wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):O tak:evil_lol: teraz jest taka czysciutka nowiutka:p a tak swoją drogą ten hilton by rudej pasował:D Też u mnie zawsze jest taki czas, gdzie dbam jak o największy skarb, a później już może w niej latać gdzie chce :lol: To tez właśnie jak znajdę taką u nas to kupię :) Quote
motyleqq Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 zapraszam na bazarek z psimi sztuczkami:) http://www.dogomania.pl/threads/212556-NAUCZ-PSA-SZTUCZEK-na-bezimienn%C4%85-suni%C4%99-do-5.09-zapraszam!?p=17404272#post17404272 Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wiki4 napisał(a): Moje się tak łatwo nie dają, wystarczy chwilka na dworze i zaraz znów się kręcą, a codziennie prostować nie chcę, bo się zniszczą ;) To ja powiem, że moich włosów nic nie rusza, raz sobie loki lokówką zrobiłam wystarczyło 30 min i znów miałam swoje proste druty :angryy: moich włosów nawet wilgoć na dworze nie rusza :eviltong: ktoś chce się zamienić na kręcone włosy, bo proste są męczące, a w rozpuszczonych chodzić nienawidzę, bo lecą na twarz i się plączą, a sięgają do talii :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja chce proste. :):) ja naturalne mam fale. ;) ładny komplet :) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 ja tez chce prosteee! znaczy niby mam ale po cieniowaniu mi sie zaczęły falowac :/ dlatego zapuszczam teraz dłuuuuugie:P vege to zetnij:P Ola dziekuję:) Quote
vege* Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ja chce proste. :):) ja naturalne mam fale. ;) haha, ja zawsze chciałam mieć grube ładne fale na włosach, ehh jednak matka natura obdarzyła mnie prostymi włosami no i trudno trzeba siebie zaakceptować takim jakim się jest :p westie_justa napisał(a):ja tez chce prosteee! znaczy niby mam ale po cieniowaniu mi sie zaczęły falowac :/ dlatego zapuszczam teraz dłuuuuugie:P vege to zetnij:P o nie nie nie!!!, raz w życiu ścięłam włosy do brody (miałam 7 lat) i nigdy więcej, jeszcze gorsze od długich, bo takich do brody to nawet w kitkę nie zwiążesz, a te co mam aktualnie to zwiążę w jakąś kitkę/warkocz czy coś tam innego i o! :-) dlatego, też ostatnio przez miesiąc nosiłam warkoczyki syntetyczne, super wygodnie w tym jest i jak mi włosy trochę odpoczną to znowu zaplatam :loveu: Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='papillonek']ładny komplecik :P[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='Collie']Fajnie,że z zielonym :D i niedrogie[/QUOTE] O tak już dawno tego szukałam, i Dotusi pasuje ta zieleń idealnie:loveu: Quote
lenka13 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Widze, że w końcu znalazłaś wymarzony komplecik.....pasuje Doti ta zieleń My też mamy tą obróżkę...jest śliczna Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Dziękuję:) Udało sie wstawić filmik!:multi: ten akurat widzieliście ale wstawię;) [video=youtube;w9Gqhyv93gw]http://www.youtube.com/watch?v=w9Gqhyv93gw&feature=player_embedded[/video] Quote
Natalia&Cody Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Świetny filmik, dobrze dobrałaś muzyke. :D :loveu: Czy to nie jest przypadkiem pioseneczka z Madagaskaru ? :loveu: Quote
A&L Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A Ty mówisz, że Doti jest leniwa i się nie uczy! :D Kochana, jak tam mój banerek? :P Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']Dziękuję:) Udało sie wstawić filmik!:multi: ten akurat widzieliście ale wstawię;) [video=youtube;w9Gqhyv93gw]http://www.youtube.com/watch?v=w9Gqhyv93gw&feature=player_embedded[/video] A czemu taki blad na koncu? Tchanks Quote
Misia&Ruby Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ekstra :D Ja mam na kompie jakieś filmiki Ruby z kilkoma prostymi sztuczkami. Tylko nie umiem montować :oops: Jaki Ty używasz do tego program? Quote
Qeeriefire Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Tak to piosenka z Madagaskaru :D Najlepszym i najprostszym program jest Windows Movie Maker, na każdym komputerze powinien być :) Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Collie']Tak to piosenka z Madagaskaru :D Najlepszym i najprostszym program jest Windows Movie Maker, na każdym komputerze powinien być :)[/QUOTE] on chyba nie daje rady z mov? bo tz cyfrowka w mov nagrywa :( Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987']A czemu taki blad na koncu? Tchanks Tak wiem:P cii:evil_lol: [quote name='Misia&Ruby']Ekstra :D Ja mam na kompie jakieś filmiki Ruby z kilkoma prostymi sztuczkami. Tylko nie umiem montować :oops: Jaki Ty używasz do tego program? Dzięki:D jak sie uda to bedzie więcej:D ja robie w jakimś programie taty:P A&L No tak tak uczy sie uczy:P wczoraj nauczyła sie wyjmować obroże z pudełka:D może wstawie cały film"Dotkowy dzień" a i już wiem dlaczego mi filmy tak długo idą:P ale dziś powinno pójść szybko;) Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Fajnie zmontowane ,ale myślę że najpierw się pyta a potem robi :eviltong: Zresztą jeśli ją przestawiasz z miejsca w miejsce i manipulujesz nią to nic dziwnego ze niezależny terierek Ci się zniechęca i to nie jest wina Doti :diabloti: Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dlaczego najpierw pyta:P z tym "c" to taka pomyłka mała :eviltong: Przestawiłam ją bo fakt że były małe rozproszenia aona była już po skoku którymś z kolei:) Al mam już drugi filmik trochę inny;) Dzień z życia Dotki:) [video=youtube;qToF2-Ww_Dg]http://www.youtube.com/watch?v=qToF2-Ww_Dg&feature=player_detailpage[/video] zaraz będą następne:multi: Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nie trybie tego filmiku o co tam chodzi????? Wszystko jest ciemne i nic nie można zobaczyć... Chodzi mi o muzykę ,bo wzięlaś od kogoś zresztą można się już przyzwyczaić że ciągle coś robisz jak ktoś :roll: Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 To sobie monitor rozjaśnij, a jakieś c to nie koniec swiata boze...:roll: a border to moja sprawa;) a co z muzyką???.... Dla tych co lubią i czekali mam następny filmik:multi: Dobra to ten z plaży teraz;) bo mówiłam o nim dawno;) uprzedzam że nudny:D [video=youtube;wwn1aUhLZ-Q]http://www.youtube.com/watch?v=wwn1aUhLZ-Q&feature=player_detailpage[/video] [SIZE="1"]a tu tez jest błąd prosze sie nie czepiać Quote
Kasi i Lena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ale Doti zrobiła przegląd obroży. Może ona chciała Ci zasugerować że nie chce tej w kwiatki i jak prawdziwa stylowa dama woli kratkę burberry?:evil_lol: Quote
Recommended Posts