Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 O tak pewnie tak:P to był troche spontaniczny filmik;) ale chyba widać że Doti "idzie" po schodach po pudełko;) później wyjmuje te obroże i je tka jakby segreguje czy coś, a potem to "odnosi";) wyżej następny filmik:D a zaraz będzie jeszcze jeden;) Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A na tym filmiku z plaży co konkretnie się dzieje? twoja sprawa to zostaw to dla siebie i nie dziw się bo forum jest publiczne ;) jakoś wszystkie filmiki mogę oglądać tylko te Twoje jakoś ciemne są ;) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 no mówię że filmik z plaży jest nudny;) to tylko nagranie jak leżałam z suczami na plaży:) No ten jest ciemy ale widac o co chodzi mam jeszcze jeden z 5 sztuczkami;) tutaj jest jasno [video=youtube;7xaMHsrQVC0]http://www.youtube.com/watch?v=7xaMHsrQVC0&feature=player_detailpage[/video] Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Fajnie i c zniknęło :evil_lol: Staraj się jej nie stawiać i nie przestawiać z miejsca w miejsce bo nie o to chodzi ;) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 yhym tu niema c:eviltong: bo mówię że tam jakoś sie pomyliłam Nie przestawiam jej z miejsca w miejce;) tu ją tylko naprowadziłam;)na poczatku zawsze są jakieś pomoce:) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 N tak tak:) cały czas smaczkiem;) ale ona tam miała taki moment jak ciałem zle skręciła i ja ją ustawiłam ;) Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nie wiem to ją może irytować lepiej smaczkiem ;) \Na początku też ją sadzałaś rękami na te książki?:diabloti: Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='papillonek']Nie wiem to ją może irytować lepiej smaczkiem ;) \Na początku też ją sadzałaś rękami na te książki?:diabloti:[/QUOTE] A skąd! A Broń Boze!:eviltong: mówię to są tylko pomoce bo to jak nagrywałam film, żeby nie było takich powtórek cały czas to jej troche pomogłam;) ale oczywiście nauka, w niej nie ma zadnego sadzania:D ona sama:D! było tylko naprowadzanie smaczkiem;) Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Po pierwsze za duzo ja sama przestawiasz po drugie jesli nie umie wejsc na ttyle ksiazek to zmiejsz ich ilosc, tu nie chodzi o to zebys Ty ja nastawila jak ma byc tylko zeby sama na to wpadla Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']dzięki;) ale są tu 4 :evil_lol:[/QUOTE] Ten ostatni :D i pewnie reszta też, ale obejrzę później :) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Mówiłam że to tylko w filmiku tak żeby nie było za długo to już ją "nastawiłam" ale ona sama wchodzi, i umie wchodzić na taką ilośc;) zrobię jeszcze pewnie filmik ze sztuczkami tylko dłuższy i więcej;) i zobaczycie:P [quote name='Casablanca']Ten ostatni :D i pewnie reszta też, ale obejrzę później :)[/QUOTE] ok:D Quote
Qeeriefire Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Fajne filmiki :) Trochę mogłaś lepiej operować kamerą w dniu Dotki, ale jest fajnie :D jeżeli chodzi o muzykę z tych przeskoków to kazdy moze ją wziąć , a justa się nawet pytała mnie ;) Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dziękuję:D! Stawiałam tam aparat na podłodze;) ale to pierwszy filmik tego typu;) następny jakoś lepiej wymyślę:) A no tak o muzykę sie pytałam:) Quote
Misia&Ruby Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa'] [video=youtube;w9Gqhyv93gw]http://www.youtube.com/watch?v=w9Gqhyv93gw&feature=player_embedded[/video][/QUOTE] Dzięki Twojemu filmikowi zmotywowałam się, żeby znowu zacząć uczyć Ruby wskakiwania przez plecy i na plecy i... udało się nauczyć tego pierwszego :D Najpierw podszlifujemy i pouczę ją wskakiwania i zostawania na plecach :) Dzięki za nieświadome zachęcenie mnie :D Quote
motyleqq Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987']Po pierwsze za duzo ja sama przestawiasz po drugie jesli nie umie wejsc na ttyle ksiazek to zmiejsz ich ilosc, tu nie chodzi o to zebys Ty ja nastawila jak ma byc tylko zeby sama na to wpadla[/QUOTE] ale Doti wchodzi na tą wysokość, przecież widać że tylko kilka razy jej się nie udało i może ze 2 justa ją naprowadziła ręką. czasem są niepowodzenia, ale Doti super wchodzi tylnymi łapami, podoba mi się. Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Dzięki Twojemu filmikowi zmotywowałam się, żeby znowu zacząć uczyć Ruby wskakiwania przez plecy i na plecy i... udało się nauczyć tego pierwszego :D Najpierw podszlifujemy i pouczę ją wskakiwania i zostawania na plecach :) Dzięki za nieświadome zachęcenie mnie :D[/QUOTE] Hehe niema za co:D Ja nie wiem własnie jak zrobić zeby zostawała.... do wielu sztuczek używam "hop" ale żeby zostawała trzeba wymyslić inną komendę i znaleźć sposób:P [quote name='motyleqq']ale Doti wchodzi na tą wysokość, przecież widać że tylko kilka razy jej się nie udało i może ze 2 justa ją naprowadziła ręką. czasem są niepowodzenia, ale Doti super wchodzi tylnymi łapami, podoba mi się.[/QUOTE] Dziękuję:loveu: bardzo nam miło:) Zaraz jak chcecie nagram kolejny filmik :P ale nie wiem o czym.... zrobię ten target tylnymi, moze też przednimi łapkami i moze "ciągnij"...coś połącze:) Quote
Kasi i Lena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dawaj kolejny;) Jak się wstawia muzykę do filmiku? Jakiś specjalny program trzeba mieć? Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Tak zazwyczaj w jakimś programie;) Chyba nie będzie kolejnego:P Doti postanowiła węszyć myszy i odmówiła współpracy :evil_lol: mam za to kilka zdjęć bo nie wiem czy pamietacie ale Dotka jest po trymowaniu:D Quote
Kasi i Lena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 O, ja nawet nie wiedziałam że była trymowana. Chyba musiałam gdzieś przeoczyć jak pisałaś:oops: Nie wiem czy przeczytałaś na obrożowym co Ci napisałam więc zacytuje sama siebie [quote name='Kasi i Lena']Justyna Liski są fajne ale lepiej by się prezentowały na ciemniejszym psiaku. No może na jakiejś ciemniejszej kolorowej taśmie podkładowej by wyglądały ok. Masz program do obróbki zdjęć i umiesz to robić. Spróbuj sobie w kompie zrobić połączenie jakie Ci się podoba i dodać do fotki Doti. Później wstaw tutaj i będziemy podziwiać;)[/QUOTE] Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 A pisałam:D na tym filmiku "Dotkowy dzień" jest własnie juz po trymowaniu, ale zaraz pokazę zdjęcia Dotusi i jej chryzantemki:loveu: Tak widziałam:D tylko mi te połączenia jakoś nie wychodza:P ale popróbuję:D Quote
Kasi i Lena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Wiem że dziewczyny kiedyś na obrożowym pokazywały takie połączenia z tasiemkami ze strony actidog. Quote
Misia&Ruby Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']Hehe niema za co:D Ja nie wiem własnie jak zrobić zeby zostawała.... do wielu sztuczek używam "hop" ale żeby zostawała trzeba wymyslić inną komendę i znaleźć sposób:P [/QUOTE] Hmm... Może "stój", "zostań"? Ja myślę, że najpierw spróbuję ją przytrzymać na plecach słownie, jak nie pomoże, to przyczepię smycz do obroży i spróbuję ją szybko zahamować. Quote
Recommended Posts