Guest papillonek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wiki4 napisał(a):Może dlatego, że podałaś dwa takie same linki? :D Faktycznie takie same :0 Chodziła mi o te linki co deer_1987 :) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Dobra przez image wgrał sie ten jeden krótki;) Macie- "Przeskok przez plecy";) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/c4d.mp4/[/video] Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):Dobra przez image wgrał sie ten jeden krótki;) Macie- "Przeskok przez plecy";) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/64/c4d.mp4/[/video] no i udaje jej się .;) ktoś już dawał taką muzykę pod filmik, ale nie pamiętam kto:roll: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Fajny filmik :) Aleksandra95 napisał(a):no i udaje jej się .;) ktoś już dawał taką muzykę pod filmik, ale nie pamiętam kto:roll: Ja dawałam tą muzykę :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Collie']Fajny filmik :) Ja dawałam tą muzykę :evil_lol: a no właśnie. :) tak jakoś kojarzyłam ;) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Spodobała mi sie :eviltong: ale Collie chyba niema mi za złe:P Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):Spodobała mi sie :eviltong: ale Collie chyba niema mi za złe:P No pewnie,że nie mam:diabloti: Myślę,że możecie śmiało popracować nad nauką wskakiwania na plecy :p Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Bardzo dziekujemy:D! A ja od dawna na to polując:diabloti: dziś pojechałam do sklepu... i myślałam ze padnę!:mdleje: patrze a tam przeróżne wzory trixie hiltonów!! Boże! i już mamy mój ukochany:loveu: Już nasz:loveu: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 O tak w końcu sie udało:D! wchodzę z myślą o zwykłych czarnych szelkach patrze a tam:o! i oczywiście z tym wychodzę:loveu: Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Piękne są :loveu::loveu: Widziałam je już wcześniej w temacie o obrożach. Ile za nie dałaś? ;) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 O tak:loveu: ja już dawno na to polowałam! Dałam za to grosze;) smycz 9zł obroża 5;) Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):O tak:loveu: ja już dawno na to polowałam! Dałam za to grosze;) smycz 9zł obroża 5;) Ooo, myślałam, ze więcej. Chyba czas wybrać się do miasta :lol: Fajnie masz włosy zrobione :D:D Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Nie hiltony sa tanie;) nie to co rogz obróżka prawie 30zł:P Zwykły kucyk i grzywka:P ale dizeki;) Quote
rashelek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dotka naprawde słodka i mądra psina *-* Urok Hiltonów - ładne i tanie! :D Czekamy na zdjęcia w nowym komplecie :P I, wybacz, ale bardzo mnie cieszy, że nie jest on różowy (przejrzałam całą galerię i naprawde przeraził mnie intensywny róż kombinezonu...) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Witamy i dziękujemy:D! Mnie też to cieszy:eviltong: dawno szukałam czegoś zielonego dla niej;) O tak z kombinezonem przywaliłam:evil_lol: ale jest widoczna przynajmniej:evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):Nie hiltony sa tanie;) nie to co rogz obróżka prawie 30zł:P Zwykły kucyk i grzywka:P ale dizeki;) Noo, ale rogzy są faaajne :lol: Ta grzywka jest fajna. U mnie by to nie przeszło, zaraz by każdy włos stał w inną strone :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 mi sie zawsze podobał rogz pink heart:D jeszcze turqu chrome i floral tartan:D moze kiedyś;) mi tez włosy wariują:P aleja prostownica w ruch:diabloti: Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='westie_justa']mi sie zawsze podobał rogz pink heart:D jeszcze turqu chrome i floral tartan:D moze kiedyś;) mi tez włosy wariują:P aleja prostownica w ruch:diabloti: Po nazwach nie wiem, sprawdziłam i faktycznie ładne! Masz szczęście, do białego psa chyba każda obroża będzie pasować :D Moje się tak łatwo nie dają, wystarczy chwilka na dworze i zaraz znów się kręcą, a codziennie prostować nie chcę, bo się zniszczą ;) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 No fakt do białego większość;) No moze nie jest aż tak źle z tymi włosami;) jak jest mokro to sie kręcą;) troche:P ale tragedii niema;) Teraz niunia chadza sobie w swojej zielonej obrózce:loveu: Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a): Teraz niunia chadza sobie w swojej zielonej obrózce:loveu: W domu też ma obróżkę? Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 nie;) ale założyłam jej żeby zobaczyć jak wygląda i chwile nacieszyć oko;):D i jakos została;) ale tak to nie nosi;) zresztą to miękka i cienka obróżla:D Quote
wiki4 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):nie;) ale założyłam jej żeby zobaczyć jak wygląda i chwile nacieszyć oko;):D i jakos została;) ale tak to nie nosi;) zresztą to miękka i cienka obróżla:D To teraz będzie czas ochronny dla obróżki? Nie wybrudzić, czysta, ładna, na wyjścia? :lol: U mnie ruda tylko ma jak są goście, bo ma czasem dziwne 'wejścia', żeby mieć za co chwycić, a nie łapać jak popadnie :lol: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 O tak:evil_lol: teraz jest taka czysciutka nowiutka:p a tak swoją drogą ten hilton by rudej pasował:D Quote
Recommended Posts