Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 To super! dzieki:D jutro moze zrobię bo te ciasteczka są zbyt kaloryczne :P i nudne (takie kupowane) a ja skończyłam moją AGILITOWĄ DOTKe:D Quote
Pieseczkowo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Śliczna! Tak samo jak i w rzeczywisctosci :D Quote
Aleksa. Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 wow :o Ty masz nawet talent do rysowania. :loveu: Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 oj gdzie tam talent:P ale Bardzo dziękuję:loveu:!! Quote
A&L Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Pieseczkowo']Dla mnie też :D[/QUOTE] I dla mnie :D Edit. Doczekam się banerka?:D Quote
motyleqq Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='westie_justa']To super! dzieki:D jutro moze zrobię bo te ciasteczka są zbyt kaloryczne :P i nudne (takie kupowane) [/QUOTE] dziś Etna pod moją nieobecność wzięła całe pudełko smakołyków-suszone mięso i ciasteczka mojej roboty-i pożarła zamiast śniadania:angryy: Quote
taxelina Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='westie_justa']ja akurat mięsa drobiowego mam pod dostatkiem:evil_lol: i myslałam żeby s piersi nakroć kawałeczków i do piekarnika(?)[/QUOTE] Takie beda na pewno lepsza nagroda niz suche smaki z zoologa :D ja co prawda czesciej gotuje niz w piekarniku :) Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 My te jedziemy na kupowanych ,a Dotka piękna jak w rzeczywistości zaraziłaś mnie filmikami :D Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Ja jej dawałam tak to na narody ciasteczka kostki na wage ale one sie szybko nudzą;) a takie mięsko mniam:evil_lol: Paula dziękujemy:D no to do roboty i filmik nagywać:diabloti: Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ok mam trzy ale imageshack ich nie widzi :/ Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 no tak bo image..... to moze zrób konto na YT szybko sie robi;) a ja chetnie zobacze filmiki:p Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja chętnie wstawię ;) spróbuje zrobić konto ;) Quote
Qeeriefire Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zarażanie filmikami idzie dalej i rozprzestrzenia się :D Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Omg prędkość światła dosłownie już 13 % :lol: Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Collie']zarażanie filmikami idzie dalej i rozprzestrzenia się :D[/QUOTE] Haha tak:evil_lol: [quote name='papillonek']Omg prędkość światła dosłownie już 13 % :lol:[/QUOTE] ja też tak miałam nawet gorzej;) ale jak sie skonwertuje film na format flash to leci szybko;) Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Już 27 % czekamy ,czekamy a filmik krótki zaledwie 4 sztuczki (chyba przez plecy,touch-dotknij,obrót i zdechł -co trochę trwa ,ale nie tyle żeby godzinę przesyłać !) :placz: Quote
Yuveza Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 a w jakim formacie masz film.. avi? możesz pobrac bezpłatny kenwertor do filmów;) i tam sie szybko konwertuje na format flash znaczy trzeba tak ustawic;) i wtedy filmik idzie w 5 minut;) Quote
Recommended Posts