Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
O tak:evil_lol: teraz jest taka czysciutka nowiutka:p
a tak swoją drogą ten hilton by rudej pasował:D

Też u mnie zawsze jest taki czas, gdzie dbam jak o największy skarb, a później już może w niej latać gdzie chce :lol:
To tez właśnie jak znajdę taką u nas to kupię :)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):

Moje się tak łatwo nie dają, wystarczy chwilka na dworze i zaraz znów się kręcą, a codziennie prostować nie chcę, bo się zniszczą ;)

To ja powiem, że moich włosów nic nie rusza, raz sobie loki lokówką zrobiłam wystarczyło 30 min i znów miałam swoje proste druty :angryy: moich włosów nawet wilgoć na dworze nie rusza :eviltong: ktoś chce się zamienić na kręcone włosy, bo proste są męczące, a w rozpuszczonych chodzić nienawidzę, bo lecą na twarz i się plączą, a sięgają do talii :evil_lol:

Posted

ja tez chce prosteee! znaczy niby mam ale po cieniowaniu mi sie zaczęły falowac :/ dlatego zapuszczam teraz dłuuuuugie:P
vege to zetnij:P

Ola dziekuję:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ja chce proste. :):) ja naturalne mam fale. ;)

haha, ja zawsze chciałam mieć grube ładne fale na włosach, ehh jednak matka natura obdarzyła mnie prostymi włosami no i trudno trzeba siebie zaakceptować takim jakim się jest :p

westie_justa napisał(a):
ja tez chce prosteee! znaczy niby mam ale po cieniowaniu mi sie zaczęły falowac :/ dlatego zapuszczam teraz dłuuuuugie:P
vege to zetnij:P

o nie nie nie!!!, raz w życiu ścięłam włosy do brody (miałam 7 lat) i nigdy więcej, jeszcze gorsze od długich, bo takich do brody to nawet w kitkę nie zwiążesz, a te co mam aktualnie to zwiążę w jakąś kitkę/warkocz czy coś tam innego i o! :-)
dlatego, też ostatnio przez miesiąc nosiłam warkoczyki syntetyczne, super wygodnie w tym jest i jak mi włosy trochę odpoczną to znowu zaplatam :loveu:

Posted

[quote name='papillonek']ładny komplecik :P[/QUOTE]
Dzięki :p
[quote name='Collie']Fajnie,że z zielonym :D i niedrogie[/QUOTE]
O tak już dawno tego szukałam, i Dotusi pasuje ta zieleń idealnie:loveu:

Posted

Dziękuję:)

Udało sie wstawić filmik!:multi:
ten akurat widzieliście ale wstawię;)
[video=youtube;w9Gqhyv93gw]http://www.youtube.com/watch?v=w9Gqhyv93gw&feature=player_embedded[/video]

Posted

[quote name='westie_justa']Dziękuję:)

Udało sie wstawić filmik!:multi:
ten akurat widzieliście ale wstawię;)
[video=youtube;w9Gqhyv93gw]http://www.youtube.com/watch?v=w9Gqhyv93gw&feature=player_embedded[/video]
A czemu taki blad na koncu? Tchanks

Posted

[quote name='Collie']Tak to piosenka z Madagaskaru :D
Najlepszym i najprostszym program jest Windows Movie Maker, na każdym komputerze powinien być :)[/QUOTE]
on chyba nie daje rady z mov? bo tz cyfrowka w mov nagrywa :(

Posted

[quote name='deer_1987']A czemu taki blad na koncu? Tchanks
Tak wiem:P cii:evil_lol:
[quote name='Misia&Ruby']Ekstra :D
Ja mam na kompie jakieś filmiki Ruby z kilkoma prostymi sztuczkami. Tylko nie umiem montować :oops: Jaki Ty używasz do tego program?
Dzięki:D jak sie uda to bedzie więcej:D
ja robie w jakimś programie taty:P

A&L No tak tak uczy sie uczy:P wczoraj nauczyła sie wyjmować obroże z pudełka:D może wstawie cały film"Dotkowy dzień"
a i już wiem dlaczego mi filmy tak długo idą:P ale dziś powinno pójść szybko;)

Guest papillonek
Posted

Fajnie zmontowane ,ale myślę że najpierw się pyta a potem robi :eviltong:
Zresztą jeśli ją przestawiasz z miejsca w miejsce i manipulujesz nią to nic dziwnego ze niezależny terierek Ci się zniechęca i to nie jest wina Doti :diabloti:

Posted

Dlaczego najpierw pyta:P z tym "c" to taka pomyłka mała :eviltong:
Przestawiłam ją bo fakt że były małe rozproszenia aona była już po skoku którymś z kolei:)

Al mam już drugi filmik trochę inny;)

Dzień z życia Dotki:)
[video=youtube;qToF2-Ww_Dg]http://www.youtube.com/watch?v=qToF2-Ww_Dg&feature=player_detailpage[/video]

zaraz będą następne:multi:

Guest papillonek
Posted

Nie trybie tego filmiku o co tam chodzi?????
Wszystko jest ciemne i nic nie można zobaczyć...
Chodzi mi o muzykę ,bo wzięlaś od kogoś zresztą można się już przyzwyczaić że ciągle coś robisz jak ktoś :roll:

Posted

To sobie monitor rozjaśnij, a jakieś c to nie koniec swiata boze...:roll:
a border to moja sprawa;)
a co z muzyką???....

Dla tych co lubią i czekali mam następny filmik:multi:
Dobra to ten z plaży teraz;) bo mówiłam o nim dawno;) uprzedzam że nudny:D
[video=youtube;wwn1aUhLZ-Q]http://www.youtube.com/watch?v=wwn1aUhLZ-Q&feature=player_detailpage[/video]
[SIZE="1"]a tu tez jest błąd prosze sie nie czepiać