Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mogę wiedzieć jak to robisz? Bo świetnie Ci wychodzi :D

Masz takiego "pada" z rysikiem podłączonego do programu graficznego? (i on przenosi rysunek odręczny na komputer)
Czy tworzysz to po prostu myszką?

Posted

[quote name='barberry']A mogę wiedzieć jak to robisz? Bo świetnie Ci wychodzi :D

Masz takiego "pada" z rysikiem podłączonego do programu graficznego? (i on przenosi rysunek odręczny na komputer)
Czy tworzysz to po prostu myszką?[/QUOTE]
Nie, mam Tablet:D z rysikiem i rysuje np: w paincie;) ale nie przenosze rysunku;) rysunek odręczny moge sobie zeskanować:) ale westika akurat zrobiłam własnie na tablecie na kompie:)
ten rysunek na kartce co pokazałam moze zeskanuje i poprawie na komputerze dodam kolory:D
[quote name='Maalwi']Fajnie to wygląda, tylko szkoda,ze nie jesteś pomysłodawcą ;)[/QUOTE]
Ja tego westika miałam juz dawno narysowanego jak robiłam sobie taki projekcik na cos;) ale nie przyszło mi wtedy do głowy żeby zrobić z tego banerek;) a jednak fajnie to wygląda

Posted

[quote name='westie_justa']Nie, mam Tablet:D z rysikiem i rysuje np: w paincie;) ale nie przenosze rysunku;) rysunek odręczny moge sobie zeskanować:) ale westika akurat zrobiłam własnie na tablecie na kompie:)
ten rysunek na kartce co pokazałam moze zeskanuje i poprawie na komputerze dodam kolory:D
[/QUOTE]

Tak myślałam :D Myszką nie dałoby się tego tak ładnie narysować...

Posted

Następny filmik;) a później będą zdjęcia:D spacerowe:razz:
[video=youtube;5gKAW8k9MSw]http://www.youtube.com/watch?v=5gKAW8k9MSw&feature=player_detailpage[/video]

Posted

[quote name='wiki4']Jak ją uczyłaś otwierania szuflady? :D[/QUOTE]
pokazywąłam jej sznurek i zachęcałam do szarpania;) a ona lubi:D i dodawałam komende jak ciągneła i nagradzałam:)

Posted

bardzo jej ładnie w tej zielonej obróżce *^* chociaż mogłaby być troche grubsza, też by nie było źle :P
jak kręcisz te filmiki, to może nie skupiaj się aż tak na jednej sztuczce, bo to troche nudne... lepiej krótko a treściwie! :D
Doti umie dużo sztuczek i nie masz co marudzić!

Posted

tak, tylko na początku jest bardzo długo to targetowanie i na tym, i na którymś poprzednim ze sztuczkami ;p
trzeba się cieszyć tym, co się ma, a w tej jej wyjątkowo ładnie :D

Posted

[quote name='kaskaSz']Podziwiam! Foxi nie jest tak nakręcony na smaczki, skupiony na mnie i chyba nawet brak mu pewności i zaufania. Ale Dotka świetnie sobie radzi![/QUOTE]
Doti najbardziej sie nakręca jak mam dobre smaczki a tu niestey już mi sie kończyły :/ ale dizekujemy;)
[quote name='papillonek']Ładnie :D
Co słychać?[/QUOTE]
Dzieki;)
Słychac... wszystko w porządku:D musze sie pojąc poszukiwań sweterka:D zacząć robić kalendarze;) a teraz sobie zeskanowałam tamten rysunek i rysuje go na kompie;)
a u Was:)?

a w ogóle musze fotki pozmniejszac i wstawić:P z lasu

Posted

[quote name='westie_justa']
Ja tego westika miałam juz dawno narysowanego jak robiłam sobie taki projekcik na cos;) ale nie przyszło mi wtedy do głowy żeby zrobić z tego banerek;) a jednak fajnie to wygląda[/QUOTE]

no tak, ale teraz zbierasz pochwały za czyjś pomysł:eviltong:

uwielbiam piosenkę, którą dałaś do filmiku :loveu: i bardzo podoba mi się jak Doti zamyka szafki, to tak uroczo wygląda :lol:

Posted

pomysł pomysłem:P po prostu wzięłam pomysł skopiowania tego do banerka:P ale rysunek jest mój więc zbieram pochwały za mój twór chyba :eviltong: a za pomysł to pochwały należą sie Illusion:D:D:D

dziekuje:) noskiem:evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']dziekuje:) noskiem:evil_lol:[/QUOTE]

kurcze, ja to nie mam ani jednej szafki ani szuflady z którą dałoby się to zrobić, bo mam taką meblościankę sprzed wojny chyba :D
hehe jak to pisałam to obejrzałam się za siebie i jednak mam:evil_lol: