Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
Ekhem.... na razie muszę zrobić swoje

Co do kalendarzy robionych samemu- ja też robię kalendarz z moimi psiakami- ale nie na kompie, tylko mam taką funkcję w aparacie... Także nikomu z Was nie pomogę- musiałabym obfotografować Wasze psiaki :D Ale taki kalendarz jest najfajniejszy- u mnie już cała rodzina pozamawiała... :D

Posted

kąpała poszłam z nią tez;) Ona uwielbia wode zawsze do niej ciągnie! weszła i popłynęla kawałek:) ale nie zrobiłam zdjęć.. jutro tez idziemy z suczami to zrobię więcej fotek:)

Posted

westie_justa napisał(a):

tyle że ja wycinam psiaki i dodaje jakieś kolory wzory

I to właśnie jest nazywane Decoupage! Jest nawet dużo technik tej formy sztuki, mam nt. książkę :)
I na tym są daty- tzn ten faktyczny kalendarz? Fajny miałaś pomysł ;) Mogę Ci jeszcze doradzić, że jak już wszystko ponaklejasz, to możesz to sxerować na ładnym papierze w dowolnym formacie- takie xero jest np przy Politechnice, albo wszystko pomalować bezbarwnym lakierem...

Posted

Dziekujemy wszystkim!:D
Dotisia dziś popływała sobie, niestety nie mam zdjęć jak pływa bo miałam dwa psy;) więc na aparat nie było miejsca:P
Ale mam zdjecia z leżenia na kocyku:D