barberry Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 westie_justa napisał(a):zdjęcia nowym aparatem:evil_lol: Aaaa, czyli Mikołaj był :razz:;) Quote
Yuveza Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 był, był i dla Dotki tez coś zostawił;) Quote
Yuveza Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Dziś zrobiłam kilka zdjęć Na razie musimy chodzić na automatycznej smyczy Axla, bo mi Dotka cieczki dostała I bez bluzy, nie było takiego mrozu..... a jej jak widać nie było zimno:evil_lol: I na koniec.... wielki nos! [/FONT] Quote
Guest papillonek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ale wielgachny nochal :D Drugie najlepsze :) Quote
Yuveza Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Dziękuje, dzisiaj wzięłam się za nią ostro! przeczytałam o czesaniu, trymowaniu (z tej książki) i zaczęłam trymować:D niedługo wybieram się na zakupy: szczotek, trymerów, może degażówek;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć ! :) Śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: http://img515.imageshack.us/img515/4348/las013kopia.jpg :loveu: śliczneeeeee :loveu: a co tam u was??? :cool3: . A ma pytanie gdzie i jak to zrobiłaś???? http://img253.imageshack.us/img253/9161/beztytuupcb.png ! ten napis i w ogóle ;) Quote
Yuveza Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Dziękuję A to, to bardzo proste, wzięłam zdjęcie, wkleiłam do microsoft power point żeby z formatować brzegi na takie rozmyte, (ale można też w innym programie) a potem do painta i tam napis na zdjęcie;) tylko trzeba sobie rozmiar kartki w paincie dostosować do rozmiaru zdjęcia (tak żeby zdjęcie zakrywało całe 'białe miejsce':) Quote
barberry Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 westie_justa napisał(a):Dziękuje, dzisiaj wzięłam się za nią ostro! przeczytałam o czesaniu, trymowaniu (z tej książki) i zaczęłam trymować:D niedługo wybieram się na zakupy: szczotek, trymerów, może degażówek;) Łoho, to łysa Doti będzie :diabloti: ;) Quote
Pieseczkowo Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 westie_justa napisał(a):Dziękuje, dzisiaj wzięłam się za nią ostro! przeczytałam o czesaniu, trymowaniu (z tej książki) i zaczęłam trymować:D niedługo wybieram się na zakupy: szczotek, trymerów, może degażówek;) To fajnie :) daj znać jak się będziesz wybierać to może pomoge coś z doborem :) Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja przed świętami wzięłam się za Sońkę.Zmieniłam szampon ,bo tego co zwykle używamy w naszym zoo zabrakło i kiłam jakiś zwykły ,,Hau lady" z dophni dla psów o własie srednim i długim.Wymyłam ją porządnie i wytarmosiłam recznikiem.Efekt był taki,że wyglądała jakby ją ktoś do prądu podłączył :D Czyli jak prawdziwy puchaty papillon zostało jej do tej pory(po tygodniu!).Wszyscy się nią zachwycaja na spacerach i w domu,ale ja byłam przyzwyczajona do tej bardziej łysej wersji Soniuchy :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Aaaaaa.....dzięki za odp. ;) Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Kilka domowych fotek "Zabawa Sznurkiem" Od teraz jej ulubiona zabawka:p [/FONT] Quote
barberry Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jaka gustowna bielizna :razz: rozumiem, że mocno brudzi...? Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 no dość, i na ręce wziąć nie można;) Quote
Guest papillonek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Sonia ma takie same ;) Na szczęście na razie nieopotrzebne i nie brudzi prawie wcale :) Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 My mamy Chaby ale kupię jakieś ładniejsze;) Quote
Guest papillonek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nie ma sensu (moim zdaniem) to nie jest przedmiot pierwszej potrzeby:) Cieczka minie ,a następna za pól roku.W domu nie musi wyglądać ladnie,a na dwór....(chyba nie chodzisz??) Lepiej zainwestuj w nową karme i szampon :D Quote
vege* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jaka ona jest długa :O czy tylko tak na zdjęciach wyszła? Quote
Guest papillonek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jest w typie także może odbiegac od rasy... Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 vege* napisał(a):jaka ona jest długa :O czy tylko tak na zdjęciach wyszła? ja myślę, ze to tylko na zdjęciach tak wyszło, ale papillonek też ma rację ;) Quote
Pieseczkowo Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dotka jest fajna a falki postaramy sie zlikwidowac na miarę mozliwosci :) Uszka się podetnie i będzie jak czystej krwii rasowiec. Nie jeden papierowiec jest długi albo chory a w typie zdrowy i duzo ladniejszy :) a majty to byle były :P zakrywały co mają zakrywać i nie wyrywaly włosków np. jakimś rzepem. Faktycznie falkowaty ma grzbiecik ale tak to jest super! Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cześć Justyna ! :) śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu:http://img831.imageshack.us/img831/8343/sznr008kopia.jpg urocze :loveu: Quote
Recommended Posts