Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 To różnie :) może być tak że jesli mało szczeniat trafi sie w miocie to i 3 tysiące, bo ceny krycia są duże;) znaczy ja znalazłam hodowle gdzie suki są kryte zagranicznymi psami;) ale jeśli szczeniąt jest więcej i tak jak ja sie umawiałam że trafi do sportowego domu do sportu i na wystawy to nawet 1000zł;) więc nie jest źle:) Quote
Qeeriefire Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 westie_justa napisał(a):To różnie :) może być tak że jesli mało szczeniat trafi sie w miocie to i 3 tysiące, bo ceny krycia są duże;) znaczy ja znalazłam hodowle gdzie suki są kryte zagranicznymi psami;) ale jeśli szczeniąt jest więcej i tak jak ja sie umawiałam że trafi do sportowego domu do sportu i na wystawy to nawet 1000zł;) więc nie jest źle:) No to teraz tylko trzeba uzbierać pieniądze :D Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 tak od następnego roku zaczynam:D i po dwóch latach powinno sie udac, moze co nieco z kalendarzy dojdzie :evil_lol::P Quote
A&L Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Uff... wygrał terier :multi: Rozkręć biznes kalendarzowy, to może 2 od razu kupisz haha :P Quote
Misia&Ruby Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziękuję :) Jest bardzo ładny :loveu: Tylko mam maleńką prośbę :oops: Mogłabyś jeszcze jakimiś niewielkimi literkami podpisać dni tygodnia i wyróżnić czternastego? Proooszę :) Ooo, MT :) Byłam pewna, że BC. Ile ja bym dała, żeby moi rodzice zgodzili się na drugiego psa :( Nawet znalazłam w internecie przecudnego JRT do adopcji, o tej rasie marzę od dawna. Pokazałam go mamie, mama się uśmiechnęła, powiedziała, że ma ładny pyszczek. Ale za chwilę zrobiła poważną minę i powiedziała "ale wiesz, że nie zgodzę się na drugiego psa. Mamy Ruby, Tośkę, dojdzie jeszcze mysz i na tyle koniec". Kurcze, początkową reakcją zrobiła mi nawet nadziei... Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 tak, tak sorka zapomniałam o tych dniach i 14;) juz poprawiam;) Ile ja bym dała, żeby moi rodzice zgodzili się na drugiego psa:( Ja tez:(....:eviltong: oni jak na razie sie nie zgadzają ale uzbieram pieniądze no.... i to dość sporo czasu więc moze sie zgodzą! wierze w to mocno! [quote name='A&L']Uff... wygrał terier :multi: Rozkręć biznes kalendarzowy, to może 2 od razu kupisz haha :P tak wygrała terier! i to manchester:evil_lol: edit: juz poprawione w poście #1801;) Quote
A&L Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Justynka a dla mnie banerek dałoby rade jeszcze? Proszę :D Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 :siara:... lalalalala :eviltong:no dobrze (oh dlaczego ja sie tak daje:evil_lol:) ale mogę sobie zrobić chwilkę przerwy :* Quote
Aleksa. Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Jak otworzysz kalendarzowo na pewno kupię cały kalendarz. :D i to każda kartka jak e teraz tylko z innymi zdjęciami. :loveu: Quote
A&L Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziękuję :* Odpoczywaj, mnie się aż tak nie spieszy ;) Ja też kupię kalendarz, a nawet 2! Jeden taki przewracany, a jeden duży na cały rok :) A dowiadywałaś się w drukarni jak to wygląda, bo z tego co wiem, to raczej w dużych ilościach drukują, a pojedynczych sztuk nie chcą. Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 To dziękuję bardzo będe zadowolona:) znaczy nie w drukarni..... tylko w takim... no nie wiem:P ale zaniosę tam i mi wydrukuja;) na specjalnym papierze i złączą;) Quote
Kasi i Lena Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Można się spytać u fotografa. Wiem że u nas można drukować takie udziwnione zdjęcia to i kalendarz by pewnie się dało. Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 ja mam niedaleko;) jak skompletuje moje miesiące to im zaniose wydrukuja;) i powiem ile to kosztuje;) pewnie takie A3 więcej ale mam nadzieje że nie będzie tragedii;) Postaram się zrobić tanio;) ale cena wydruku już nie ode mnie zalezy :/ Quote
Qeeriefire Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 westie_justa napisał(a):ja mam niedaleko;) jak skompletuje moje miesiące to im zaniose wydrukuja;) i powiem ile to kosztuje;) pewnie takie A3 więcej ale mam nadzieje że nie będzie tragedii;) Postaram się zrobić tanio;) ale cena wydruku już nie ode mnie zalezy :/ Jak byłam w drukarni to za jedną kartkę A3 w śliskim formacie zapłaciłam 8 złotych :) Quote
A&L Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Już się nie mogę doczekać kalendarza na 2012 :multi: Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Bosz..... ale mi miło:oops: Bardzo sie ciesze!! jesli będziecie sie tak rzucać to chyba Doti będzie miała 2 szafy obroży i smyczy:eviltong: Hehe jestem w trakcie budowy blogostrony;) później tylko sie zorientuje jak z tym drukowaniem i Otwieram!:multi: Quote
Kasi i Lena Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 westie_justa napisał(a):Bosz..... ale mi miło:oops: Bardzo sie ciesze!! jesli będziecie sie tak rzucać to chyba Doti będzie miała 2 szafy obroży i smyczy:eviltong: Hehe jestem w trakcie budowy blogostrony;) później tylko sie zorientuje jak z tym drukowaniem i Otwieram!:multi: To kombinuj kombinuj;) Może zarobisz na nowe akcesoria dla Dotusi:) chi23 napisał(a):Od jakiej rasy jest skrót MT? ;) manchester terrier Quote
Yuveza Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Kombinuje:D tak Dotka sie troche wzbogaci w akcesoria :evil_lol: ale na razie trohę inny cel:diabloti: A zrobilam sobie blogostronke;) na razie jeszcze nie "działa" ale powstawiałam moje "dzieła" ;) http://juststidiodesign.blogspot.com/ Quote
Qeeriefire Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 westie_justa napisał(a):pomału:P podoba sie stronka:)? No pewnie,że się podoba, chociaż może czcionka w nagłówku inna :D Quote
Yuveza Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 To fajnie:) no tak ale chciałam własnie żeby była taka prosta;) musze porobić jeszcze teraz dla siebie tych kartek:P a nie mam pomysłu:P Quote
Recommended Posts