Aleksa. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']dziękuje:) moze spróbuje to tez przenieść na kompa;) znaczy zrobie to jako grafike komputerową:D[/QUOTE] o tak, tak ! :) Quote
barberry Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A mogę wiedzieć jak to robisz? Bo świetnie Ci wychodzi :D Masz takiego "pada" z rysikiem podłączonego do programu graficznego? (i on przenosi rysunek odręczny na komputer) Czy tworzysz to po prostu myszką? Quote
Maalwi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Fajnie to wygląda, tylko szkoda,ze nie jesteś pomysłodawcą ;) Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='barberry']A mogę wiedzieć jak to robisz? Bo świetnie Ci wychodzi :D Masz takiego "pada" z rysikiem podłączonego do programu graficznego? (i on przenosi rysunek odręczny na komputer) Czy tworzysz to po prostu myszką?[/QUOTE] Nie, mam Tablet:D z rysikiem i rysuje np: w paincie;) ale nie przenosze rysunku;) rysunek odręczny moge sobie zeskanować:) ale westika akurat zrobiłam własnie na tablecie na kompie:) ten rysunek na kartce co pokazałam moze zeskanuje i poprawie na komputerze dodam kolory:D [quote name='Maalwi']Fajnie to wygląda, tylko szkoda,ze nie jesteś pomysłodawcą ;)[/QUOTE] Ja tego westika miałam juz dawno narysowanego jak robiłam sobie taki projekcik na cos;) ale nie przyszło mi wtedy do głowy żeby zrobić z tego banerek;) a jednak fajnie to wygląda Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ona jest golona czy trymowana? banner jest zaje ;) po prostu rewelacyjny Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 a skąd!:eviltong: trymowana oczywiście!:D tylko szyjka i pupka i uszka;) golona jak to westiki:) Dziękuję:) Quote
barberry Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']Nie, mam Tablet:D z rysikiem i rysuje np: w paincie;) ale nie przenosze rysunku;) rysunek odręczny moge sobie zeskanować:) ale westika akurat zrobiłam własnie na tablecie na kompie:) ten rysunek na kartce co pokazałam moze zeskanuje i poprawie na komputerze dodam kolory:D [/QUOTE] Tak myślałam :D Myszką nie dałoby się tego tak ładnie narysować... Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 no myszką byłoby o wiele trudniej:P tablet bardzo fajny:loveu: mam już go ze 2-3 lata(?) Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Następny filmik;) a później będą zdjęcia:D spacerowe:razz: [video=youtube;5gKAW8k9MSw]http://www.youtube.com/watch?v=5gKAW8k9MSw&feature=player_detailpage[/video] Quote
Aleksa. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 a mówiłaś, że Dotke ciężko coś nauczyć ! :) a tu takie niespodzianki :) Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 cieżko ciezko:eviltong: te komendy śa akurat chyba łatwiejsz;) ale dziekuję ciesze sie że chociaż to umie:D Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4']Jak ją uczyłaś otwierania szuflady? :D[/QUOTE] pokazywąłam jej sznurek i zachęcałam do szarpania;) a ona lubi:D i dodawałam komende jak ciągneła i nagradzałam:) Quote
rashelek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 bardzo jej ładnie w tej zielonej obróżce *^* chociaż mogłaby być troche grubsza, też by nie było źle :P jak kręcisz te filmiki, to może nie skupiaj się aż tak na jednej sztuczce, bo to troche nudne... lepiej krótko a treściwie! :D Doti umie dużo sztuczek i nie masz co marudzić! Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Dziękuję, akurat była tylko ta jedna obróżka:D A na filmiku jest kilka sztuczek;) Quote
rashelek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 tak, tylko na początku jest bardzo długo to targetowanie i na tym, i na którymś poprzednim ze sztuczkami ;p trzeba się cieszyć tym, co się ma, a w tej jej wyjątkowo ładnie :D Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 No tak tak;) długie to:P Mi też sie pododba:D Quote
kaskaSz Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Podziwiam! Foxi nie jest tak nakręcony na smaczki, skupiony na mnie i chyba nawet brak mu pewności i zaufania. Ale Dotka świetnie sobie radzi! Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='kaskaSz']Podziwiam! Foxi nie jest tak nakręcony na smaczki, skupiony na mnie i chyba nawet brak mu pewności i zaufania. Ale Dotka świetnie sobie radzi![/QUOTE] Doti najbardziej sie nakręca jak mam dobre smaczki a tu niestey już mi sie kończyły :/ ale dizekujemy;) [quote name='papillonek']Ładnie :D Co słychać?[/QUOTE] Dzieki;) Słychac... wszystko w porządku:D musze sie pojąc poszukiwań sweterka:D zacząć robić kalendarze;) a teraz sobie zeskanowałam tamten rysunek i rysuje go na kompie;) a u Was:)? a w ogóle musze fotki pozmniejszac i wstawić:P z lasu Quote
motyleqq Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa'] Ja tego westika miałam juz dawno narysowanego jak robiłam sobie taki projekcik na cos;) ale nie przyszło mi wtedy do głowy żeby zrobić z tego banerek;) a jednak fajnie to wygląda[/QUOTE] no tak, ale teraz zbierasz pochwały za czyjś pomysł:eviltong: uwielbiam piosenkę, którą dałaś do filmiku :loveu: i bardzo podoba mi się jak Doti zamyka szafki, to tak uroczo wygląda :lol: Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 pomysł pomysłem:P po prostu wzięłam pomysł skopiowania tego do banerka:P ale rysunek jest mój więc zbieram pochwały za mój twór chyba :eviltong: a za pomysł to pochwały należą sie Illusion:D:D:D dziekuje:) noskiem:evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']dziekuje:) noskiem:evil_lol:[/QUOTE] kurcze, ja to nie mam ani jednej szafki ani szuflady z którą dałoby się to zrobić, bo mam taką meblościankę sprzed wojny chyba :D hehe jak to pisałam to obejrzałam się za siebie i jednak mam:evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 hahah:evil_lol: To do roboty i ćwiczyc:D! ja własnie sobie zeskanowałam rysunek i poprawiam go w kompie:) Quote
Recommended Posts